sobota 1. februára 2014

Recenzia: Alverde sprchovací gél Šepot mesta

Ahoj! Po týždni v Tatrách ma tu máte znova, s ďalšou recenziou. Na testovanie som dostala od dm drogerie tento sprchovací gél od značky alverde, za čo sa zároveň chcem aj poďakovať :) Je to značka, s ktorou som sa stretla doteraz iba minimálne, ale sprcháč na mňa naozaj spravil pozitívny dojem, takže sa po ich produktoch ešte zaručene poobzerám. :)


Alverde je prírodná značka, čo je pre mňa iba pozitívne, pretože doteraz ma každý "bežný" sprcháč neskutočne vysušoval, niektoré viac, iné menej. S týmto sa mi to nestalo, mám po ňom jemnučkú pokožku a hlavne nohy nemám celé suché! Za toto určite palec hore.


Zloženie je teda čisto prírodné, konzistenciou je o dosť redší alebo tekutejší než ostatné sprcháče, s ktorými som už mala tú česť, je priesvitný a veľmi príjemne voní. Tá vôňa je na vlas podobná čaju s príchuťou citrónového koláča, ale ani za svet si nespomeniem, ktorá značka to bola :D


Pokiaľ by som to nejako mala zhrnúť, tak za seba môžem iba odporúčať. Ak máte tiež docela citlivú a suchú kožu ako ja, tak neoľutujete. :)

9 komentárov :

  1. Z týchto recenzii na tento šampon si už trhám vlasy, je to na každom blogu...Ale musím uznať že tá tvoja je krátka výstižna a patrí ku jednej z dvoch recenziií ktoré sa mi páčili.... Pretože som videla aj také recenzie ,,objektívnych ,, blogeriek ktoré ked uvideli že to má niečo s kaviarnou tak napísali že to vonia ako káva:DDDDDDDDDD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ti verím, tiež som čakala, že kým sa vrátim tak toho bude plný blogspot.

      Ale nepomôžem si, produkt mi zaslali a zrecenzovať ho musím. Moje čuchové bunky ešte celkom fungujú a po týždni varenia kávy na kongrese fakt viem, že ako káva to rozhodne nevoní :D Aspoň nie mne.

      Odstrániť
  2. Vypadá vážně skvěle a obzvlášť když je dobrý i na suchou kůži :)
    Whoisperfect

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež som robila recenziu na sprcháč od Alverde, ale na jeho dedinského bračeka :)
    http://ariannegoldphoenix.blogspot.sk/2014/01/alverde-sprchovaci-gel.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zkusím :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Videla som ho už na niektorých blogoch no či by som si ho kúpila, to neviem. Každopádne pekná recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pekná recenzia, ale výrobky od Alvedere nemám nejako v láske.. Raz som od nich mala tuším make-up a hrozne ma to odradilo :-) Každopádne v poslednej dobe mám dosť suchú pokožku práve vďaka vode, takže takýto sprcháč by sa mohol hodiť...

    Blog Papi Lapi

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Napriek tomu, že väčšinu výrobkov od Alvedere, ktoré som vyskúšala (asi 4) nepatria k tým, ktoré by som si opakovane kúpila, na Vianoce som dostala od kamošky presne tento sprchový gél a musím uznať, že bol lepší než som očakávala.

    missylucys

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...