nedeľa 24. marca 2013

Z prechádzky

Prinášam vám fotky ešte z minulého týždňa, keď boli maturity. My čo sme mali prax sme nemohli zostať doma a zobrali nás na "foto prechádzku". Samozrejme by to bolo o inom keby každý fotil niečím lepším ako mobilom. A ja som konečne vyvenčila Alice.
Pokial vám Bratislava nie je po chuti alebo sa vám nepáči, tak prosím to hneď nekritizujte, väčšina fotiek obsahuje vtáčiu populáciu a dovolila som si iba jednu s hradom. Aby sa nepovedalo.

Fotky nie sú okrem zmeny veľkosti a podpisu nijako upravované, preto to hnusné svetlo.


Na začiatok môj prvý pravdepodobne úspešný pokus odfotiť lietajúceho živočícha. Fotka je trochu rozmazaná čo ma štve, ale vtáčika je vidno. Inak je dosť ťažké to fotiť, keď ste od toho meter-dva a spolužiak vám to plaší.



Nový most zospodu. Tá fotka sa mi strašne páči, neviem čím to je.



Vtáčia populácia


Vtáčia populácia 2


Tu by to možno chcelo trošku viac hĺbky, ale vravím, to svetlo je sviňa. :)


Páčili sa vám fotky? Názory si rada prečítam v komentároch :) Ako sa inak máte? Ja som s učením absolútne nijako nepokročila, "bohužiaľ", matika proste nie je nič pre mňa. Za to som ale dočítala druhú knihu Hunger Games a okamžite chcem tretiu. Zmenila som vzhľad blogu, dúfam, že k lepšiemu :) K videu som sa nedostala čo ma mrzí o.o 

7 komentárov :

  1. Blava, mne osobne, Košičanke po chuti nie je, ale proti pamiatkam apod. veciam nemám nič ! *w* Och .. chcela by som to raz vidieť naživo, krásne fotky ! :3 Ja už som s foťákom nebola riadne dlho vonku ! o.o Od leta, či ako .. Trebalo by to napraviť, si myslím ;)

    A páči sa mi, ako to ten tvoj foťák fotí :3 On to tak jemne zamaže to pozadie, alebo ty ? :) myslím, že on ... Chcem mať taký foťák, ako ty ! T.T :D A aj podpis je pekný :) Opäť uvažujem, že si nový urobím ;D

    Druhá a tretia fotka najviac proste :) Okrem toho, čo sú zač tie biele vtáky ? :D Prv som myslela, že čajky alebo niečo také :D:D:D Ale reku na SK asi nie XD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To bude tým uzáverom ! :D Ja keď chcem veľa, to poriadne zmáčknem oboma rukami, no potom ma to omrzí, keď i tak z toho veľa nevyjde ;D Hej hej, si hovorila v jednom videu, nie ? :) Tak mamča to kupovala v nejakej sade toto všetko plus tiež jej dala kamoška zľavu :)

      Hej no :/ Jedným z mojich snov je, že si raz kúpim poriadny foťák .. Tak snáď raz :) No práveže mám automatické a nemám ani pohyblivý ten onen .. nádstavec či jak sa to volá ._. Ale ako pohode to fotí, len rada by som niečo lepšie, chápeš :)

      Odstrániť
  2. Jsi moc šikovná!jsou to nádherný fotky<3
    www.andreykab.blogspot.cz
    Jsem tvuj nový follower a byla bych moc ráda kdybys i ty byla muj, teda pokud se ti bude můj blog líbit:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aj mne sa páči tretí, no mohla som trošku zjemniť tie okraje :) Na mňa pôsobia v celku trošku výraznejšie, ako ostatné prvky :) Júúj, zase tá prax ;D Držím palce ! :) Pofoť to potom, mňám ! :3 Ja si idem dať domácu tortu, čo mamča robila priateľovi na meniny ! :3 ♥ Mňamí (♥.♥)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne sa síce Bratislava veľmi nepáči, ale fotky sú naozaj úchvatné!
    vydarili sa ti, veľmi!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tá fotka je super! :) Celkovo dobré rady. Navštív aj ty môj blog. ;) notcrazyjustme.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...