streda 10. júla 2013

Ako si upravujem obočie


Ahoj :) Možno ste si všimli, že veľa normálnych príspevkov teraz nepridávam a vážne ma to mrzí :) Jediné na čo sa zmohnem je pridať vám opäť najnovšie video, ktoré bude tentokrát o mojom obočí.

Nakonci na vás čaká asi 1-2 minúty záberov, ktoré by som inak vystrihla a vymazala, no nedalo mi nepodeliť sa s vami o ne :D Snáď vás aspoň trocha pobavia, video vás zaujme a možno v niečom pomôže :)

Užívajte si prázdniny ako len viete, už plynie druhý týždeň a ja som poriadne ešte nič nestihla! :D Plánujem ale fotenie, tak som zvedavá ako to dopadne a hlavne by som pred tým, ako odídem, chcela stihnúť spraviť giveaway.

Majte sa krásne! :)


Pre porovnanie :) 

21 komentárov :

  1. Hahá, to videjko si už mala včera na YT-čku, nie ? :) Ja si tiež upravujem obočie už iba s tieňmi, inokedy to tiež bola ceruzka, no ceruzku (iba) už nikdy viac ! :D Nehovorím, že si trošku ňou po obočí neprejdem, ak chcem napr. mať pri koreni nosa to obočie tmavšie, no s tieňmi sa podľa mňa pracuje oveľa lepšie :)

    No, ja mám obočie úplne maličké a také tenučké, takže ja len obrysom domaľujem akoby prázdne miesta a poprípade to obočie trošku nepatrne "vyvýšim" aby pôsobilo hrubšie :)

    A tie dodatky na konci, ten prvý totálne zabila si :D

    A na GA sa teším !! >:D

    GiveAway → http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-firmoocom.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pokud potřebuji rychle upravit obočí, taky používám vyschlou řasenku, aspoň má nějaké využití :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tie zábery na konci sú úplne zabité :D Ja už mám jedno vylepšenie a to aby si také zábery nedávala len na koniec ale kľudne ich nechala vo videu...mňa osobne by to potom nenútilo občas už video vypnúť ale naopak to by bolo také rozptýlenie :D To boli pecky a na konci si úplne zlatá, v samotnom videu skôr taká vážna mi prídeš :) obočie je na mňa trošku moc lebo ja som mala kedysi také hrubšie obočie a som rada že som sa ho zbavila keďže bolo tmavé a hrubé pričom ja som blondína :D teraz mám také tenšie, dokresľujem si s hnedými tieňmi, akosi obočie príliš neriešim, ani na iných...jedine že fakt je to obočie nejaké vyslovene čudné vtedy si to všimnem..ty máš krásnu tvár, tebe ide aj takéto ;) teším sa na GA :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono už aj vo videu ich je niekedy dosť, a nechám ich tam, ale ako pokojne by som s nimi mohla spraviť samostatné video :D
      Ja som zase nikdy obočie nemala no, teraz ho nechávam dorásť a potom ho asi nejako dám opäť dokopy, ale nedá mi to :D Ďakujem za pochvalu :)

      Odstrániť
  4. Ja niesom príliš normálna :D :D

    Super video videlo som ho už včera ale paráda ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pekné video :) rada by som si pozrela room tour :)
    jankablog4.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Room tour? Fú, no to bude asi troška problém :D :) Snáď niekedy no.

      Odstrániť
  6. toto video som si pozerala už včera alebo predvčerom na youtube :) a dosť som sa pobavila :) obočie je veľmi pekné, ja osobne mám najradšej takéto hrubšie a výrazné obočie, a veľmi pekne a súmerne sa ti ho podarilo vykresliť. :))))) šikulka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež sa mi páči výrazné obočie :) Ďakujem za pochvalu :)!

      Odstrániť
  7. videla som ho už včera, hneď keď som dopozerala to líčenie, tak som si pozrela aj toto :) strašne pekný výsledok! podobné obočie mám, ale prirodzené, takže ja si nepotrebujem ho dokreslovať. a tie nepodarené zábery... no proste pecka, pobavila si ma :)
    inak smiem sa spýtať ty máš len tú nude paletku od zoevy alebo máš aj inú?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kiežby som tiež mala také obočie prirodzene :D! Som rada že pobavilo :) Vieš čo, momentálne mám iba moju Zoevu a to konkrétne 28 Nude Palette, ale predvčerom som si objednávala Undress Me Too od MUA, takže už sa na ňu teším :3
      (Inak tá veľká farebná paletka čo občas použijem vo videu nie je moja, ale Mel, takže tak :))

      Odstrániť
    2. tak ja som rada, že ho mám také prirodzene, len netuším po kom som ho zdedila :D tú som si včera objednala, sa strašne teším kedy dorazí :) MUA má krásne paletky! Undress nie je napodobenina Naked? Presne tú farebnú som myslela :D Nie je tá farebná od Zoevy? Alebo aká je to značka?

      Odstrániť
    3. Tak hovorí sa o tom že tie Undress paletky od MUA sú napodobeniny Naked, no neviem :D
      Tá farebná bola kupovaná v nejakom kozmetickom sklade, nemá to nijakú značku, podla môjho názoru je to nejaká číňanská, ale funguje celkom v pohode :D Zoeva to určite nie je :)

      Odstrániť
  8. Super video!:) Já si vykresluji obočí světlou tužkou z H&M a pořád si říkám, že musím vyzkoušet i ten set od Essence! Mám tmavé oči a světlejší vlasy, tak s barvou obočí vždycky hrozně bojuji a nevím, ke kterému pólu se přiklonit:D moc se mi líbí, jak ti odstín jde k vlasům a i ten tvar najednou změnil dojem z celého make-upu♥

    www.lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten set je fajn, teda vydrží neskutočne dlho :) Ja tiež nikdy neviem či si nechať obočie vo farbe vlasov alebo ho úplne maximálne stmaviť :D Ono sa mi niekedy páči kombinácia veľmi tmavého obočia a takých svetlo hnedých vlasov :) No nejako ma neláka sa odfarbovať no :D Tiež milujem ako to dokáže podčiarknuť celú tvár :) A hne´d sa cítim lepšie, keď ho mám spravené :D!

      Odstrániť
    2. určitě se neodbarvuj!:) tenhle odstín ti strašně moc sluší♥ také jsem jednu dobu nosila tmavé vlasy, ale moc to ke mně nešlo, příroda to prostě umí sladit nejlépe:)

      Odstrániť
  9. Ty tvoje videa jsou neustále lepší a lepší. Měla by si mít už tisíce subscriberů, protože si skvělá! Já na obočí používám světlejší tužku, protože ho mám výrazně tmavší než vlasy. Ale někdy si ho zase ztmavím...záleží na příležitosti. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Božínku, ďakujem :)! Tomu teda hovorím pochvala :D :) Tiež sa riadim skôr podla príležitosti - alebo teda nálady najčastejšie :D

      Odstrániť
  10. Máš neskutočne krásne obočie, tú zaschnutú špirálu používa aj moja mama, aj na mňa to raz použila...raz som si dala nafarbiť obočie ale nebola som spokojná lebo som nebola zvyknutá a dala mi to do strašne tmavej farby, mala som pocit, že na mňa všetci čumia tak som si to stále tel.mliekom vymývala :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som už tiež rozmýšlala nad tým, že si nechám nafarbiť obočie. Ale moc ma to ako ani neláka :D Predsalen mám viac možností keď ho mám "svoje" a môžem s ním robiť čo len chcem :D A asi by som si to tiež potom dávala dolu :D :) A ďakujem moc! :)

      Odstrániť
  11. si skvelá,mám rada tvoje videá..autíčka dokonca :))))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...