piatok 4. júla 2014

Fashion Talk + OOTD

Dlhujem vám recenzie. A veľmi veľa článkov. A aj tak pridávam úplne spontánny, fotkami preplnený post, ktorý sa týka dnešného dňa. Alebo skôr teda včerajšieho, lebo kým dopíšem tieto riadky, je niečo po pol druhej ráno. 

Konečne som sa zúčastnila nejakého módno-kultúrneho podujatia. A normálne mi to vylepšilo deň. :)
https://www.facebook.com/pages/Fashion-LIVE-Slovak-Fashion-Week-Initiative/540971272623683?fref=ts - ak by ste mali väčší záujem zistiť, o čo sa jedná. Je dosť hodín, a mne sa to nechce rozpisovať, chcem ešte ponocovať vo Vegas (strihať video, haha), ale dúfam, že si užijete aspoň fotky. :) 

By the way, vec (práve som napísala vec, namiesto cez) cez víkend sa ide kupovať nová posteľ a potom už iba doladiť detaily, dekorácie a mám prerobenú izbu. Dočkala som sa. :3 
top - calliope 
bunda - new yorker
jeggins - bershka
topánky - deichmann
náhrdelník - rosewholesale

11 komentárov :

  1. Tá posledná fotka je úžas ! Fakt si spravila dobre, že si šla na blond..
    za cely prispevok a za teba celu palec horee ! (y) <3


    @http://my-little-fashiondiary.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekné fotky!:)
    http://fashionbycornelia.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Teším sa s tebou, že už máš konečne svoju novú izbu celkom dorobenú ! :) Krásne fotografie, tie tvoje rifle sú úžasné !

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte posledné detaily :D Ako napríklad vyriešiť postele. Už bolo povedané že sa kúpi nová a teraz zrazu nie. Dúfam že to nebude ako s malovaním - na to som oca prehovárala asi 2 týždne a potom som sa toho dočkala až o rok a pol. :D :D
      Ďakujem! :3

      Odstrániť
  4. Ja po dlhom čase som sa pristavila u teba aj keď posty som sem tam zahliadla na facebooku aj počas školy :) Za mňa asi budem trošku kritická :( ale môj názor je že blond ti vôbec ale vôbec nejde :( Tvoje tmavé vlásky boli tip top, vyzerala si žensky, sexy a zároveň tajomne...dúfam, že v budúcnosti sa k tej farbe vrátiš. Blond komentovať radšej ani nebudem, jooj škoda...ináč nalíčená si stále krásne :) a gratulujem k izbe! Závidím teda :D ja sa o svoju musím deliť so segrou...ach jo :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Názory na tú moju blond sú rôzne, ja si tiež kolkokrát aj teraz hovorím, či by nebolo lepšie ostať pri hnedej, ale ja som vďačná za zmenu, za to, že už to nie je kurací (žltý) blond a tak. :) Je to proste úplne iné, než mať svoju pôvodnú farbu, no, a samozrejme tvoj názor beriem, nemusí sa to páčiť každému :)
      Ja mám tiež izbu so sestrou - no teda s dvojčaťom. A je to celkom zaujímavé, miestami až na nervy lezúce. :D

      Odstrániť
  5. Úplne dokonalý outfit! ;) Tie blond vlasy ti veľmi pristanú a chcela som sa ťa už dávnejšie opýtať či budeš robiť to room tour pred-po :) Alebo máte zatiaľ len vymaľované? :)
    basicallysweetie.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. to s tou prerábkou izby: úprimne ti závidím, aj keď ma učili že by som nemala lebo ja na prerábku izby ešte len čakám... ;) zbožňujem tento náhrdelník a celkovo tvoje outfitty lebo sú jednoduché, elegantno - ležérne... Btw: znova si úplne pekná ale nebudem ti to tu stále písať aby si nebola namyslená.. alebo spokojne aj buď (máš byť prečo) ;) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Teda, na poslednej fotke máš tie vlasy že úplne wau! úžasné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ta bunda je suprová!:) moc ti to sluší! a jsem zvědavá na fotky pokoje!♥

    www.Lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...