nedeľa 7. júla 2013

Čierne večerné smokey eyes


Ahoj :) Dnes vám pridám moje najnovšie video, ktoré som vám sľúbila, takže pokial ste ho ešte nevideli, tak vám prajem príjemné sledovanie :) Ospravedlňte trochu ten komentár, ale vážne sa snažím s tým mikrofónom to nahrať čo najlepšie, no nie vždy to ide :)

Na fotke tá čierna bohužial nie je až tak výrazná ako v skutočnosti, no lepšie sa mi to zachytiť nepodarilo.

24 komentárov :

  1. Opravdu nádherné! :-) jsi moc šikovná! :-) strašně moc se mi to líbí! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekné líčenie...škoda že to na fotkách nie vždy vyjde tak ako to vyzerá v skutočnosti :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úžasné. Krásně vystínované. Kéž bych to tak dovedla.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na začiatku to začínalo byť také trošku romantickejšie, keďže si tam zakomponovala tie ružovučké odtiene, no výsledok je skvelý. Inde ako na nejaké večerné podujatie by som si to nevedela ani predstaviť ♥ A už si musím zriadiť novú paletku, pretože tá, čo mám, je už trošku staršia a tie tiene už nedržia tak, ako by mali :/

    A okrem toho, nevieš nejaký tip na to, keď sa ti tie tiene akoby na oku po dlhšom nosení zmiešajú ? o.o Napr. dáš si biely tieň a do záhybu nejaký svetlohnedý a ono poobede máš oko už celé jemne hnedé :/ Neviem, či sa s tým dá niečo robiť, ale ak by bolo niečo, prosím, daj mi vedieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :)! Asi by som skúsila nejakú podkladovú bázu pod tiene, aby vydržali, alebo potom pod ten svetlý dať najprv bielu kajalku, ktorá ti to zvýrazní :) a potom to aj dlhšie drží, teda aspoň mne. Ale inak by mohla stačiť báza :)

      Odstrániť
  5. veľmi veľmi pekné!!! takéto líčenie mám najradšej,tmavé výrazné a tá zlatá to krásne oživila...zatiaľ tvoje najlepšie líčenie :) podľa mňa ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. A tá fotka je podľa mňa dokonalá!...Trochu by som ju vykontrastovala a potom rovno na titulku časopisu!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha :D Ďakujem :D Podla mňa už je na nej úprav veľmi veľa, a kontrastu takisto :D (To vieš grafická škola ma momentálne nepustí a vo všetkom musím mudrovať :D) Ale do časopisu sa ešte nechystám o.o :D

      Odstrániť
  7. Hrozne krásne líčenie, mne sa to dokonca páči aj vo fotkovej verzii, kde je to skôr sivé. A inak podľa mňa tvoje videá sú stále lepšie, aj lepšej kvality, stáva z teba profesionál. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne, ty ma vždy maximálne potešíš! :) Dúfam, že videá sa naozaj stále uberajú iba k lepšiemu, ale na profesionála to ešte určite nebude :D

      Odstrániť
    2. Ďakujem krásne, ty ma vždy maximálne potešíš! :) Dúfam, že videá sa naozaj stále uberajú iba k lepšiemu, ale na profesionála to ešte určite nebude, ale možno za rok, za dva, alebo teda ešte veľmi dlho :D :)

      Odstrániť
  8. Další skvělé líčení!♥ Nejdřív na mě na videu stíny působily tmavě, ale ta zlatavá barvička, kterou jsi použila ke konci, to celé nádherně vytáhla! :) strašně moc ti to sluší!♥ a jaké máš plány na léto? kdyby ses náhodou stavovala i Praze, dej vědět a můžeme něco podniknou i s Luckou ze Stylewithoutlimits! :)

    www.lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď som to upravovala, tak som si tiež hovorila že je to strašne tmavé a že to každý minimálne v polovici vypne, ale som rada, že si dopozerala do konca a ďakujem krásne za pochvalu! :) V lete mám možno pomerne volno, ale rátam s brigádou a s tým že každý mesiac pôjdem niekam preč :D Ale do Prahy by som sa chcela ísť niekedy určite pozrieť, naši boli minulý rok, tak by si to mohli zopakovať a prípadne ma tam nechať :D Ale stretnúť sa by bolo úplne úžasné, teraz si mi dala do hlavy mini chrobáka :D :)!

      Odstrániť
  9. Už jsem to včera skoukla na facebooku a je to váženě perfektní:))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. naozaj krasne, ale je to lepsie viditelne na tych fotkach ako videu :(

    Inak pozývam ťa k sebe na moju Summer Giveaway o taštičku plnú darčekov. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak vo videu si treba zapnúť HD, možno by to bolo lepšie aj keď neviem čo presne myslíš, keďže to študujem, tak ti môžem spokojne povedať, že vo videu je to farebne určite lepšie zachytené, aj keď top by to bolo keby som mala svetlá :D Fotka ti nikdy nezachytí farby tak, ako v skutočnosti sú. Preto to vždy žerie čiernu.

      Odstrániť
  11. veľmi pekné líčenie! opäť! :) síce neviem či by som s čiernou farbou dokázala tak ekne spraviť, proste by som sa bála či to nepokazím... inak je to ideálne na večer a tá zlatá v kútiku to oživila a taktiež aj tie ružové a fialové tiene v záhybe oka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa tej čiernej tiež bála :D Ale tak pri najhoršom by som to nezverejnila no :D ďakujem krásne za pochvalu :)

      Odstrániť
  12. Úplne krásne, tak trochu galaxy mi to príde :DD Ale inak to je fakt nádherné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. krásne,tu na tej fotke sa mi strašne podobáš na blogerku Ruby :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...