nedeľa 1. júna 2014

Double trouble

Ako sa vám darí? Ja ako zvyčajne opäť nestíham ani zlomok vecí, ktoré by som chcela. Celkom dosť sa venujem svojmu osobnému životu a to je vlastne jeden jediný dôvod, prečo to tu, úprimne povedané, umiera. Nie je to o tom, že by ma blog nebavil, pretože ak by ma nebavil, už dávno by som to tu zabalila a určite by som sa 5 rokov nezaťažovala niečím, čo ma nebaví. Myslím si, že bez blogu a písania by bol zo mňa celkom niekto iný. 
 Ak ste si to ešte nestihli všimnúť, tak vám zdelím, že mi dosť prirástol k srdcu aj YouTube. Tomu sa venujem aspoň troška. Na jednej strane ma blog dosť mrzí, pretože proste nemám čas na realizáciu všetkých tých vecí, fotení, článkov, o ktoré by som sa tu s vami podelila. Väčšinou mám v zálohe iba recenziu na produkty zo spolupráce a verte mi, že s tým sa mi spamovať nechce, keď na bloggeri vidím x článkov s recenziou na rovnaký produkt. Ale proste musím. A tak či tak je to oneskorene.
 Premýšľala som, že blog si nechám naozaj iba na fotky. A občas nejaký článoček. Ale to by bola škoda. Prúser je v tom, že ja nemám ani poňatia, čo by ste tu chceli čítať vy a ako som spomínala vyššie neviem si nájsť čas na to, čo by som chcela ja. Pretože to čo momentálne chcem má pramálo spoločného s blogom. Už sa mi niekoľkokrát stalo, že na blog som proste nemala náladu. Pokiaľ by sa našiel jediný človek, ktorý by si rád prečítal o ľudskej psychike, dôležitosti zdravého sebavedomia a podobne tématicky mierený článok, tak nech sa ozve v komentároch. Lebo to je asi jediné, čoho by som bola schopná. Po večeroch si písať úvahy. :) A vlastne som sa ozvala len preto, aby ste vedeli, že žijem. A aj preto, lebo mi na ask prišla otázka "prečo kašleš ma blog?". Ja na blog nekašlem. Ani to nestíham.
Fotky výnimočne nie sú moje, vďačím za ne Barbarke, neskutočne šikovnej fotografke ♥ 

A aby som nezabudla, tento týždeň začneme s prípravami na malovanie a postupne aj celkovú prerábku izby. Po vyše roku som sa konečne dočkala. Tiež som si stihla dať spraviť tetovanie, čo už ste asi videli na insta alebo na asku. Alebo na facebooku. Celkovo som omnoho spokojnejšia so všetkým. A dosť šťastná. Svojím spôsobom. :) 

Ak sa niekto vyjadrí nejako obšírnejšie, tak budem vďačná. Neviem si predstaviť ako by to niekto mohol dočítať do konca. Tiež sa poteším ak mi napíšete čo si o tom celom myslíte. A hlavne ako sa máte vy. :)

16 komentárov :

  1. vau super :) celé to dvojičkovstvo je geniálne :-D ty si tá v tigriom, že ? :-D či ? :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O psychike? Sem s tým, drahá!! Také články by boli super, okrem toho by to bolo niečo, čo ťa asi v poslednej dobe baví... Či? Inak už som si zvykla ťa častejšie hľadať na jútube než na blogu. Popravde mi vôbec nevadí, že to tu "umiera" hlavne ťa chcem poprosiť aby si blog nezrušila ak by ťa také čosi chcelo napadnúť :D Bola by ho sakra škoda. A fotky sú parádne a tiež si myslím, že ty si tá v tom tigrom :)
    Gold Phoenix

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Blog sa nechystám rušiť.. to rozhodne nie. Na to by som nemala srdce asi :D Vieš čo v poslednej dobe až nadmerne veľa premýšľam, a celkovo sa toho u mňa veľmi veľa zmenilo a na všetko sa pozerám tak s nadhľadom. Viacej vecí chápem. Rozumiem prečo niekto koná tak ako koná. A určitým spôsobom ma to fascinuje, a vždy ma to prinúti premýšľať. Spísať to v článku by podľa mňa nebol vôbec zlý nápad. :)
      A hej, no, jútube (páči sa mi ako si to napísala, začnem to používať, haha :D) je momentálne taký aktívnejší, teda aspoň v porovnaní s blogom :) A napríklad x ľudí na YouTube ani nevedia o tom, že mám blog, ak si neprečítajú infobox, alebo to vyslovene nepoviem :D

      Odstrániť
  3. Na začiatok k tomu čo si napísala: tie blogové nestíhačky poznám, a pozri píš len vtedy keď máš chuť energiu a náladu, lebo ak niečo robíš nasilu vidno to, ale to vieš aj bezo mňa. Tiež rada píšem úvahy a tiež mám strach že to nebude ozaj nikoho zaujímať. Ale úprimne keď pridáš nejakú zo spomínaných úvah a textov, ver tomu že to poteší nejedného tvojho čitateľa :) :) A fotky prosím pridávaj stále lebo so sestrou ste DOKONALÉ :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi dobre si uvedomujem, že práve z článku všetko vidno. Aspoň niekomu, kto články fakt číta a nepreletí očami iba fotky a sem-tam nejakú vetu. Ja sa všeobecne do vecí nerada nútim :) Nasilu je to o ničom. Ďakujem krásne za komentár, vidím že si na tom podobne (aspoň čo sa úvah a nestíhačiek týka :D) Fotky budú :) Keď si jedného dňa pretriedim pamäťovku :D

      Odstrániť
  4. Jééj, veľmi pekné fotky a veľmi pekný popis no. Trošku smutný z jednej strany, ale niekedy to tak mám tiež. Ja som napr. stratila múzu už niekoľkokrát a aj teraz, absolútne neviem, čo a ako ďalej, inšpirácie síce sú, ale nemáš čas. Či už ten osobný život, ako píšeš, ktorý teraz prekvitá, nech poklopem (som naozaj, ale naozaj šťastná :)) alebo tá škola, keďže sa už blíži koniec, a je toho proste moc. Každopádne, ja si tie tvoje "výlevy" určite rada prečítam a napíšem k nim svoj názor, ak sa bude dať, pretože vieš, že ja to tu budem navštevovať a čítať vždy, nech tu pribudne čokoľvek :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od teba ma to niekoľko násobne teší! :3 Nič pozitívne v tým riadkoch nie je. Okrem toho, že som šťastná a spokojná (konečne raz) :) A presne ako si povedala - inšpirácie sú, ale nie je čas. A je to akoby som sa zasekla v jednom a tom istom bode. Snáď si v lete troška vydýchnem a rýchlo načerpám nové sily k dokončeniu posledných spoluprácových článkoch čo mi ešte ostali v restoch. A potom ma to snáď opäť chytí :)

      Odstrániť
  5. Z blogu máš mať radosť hlavne ty. Píš čo ťa baví a na čo máš náladu :) ak ťa baví psychológia, tak píš o tom. Svojich čitateľov si určite nájdeš :)....je normálne, že sa človek mení a baví ho aj niečo iné.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tiež si myslím, že s tým článkom o psychike je to dobrý nápad. :)
    Úplne chápem aké to máš, ja som na blog už nepridala pridlho žiadny článok. Aj som sa k tomu raz skoro odhodlala, no stále mám niečo na práci a niečo naplánované a keď idem písať potrebujem kopu času, aby som si vyliala zo srdca všetko čo potrebujem. :D A v poslednej dobe je toho až až.

    Ale ináč, o to viac sa teším na články blogeriek, ktoré nepridávajú takmer každý deň. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Po dlouhé době jsem narazila na Tvůj blog, moc dobře si pamatuji, když jsi s ním začínala, jsi hodně zajímavý a nezapomenutelný člověk ! Prostřednictvím blogu jsem našla i Tvůj kanál na youtube a jsem nadšená! Jsi neuvěřitelně super a chytrá holka, jsem ráda, že se Ti momentálně daří a cítíš se šťastná, zasloužíš si to :-)!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Fotky jsou krásné :) Oboum vám to moc sluší. Já na blog taky teď tak kašlala, až jsem si uvědomila že mě už nebaví po těch 4 letech a zrušila jsem ho. Teď mám jiné starosti ale tvoje články si občas ráda přečtu. Takže piš prosím dál :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Fotky sú krásne! ;-) Naozaj šikovná fotografka. :-)
    Súktomný život je vždy dôležitejší, takže sa na teba nemáme prečo hnevať! ;-)

    http://youtu.be/6CKALPh6BSY

    OdpovedaťOdstrániť
  10. úžasné fotky!♥ strašně moc vám to sluší!:) mě by určitě články o psychice a životní úvahy zajímaly! úplně tě chápu s tím nestíháním blogu. Já jsem se nakonec "specializovala" na posty s outfity a hraju si už jen s fotkami, delší texty píšu jen výjimečně:P a nahrávání videí musí být šíleně časově náročné!

    www.Lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. je to tvoje miesto, tvoj kusok sveta. Mas pravo pisat o com len chces :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ty fotografie jsou jako vždy úžasné. Jste si obě s dvojčetem nehorázně podobné a stejně tak i krásné :) Je mi trochu líto že se nebudeš moct věnovat blogu tolik jako předtím, ale na druhou stranu chápu že toho máš v osobním životě moc. Držím palce, ať to dopadne co nejlíp. Mám tě ráda Lyanelle :)

    (na facebooku mě znáš jako Evku Studenou :3)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Máš krásne fotky :) a obidve ste naozaj krásne!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...