utorok 13. mája 2014

KeepCup!


  Máte radi kávu? Ja osobne som si ju poslednou dobou veľmi obľúbila, a to som si vravela, že ju nikdy nezačnem piť. Stalo sa, a takisto ako milióny ďalších ľudí, som podľahla kávovej závislosti, takže moje rána sú bez kávy proste nulové. Nie vždy sa mi ale podarí si kávu vypiť, a väčšinou si ju beriem ráno do školy. Takisto je celkom fajn, ak sa ponáhľate a potrebujete si kávu vziať z podniku so sebou.
  A práve na to bol tento zázračný ekopohár stvorený - predstavujem vám KeepCup.


  Vyniká nevtieravým dizajnom, je veľmi praktický a káva z neho chutí proste lepšie. Brala som si ho so sebou do školy, vonku s kamarátkami, a dokonca som ho stihla zveriť aj dvojičke, ktorá otestovala, či vám do neho spravia kávu. Vyšlo to v McCafé, o iných podnikoch si nie som istá.

  KeepCup pochádza z Austrálie, je znovu použiteľný, a ja osobne súhlasím s názorom, že je lepšou alternatívou než jednorazové papierové poháre. Nevytvára zbytočný odpad a proste som si ho zamilovala.
  Vyrába sa v 5 veľkostiach, všetky sú prispôsobené štandardom, takže vám nič nebráni v tom, aby ste v kaviarni dostali svoju kávu do KeepCup. Môj pohárik je veľkosti M (medium, 340ml) a je to tak akurát, ani málo, ani priveľa a je z kolekcie KeepCup Brew - Elixir.


Oceňujem, že dosť dlho drží dobrú teplotu a nevylieva sa (pokiaľ je vo vodorovnej polohe). Iba dvakrát sa mi stalo, že by z neho troška vytieklo, a odvtedy si dávam na viečko väčší pozor, aby správne tesnilo. Inak mu nemám absolútne čo vytknúť a som nadmieru spokojná! A navyše, len tak medzi nami, majú super logo. ;)

Na záver by som chcela poďakovať, že som dostala možnosť spolupráce a testovania tohto pohárika!

Ako ste na tom s kávou vy? Prijali by ste KeepCup riešenie namiesto papierových pohárov? Myslíte si, že sa to na Slovensku uchytí? :)

Pokiaľ by ste toho o KeepCup chceli vedieť viac, utekajte na mojpoharik.sk :)

12 komentárov :

  1. o keepcupe viem už dlhšiu dobu a mám v pláne si ho aj zaobstarať a to čoskoro. Dokonca som na fakulte doslova prepadla jednu babu, ktorá si ho niesla s tým, že či je to dobrá vec :D A bola tiež spokojná a potom sa ešte pár dní smiala, keď ma videla :D
    Inak nemôžem si pomôcť ale strašne ma pobavila tá velvetka v pozadí na jednej fotke. Som totižto zástanca teórie že rozpustná káva má od kávy ďaleko, keď už tak poriadne presso aj so smeťami keď to inak nejde, ako granulky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. KeepCup je dokonala vec <3 ja mam ružovo tyrkysovy a berem ho so sebou všade <3 mam ho uz pol roka a stale je kvalitný a vyzera ako nový :)
    http://fashionworldbyterez.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja kávu nejak nemusím, to už musí byť keď si dám, ale priateľ je úplný kávofil a tento pohár vyzerá pre takého človeka, ako super nápad na darček :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja kávičkár nie som vôbec a ako si si ty hovorila, že ju nikdy nezačneš piť, si ja hovorím stále :D A nejak ma to neberie neviem.. Len zisťujem že je trochu problém keď sedíme v kaviarni a všetci si dajú kávu a ani nemusia pozerať do nápojového lístka pritom ja tam neustále "čumím" a neviem si vybrať na čo mám chuť :D v zime je to ľahké, čaje alebo čokoláda lenže tie mi teraz v týchto teplejších dňoch už moc nechutia ale v lete to zas vidím na mojitko či nejaké iné miešané drinky :)
    No tieto keepcupy poznám z martinusu a aj som nad nimi rozmýšľala lenže neviem či by u mňa doma našli využitie :/ tak ich len tak obdivujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jasné, že začneš piť kávu, keď dostaneš pohár zadara, ktorý inak stojí 21 eur :D ako keby neexistovali iné alternatívy, ja sa čudujem, čo až vypotíš na tom blogu, už neviemkoľká recenzia za sebou, toto je reklamná plocha alebo blog? alebo možnosť získať veci zadarmo a tým odfajčiť svojich čitateľov? možno sa to pár ovečkám páči, ktoré čítajú hocijakú plevel, ale takto ďalej nezájdeš
    na tvojom mieste by som si stanovila priority, ak nemáš čas na blog, nemáš inšpiráciu, tak načo tlačiť na pílu?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čo ty vieš o tom, odkedy ja pijem kávu zlatko? A vôbec, jediná ovečka si tu ty, pretože zakaždým prídeš, a potrebuješ si tu napísať pár takýchto podpichovačných viet a tým to hasne. :) Ja nemôžem za to, že niektorým blogerkám a proste nedostane ponuka na spoluprácu (dmka napríklad), a otvorene sa priznám, že na KeepCup som sa prihlásila dobrovoľne, a nebyť kamarátky, ktorá ten hrnček chcela, tak o tom ani neviem. Keď nemáš svoj osobný život, načo chodíš ostatným ľuďom buzerovať po blogoch? :)

      Odstrániť
    2. Tvoja pravidelná odpoveď: Keď nemáš svoj osobný život :D :D Ty si myslíš, že človek, ktorý ti tu napíše pravdu, nemá osobný život? Si len namyslené dievča, ktoré si myslí, že vždy tu nájde pozitívne komentáre. Neviem, čo čakáš, keď tu nič , čo by sa dalo pochváliť nie je.

      Odstrániť
  6. tiež milujem kávu a toto je rozhodne skvelý nápad a určite lepšia alternatíva ako papierové poháre.. ja mám svoju malu termosku ktorej som verná ale tento pohárik sa mi veľmi páči tak idem čeknúť stránku možno ho vymením za tú moju termosku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. každý nápad, čo šetrí našu planétu veľmi oceňujem :) Je to fakt zaujímavé a keby som pila kávu, akože občas si dám Caro, ale inak nepijem, tak by som ho brala :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Toto si musim objednat! Som velky kavovy maniak, pijem ju 4x denne v dost velkych mnozstvach (Popradska, zrnkova, cize pekne silna, s lyzickou curku, ziadne mlieko). Nie vzdy ju ale pijem preto, aby ma povzbudila, no teraz cez akademicky tyzden sa mi fakt zide :)
    Citala som si komentare a musim povedat ze suhlasim s tym prvym... Kava s kopou mlieka nie je kava. Skutocna kava ma byt podla mna cierna ako noc :)
    asi je cas aby som sa termosky zbavila, toto mi pride ovela lepsie!

    Ronnie, ronnieheartsmakeup.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja som kávu nikdy nepila a jak som začala chodiť do práce tak stále každý deň minimálne 1 padne. :-D Podĺa mňa by sa to uchytilo vo väčších mestách Bratislava Košice. :-)

    http://youtu.be/f8xE8codS3A

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...