streda 20. marca 2013

Strawberry waffle



Predstavujem vám moju dnešnú večeru, na ktorú som mala slinu už od nedele. Bola mega. Len ju neviem až tak dobre odfotiť.

Ako sa máte? Dúfam, že ste na tom lepšie ako ja, pretože som absolútne vyčerpaná. Mať dva dni po sebe 8 hodín, dnes výnimočne 6 - a zajtra zase osem. V piatok mám iba 5 a rozmýšlam, že natočím už konečne nejaké video, ale ani pánboh nevie čo budem robiť. :)

Dnes som "trénovala" alebo som proste skúšala sa namaľovať za pomoci Alice. Nebolo to až tak strašné a ešte budem musieť na tom dosť popracovať a nájsť si nejaký dobrý editor, ktorý by mi nezožral HDčko aby ste mali plnohodnotný tutoriál, ale to zrejme pôjde iba keď budem ja ticho ;D
Inak ak chcete vedieť ako som na tom s "cvičebným plánom", tak zatial nijako. Začala som čítať Hunger Games a to ma strašne chytilo. Rozmýšlam že budem cvičiť už iba cez praxový týždeň, lebo tam mám more a more času. A energie :)
Kopia sa mi "beauty products" takže pravdepodobne bude video aj s nimi. Inak by som chcela točiť niečo o mojich skúsenostiach s očnými linkami, také všeobecné a mám veľmi veľa rúžov, tak tie by si tiež zaslúžili svoje vlastné video :) Napíšte mi čo by ste chceli vidieť najskôr/najviac :)

Zatial sa majte krásne :)

8 komentárov :

  1. Mňamí, neskutočné chute :3 No na večer by som to nejedla, lebo by som nevedela zaspať a bolo by mi asi trocha špatne :( Nie preto,žeby som pribrala ! :D To nie ! :D

    Ja idem zajtra konečne raz v živote na tretiu hodinu a končím 7-mou, čo nie je až tak zlé :) Samé ľahké hodiny :) Chémia, etika, UKL ...

    Ja som akurát "docvičila". Vlastne som si dala len 116 squatov, lebo nejako nemám náladu a som zo všetkého vyčerpaná ..

    Konečné ♥

    Radšej beauty products, lebo ja s linkou narábať viem ;D Vďaka, Bože ! :D Aspoň toto viem velice dobre ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevadí, čo už :) Život ide ďalej a koniec, je predsa nový začiatok ;) :) Neboj, určite to bude fajn ! :)

      No holt píšem, nie je to jeden z najlepších gymplov v SR len tak pre nič za nič no :D Fest ťažký je, ale dúfam, že nebudem mať už toľko troják no :/ 5 som mala ._. Ale tak, prvý polrok, to opravím ! :)

      No, áno ;D Ja to robím väčšinou podľa veku :) Je to čudné, ale robím to. Proste si stanovím nejakú hranicu (väčšinou min. 50 a tak do 100) a potom pričítam ešte môj terajší vek :) Čiže 100 + 16 = 116 ^^~ Ja musím robiť nad 100 squaty, lebo fakticky cítim potom už pevnejší zadok a stehná ;) Ináč by sa mi to zdalo málo, len 100 si dať :D Je to čudné, ale som rada, za takúto .. hm .. vlastnosť :D

      Pesničky som vydržala tiež :D Ale už dlhšie som takto necvičila :D Možno nebudem počítať, ale dám si pre zmenu aj pesničky :) Nie, to bude málo ! :D Dám si aj bez aj s hudbou ! XD Proste keď cvičiť, tak poctivo a riadne ! :D :)

      Bože, samé litánie, tie naše odpovede na komentáre ;D Ale nevadí mi to :)

      Odstrániť
  2. Tak toto by som si celkom určite daaaaaaaaaal :-) :-P

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá fotka je úžasná :O The Hunger Games - mám za sebou prvú knihu a je to viac ako dokonalé! Čím skôr to chcem dočítať :3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mňam dala by som si!! o.O vyzerá to skvele ... ja som tiež v poslednej dobe nonstop vyčerpaná ale u mňa to bude asi skôr tým počasím ako školou :D .. ja by som ocenila tie rúže,kedže uź dlhšie rozmýšľam nad tým aký si kúpiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vieš kde to mali ? Tam kde sú také regále v strede, že "vecičky za euro" :) Bola tam myslím aj biela magnólia, no nie som si istá :) Ja máme aj také hnedé vysoké, takže som rada aj za nízke čierne, lebo mám aj čiernu aj hnedú koženku ;D Mám ju už nastavenú v profile :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vynikajícně vypadající večeře. Vafle jsem neměla hodně dlouho. Ale teď si je chci dát hodně brzo.)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...