utorok 9. apríla 2013

Bloglovin, Gosh, Youtube, Exercise.


Ahoj, zase sa vám ozývam s menším informačným článkom :) Ako ste si mohli domyslieť z nadpisu, založila som si bloglovin a budem velmi rada ak mi dáte follow aj tam, len tak, pre radosť :D Určite vám ho oplatím :)

Včera som sa velmi radikálne rozhodla pre sérum na mihalnice od Gosh - a keďže špirála bola k tomu potom za polovicu a mne Falsies už dochádza, využila som to a odniesla som si hneď dva Goshácke produkty. Minula som na to svojich 12 euro, zvyšných 10 mi doplatil oco. :D Hlavné je, že som do toho investovala, nie?

Doma mám teda aj maskaru (ktorá samostatne stojí 12€) a sérum za 16€. Viditeľné výsledky by mali byť do dvoch týždňov - používam obe veci iba od včera, takže recenziu čakajte určite, ale až po minimálne tých dvoch týždňoch :) Dnes v škole si kamoška hneď všimla zmenu, neviem čím to bolo, pravdepodobne špirálou, pretože tá je úžasná. Viem že vám sľubujem už x recenzií, ale minimálne táto bude :D !

Včera som tiež stihla natočiť Best Friend Tag, a práve som ho nahrala na YT, ochvílu ho pridám. :)
S cvičením som sa pohla na "ďalší level", teda môžem robiť viac cvičení, pretože mám podložku na yogu a pilates a kilové činky :3 Takže som celá šťastná.


5 komentárov :

  1. no špirálku si kočky veľmi pochvaľujú už po prvom použití, tak ako ty:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podložku už mám dlho...ja by som za to sérum toľko nedala, ale mne to veľmi ani netreba, takže ok :D :D
    Mne by toľko nedoplatili naši O.o Ale idem si nájsť recenzie, snáď by som aj zainvestovala :D
    Činky "len" kilové? :D :D Ja pekne 2kg,ale maminka ptm kúpila 1,5kg, tak sa musím uspokojiť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nuž, tak moje mihalnice sú minimálne 10krát tak náladové ako ja, lebo sú každý deň inak. A niekedy im ani tá najlepšia špirála na svete nedopomôže k tomu aby vyzerali aspoň trochu okej! :D Plus ako bonus, aby som z toho nebola smutná sa lámu a vypadávajú :( Takže dúfam že táto vec to spraví :)
      Ja som s činkami cvičila naposledy v lete, v posilke, a boli to 4kg, len just to je veľa keď máš slabé ruky a vtedy 45 kilo aj s botami :D Našťastie som pribrala, ale ruky mám ešte slabšie, takže takto na začiatok by mi to aj bolo :)

      Odstrániť
  3. jé, to musí byť fajné... to ako si kúila v drogérii či v takom špeciálnom obchode s gosh produktami, vieš ako to myslím, že? :D :) teším sa s tebou, že máš podložku a činky. .. ja podložku mám, len čakám za činkami, lebo ja mám problém s tou 10 kilovou, podotýkam to je najľahšia akú doma máme.. a som zistila, že si môžem doma zrobiť fitko, toľko činiek máme, ale akosi sú trocha ťažké na mňa :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...