štvrtok 24. októbra 2013

The old ones

Nestíham. Vôbec. Preto iba článok so starými fotkami. Za chvílu poletím na ďalšiu jazdu v autoškole a prvýkrát pôjdem na cestu. Myslite na mňa :D :) Chcela by som napísať ďalšiu recenziu, pretože produkty už mám nafotené, budem mať dosť náročný víkend, ale dúfam, že sa mi nejako podarí to sem dostať. Netuším ako stihnem spraviť video, aby ste niečo mali aspoň cez víkend, je to strašne vyčerpávajúce.
Jediná pozitívna vec v týchto dňoch je to, že mi mizne akné. Pravé líce mám zahojené, nezapálené, nelíčim sa, možno mi to prospeje, ale som si istá že s šikovným mejkapom tá pleť konečne bude pekne vyzerať. Za chvílu oslavujem 18stku. Teda oslavujem ju predčasne, už v sobotu. Pod pojmom náročný víkend si teda predstavte čo chcete :D

10 komentárov :

  1. Gratulujem..už aj ty budeš medzi dospelákmi. :D
    Moja kamoška vždy vraví, že oslavovať a dostávať darčeky predčasne znamená nešťastie.. ešte som o tom nepočula.. no :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak inak nemám možnosť normálne (a poriadne) to osláviť, ale možno že to bude niečo ako predpríprava, pretože potom o týždeň budem kysnúť na rodinnej oslave. A to ma nikto von v noci nepustí :D Čo je na zamyslenie, keďže budem dospelá. Preboha. Fajn, dosť bolo úvah, lebo sa začnem rozpisovať o blbostiach :D

      Odstrániť
  2. Júj no teším sa, keď budeš mať 18, aby som Ti popriala a teším sa aj na post toho, čo si dostala ! :) Okrem iného sa mi páčia hlavne prvé dve fotografie :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie veci sa mi tak nejako kopia už dlho, teda aspoň ja tak beriem niektoré drahšie veci, že sú na narodky :D Tiež som zvedavá na ten článok a fotky, lebo toho asi bude dosť. :))

      Odstrániť
  3. Velice pekné fotky. Tak ti predčasne prajem všetko dobré k narodkám. :) :) A pekne osláv :). A video potom s darčekmi urob a tortou :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. juj budeš dospeláčka :D má to aj svoje výhody, viem o čom hovorím :) tak ti teda prajem nech si zdravá a šťastná, nech ti nechýbajú peniažky a žiadny stres :* odkáž aj sestre, šak aj ona už bude dospelá :)
    tá prvá fotka s mesiačikom je naj!! taká záhadná...
    Gold Phoenix

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvelé fotky! :) Tak aj ja ti prajem všetko len to najlepšie k 18, osláv čo najlepšie a pridaj aj nejaké fotky z oslavy alebo tak :) a tiež gratulujem k 200 čitateľom!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak dúfam, že si pekne oslávila i keď predčasne, ale predsa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. A už aj všetko najlepšie k narodeninám ti prajem, 18tka je super dospelácky vek(ja som sa na svoju 18tku necítila ako dospelá :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tie fotky sú úplne super hlavne prvé 2 sa mi páčia veľmi :)

    prajem všetko najlepšie a poriadne to osláv :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...