nedeľa 31. marca 2013

Evening Makeup Look!

Ahoj, tentokrát ešte jedno video, a to zase makeup tutoriál :) Ide o večerné fialové líčenie, ktoré ste predtým mohli vidieť aj v tomto článku, len toto je trocha prerobené. Dúfam, že sa líčenie páči! :)

U nás v noci konečne pršalo, takže dúfam, že sneh už sa neukáže. Teraz idem vyskúšať guličku do kúpeľa, lebo som strašne zvedavá, čo to spraví. A tiež kúpeľ preto, lebo mám nechutnú svalovicu na celom (!) chrbte. Konečne som sa s cvičením rozbehla :D Zatial vám prajem krásny deň ;) !


14 komentárov :

  1. Ďakujem, vážim si tvoju podporu a asi máš vo všetkom pravdu. Ako si písala, proste ma nechal bez nejakého lepšieho dôvodu a teraz sa mi nevie pozrieť do oči, nie ešte že pozdraviť. Asi som čakala veľa, keď som si myslela, že sa so mnou proste bude normálne rozprávať aspoň ako spolužiak a netváriť sa, že som vzduch.. Ale čo už, fakt sa musím vzchopiť.

    Inak ten tutoriál je podarený, si tam krásna :3 Ja sa nelíčim, len maximálne špirálu, takže som dosť pozadu ;DD

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahoj zalozila som si novy blog bola by som velmi rada keby si ho navštívila dakujem :)) tiez by som si dala takú vanu :DD krásne oči ale to som ti uz pisala ; ))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělé video a moc hezký make-up! Sluší ti. :)
    Style Without Limits

    OdpovedaťOdstrániť
  4. :DDD aj ja som mala take gulicky a jednu som mala tusim aj zelenu a tiez sa mi to zmenilo na zelenu vodu :DD tesim sa na tvoje dalsie video :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásko jedna! baštím tvoje oči!:D líčení je pěkné, i když nejsem fanda stínu apod. někdy bych ho vyzkoušet mohla, a s tou kuličkou podej echo!:D u mě mýdelka dopadly dobře, ještě tu vůni cítím teď!:D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jak stačí málo ke štěstí! ale ty kuličky musím taky vyzkoušet! už jsem si vyčihla v obchodě:D přepínám!:D no a roládka byla dobrá akorát ted si slinu mužu utřít taky jelikož nic nezbylo :D no abych řekla pravdu ta moje frfle taky a někdy až pořádně že musím vypadnout ven aby jsme se neporafaly ale jindy mí dobrou náladu:D jako každá mamina no:):D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. u mě naštěstí ten věk mamka chápe ale u tatky je to jiné, pořád jeho malá holčička, víš jak :D já mám vyhlednuté měsíčkové kuličky s kakaa a bambusu ono to tak kráásně vonělo že se těším do vany!:D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Překrásné oči! Fialová stvoří hluboký pohled. Moc se mi to líbí.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Fi-a-lo-vá ! *q* Dobre, neviem, či som to rozdelila správne, ale to líčenie je super !! Tie odtiene fialovej, proste och ♥ Ja pôjdem cvičiť trošku neskôr a dúfam, že zajtra tú guličku uuž konečne vyskúšam :) Potom mi prosím povedz, aké to bolo ! :3 A čo si cvičila na chrbát ? :3 Doma či v posilke ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Great video, you look absolutely stunning!

    Monica Harmony's Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  11. super fotky, ale vážně užasný video a vypadá to skvěle, vážně skvělý!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Super líčení :) máš moc hezký blog :)

    http://nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...