streda 14. augusta 2013

TAG: Jedno slovo


Ahoj :) Dnes si dáme tag, ktorý už v blogovom svete behá dosť dlho a konečne som sa do jeho vypracovania pustila aj ja :) Poznáte to, keď len tak prebiehate blogmi, niekto vás zaujme a listujete v článkoch? Tak som na toto narazila, a povedala som si prečo to neskúsiť :) Konkrétne to bolo na blogu http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz, snáď nikomu nevadí, že som si otázky hodila do slovenčiny :D (ja tak rada prekladám, aj keď to samozrejme z češtiny zapotrebu nie je).
Ak už ste tag robili, pošlite mi link, rada si ho prečítam :)



1. Tvoje vlasy?
Neposlušné

2. Obľúbená vec?
Alice

3. Sen z minulej noci?  
Žiadny

4. Obľúbené pitie?  
Voda 

5. Vysnívané auto?  
BMW

6. Miestnosť, v ktorej sa nachádzaš?
Izba

7. Tvoj strach?
Tma

8. Čím by si chcela byť za 10 rokov?
Šťastná

9. S kým si strávila včerajší večer?
Priateľ

10. Čo nie si?  
Sebavedomá

11. Posledné, čo si robila?
Lakovala

12. Čo máš na sebe?  
Domáce

13. Tvoja obľúbená knižka?
Drozdajka

14. Posledné, čo si jedla?
Večera

15. Tvoj život?
Komplikovaný

16. Tvoja nálada?  
Dobrá

17. Tvoje leto?
 Krátke

18. Kedy si sa naposledy smiala?
Dnes

19. Najobľúbenejšia víkendová činnosť?
Cvičenie

20. Tvoj počítač?
Lenovo

21. Pivo?
Fuj

22. Zima?
Studená

23. Dovolenka?
Nijaká

24. Na tvojej posteli? 
Oblečenie

25. Láska? 
Navždy

12 komentárov :

  1. Keď už si spomenula to cvičenie... mám otázku, že či si náhodou popri cvičeniu nepribrala? :D
    Pretože čítam kadečo na nete z čoho by sa dalo pribrať, tak vraj aj z toho.. no len nechcem riskovať, že náhodou ešte schudnem.
    Pijem aj tie nutridrinky, doktorka mi to predpísala na podvýživu...ale zatiaľ asi žiadny rozdiel, akurát mi to prestáva chutiť. :D
    Ale keby to cvičenie pomáhalo, tak asi tie cviky čo cvičím na rehabilitácii by som mala každý deň. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cvičením sa samozrejme pribrať dá, ale treba mať k tomu spravený jedálniček a okolo toho ešte niekoľko vecí, pribrať som s tým chcela a veľmi, ale problém je v tom že jedálniček si nejakým spôsobom nedokážem udržať (žeriem všetko možné), a cvičím viac-menej rekreačne a preto lebo ma to baví :) Ja normálne pribrať schopná nie som, no možno posilovaním a jedálničkom by sa to spraviť dalo. Ale nie, veľa som nenabrala, možno som ešte viac "schudla", ale mne to kolíše nonstop.

      Odstrániť
    2. Inak baby ja mám tiež taký problém, že neviem pribrať, pritom jem uplne hocičo (mám 170 cm a 46-47 kg) a mam obavu začať cvičiť, aby som ešte viac neschudla, aj keď je pravda, že niektore cviky pomahaju nabrať na váhe, no som na to príliž lenivá :-D

      Odstrániť
    3. To sme na tom skoro rovnako, čo som sa teraz niekedy vážila tak už z tých 48 čo som si ledva udržala bolo 46,6. Ja vážne nechápem kam to ide. A to som ani tolko necvičila, aby som niečo mohla dať dole. Nikdy necvičím tak aby mi niečo šlo dole, snažím sa posilovať. Čiže tomu nerozumiem duplom.
      Ono asi treba jesť viac bielkovín (to podporuje niečo so svalmi, ak tomu správne rozumiem, haha :D) a do toho fakt posilovať. Pokial tiež nepriberáš, a môžeš si dovoliť spapať hocičo (presne tak ako ja), tak "budovanie" svalstva je asi naša jediná možnosť :D Ale samozrejme, kto by chcel vyzerať ako kulturista že? Ja teda rozhodne nie. Ja chcem akurát tak svoje tehličky.
      Ale pribrať nejako musí ísť.

      Odstrániť
  2. Tak neprekvapila si ma napríklad snom z minulej noci a ani láskou :D To čítam asi v každom takomto tagu ale dozvedela som sa napríklad, že máš priateľa! :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vždy sa je čo nové dozvedieť :) Mne sa poslednou dobou striedajú noci keď sa mi snívajú úplné blbosti a vôbec nič :D Nerozumiem tomu.

      Odstrániť
  3. TAG ma zaujal momentálne hlavne pre to, že je krátky, tak som si ho nemohla odpustiť a tiež venovala chvíľku času a odpovedala na otázky. Pobavil ma :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. s číslom sedem súhlasím,tiež mám strach z tmy,vždy keď mám po tme otvorené oči,predstavujem si hocijaké príšery a neviem čo,najhoršie je že je vidieť len nejaké také tmavé obrazce a ja neviem čo to je :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám z tmy úplnú paniku, vždy sa mi stiahnu dýchacie cesty a doslova sa nútim ostať pri vedomí a upokojujem sa :D Kedysi som sa bála výšok, ale tak tým sa fakt snažím vyhýbať :D

      Odstrániť
  5. tieto rychle tagy mam rada, ale inak velmi sa mi paci ten vrchny vyrok, ten je uplne pravdivy :)


    Inak pozyvam na WELEDA giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. TAG je celkom pekný, aj odpovede, páčia sa mi :) Ale ako som písala aj na iných blogoch, mám radšej obsiahlejšie TAGY :( No pri tvojom som sa nenudila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvělý tag,dělala jsem ho na blogu taky :)
    TerezaKubalova

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...