pondelok 24. marca 2014

"Posledné videá?"

Neviem čím to je, ale akosi som si práve uvedomila, že som sem na blog prestala pridávať najnovšie videá. Kľudne ma za to môžete zožrať, ak ste ich ešte nevideli, dávam vám sem ich pekne po poradí, takže najnovšie je na konci. 
Inak ak máte na mňa otázky, píšte mi na ask, chystám sa spraviť zase raz videoodpoveď, tak sa budem tešiť :)


5 komentárov :

  1. Pekné videá :3 A na videoodpoveď sa teším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Myslím že ich nemusíš dávať sem, ten kto ich chce vidieť (ako ja) ťa odoberá na youtube a pozrie si ich tam. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahojky,
    i já jsem ještě před nedávnem používala alpu, každopádně to vedlo akorát k tomu, že sem se dlouhou dobu potom loupala jak pomeranč a mohla jsem se hydratovat jak sem chtěla. Tak sem na dermatoložku zapůsobila veškerým svým šarmem a nakonec z ní něco vyloudila.
    Zineryt - či tak nějak se to píše. Na diskuzích najdeš reakce všemožné, minimálně mně zmizelo akné v podstatě ze dne na den, vůbec nevím, jestli je to na předpis - někde tvrdí, že ano a někde ne, každopádně i za to, že by sis pro něj měla za doktorkou dojít, to stojí.
    Co minimálně u nás určitě seženeš bez předpisu je zinkový olej. Je to takový bílý "tekutý" pudr - něco na způsob jako mají miminka na opruzeniny - na noc. Sice pak vypadáš jako něco mezi gejšou/je mi ukrutně špatně/ředitelem vápenky, ale pupínky pomáhá hojit a vybělí je.
    Zkrátka kombo zineryt + zinkový olej ze své zkušenosti beru jako zázrak. Konečně mě nebolí celej obličej a nevypadám jak totální idiot.
    Přeju ti ve tvém boji s akné stejné úspěchy a nadšení, jako potkalo mě. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aj som si tak pomyslela, kde si stratená.. ale super videá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj ak ta este trapia vyrazky tak skus kokosovy olej. Vecer ked sa odlicis tak si natri na plet trochu kokosoveho oleja, natri si ho aj na obocie a riasy.... Super to vyzivuje a posobi antibakterialne. V dm ho najdes za najlepsiu cenu..... Ja mam tiez s tym dlho problemy a dost mi to pomaha, a tie riasy co mam z toho :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...