streda 5. februára 2014

Demotivovaná?



Určite sa vám to už raz stalo. Všetko vám vychádzalo, všetko sa darilo, mali ste niečo, čo vás napĺňalo a robilo vám radosť. A potom zo dňa na deň obrat o 180°.

Pred dvoma rokmi (približne) som si povedala, že s denníčkovými článkami končím. Ide mi to celkom fajn. Ale dnes tie moje problémy spomeniem fakt okrajovo, ani to neberte ako moje problémy, skôr iba niečo (dosť depresívne) na zamyslenie. A pokiaľ máte dobrú náladu, tak radšej ani nečítajte ďalej.
Hej. A zase sa mi to stalo. Netuším čím začať, vždy keď sa dostanem pod perex mám okno. A nepísala som večnosť. Tak začnem jednoducho.

Dnes som si bola vyzdvihnúť vodičák. A konečne (znova po takmer mesiaci) som si sadla za volant. Zistila som, že naše auto sa mi absolútne nepáči. A už vôbec sa mi nepáči ocov prístup k mojim fakt kurva začiatočníckym schopnostiam. (Slovo "kurva" berte v tomto prípade ako umelecký výraz, prosím.)

Takto naštvaná som nebola už dávno. Dokonca som znova raz zablúdila k myšlienke, o ktorej som si bola istá, že sa ňou už zaoberať nebudem, lebo je to blbosť. Takže sa teším, že si môžem psychiku zase dávať do poriadku.

Nepáči sa mi spoločnosť. Nepáči sa mi nič čo je okolo mňa. Všetko ma začína štvať, prestáva baviť. Nepáči sa mi, keď mi človek, ktorý ma pozná možno tak po mene a podla toho ako vyzerám, povie, že pôsobím drsne a agresívne. Nikto z takých netuší prečo. A z duše nenávidím keď ma porovnávajú.

Pravdepodobne mi teraz nezostáva nič iné, iba obetovať aj tú zvyšnú trošku času čo (ne)mám, nájsť si robotu na polovičný úväzok (z hosteskovania sa nedá žiť, hlavne keď je február a decembrovú výplatu ste ešte ani nevideli), budem šetriť, čo je u mňa viac ako nereálne. Vlastne všetko, čo chcem spraviť sa mi automaticky ruší s niečím druhým. Akoby som bola furt v jednom bode. A stále odo mňa niekto niečo chce. Nestíham. A mám pocit, že by mi bolo omnoho lepšie niekde inde.

11 komentárov :

  1. V poslednom čase sa cítim rovnako, úplne. Mohli by sme si rukou potriasť. Čo sa už deje, to snáď ani nie je možné, niekedy si hovorím. Ale tiež som si povedala, že prestanem s denníčkovými článkami, resp. s takými, ktoré by mohli toho o mne vypovedieť viac, ako by som chcela a tá dnešná spoločnosť a ľudia, no .. poznáme proste :) Preto sa držím len v určitej "rovine", ak sa to dá takto nazvať ..

    Taktiež nie som spokojná, ako sa so mnou baví istý člen bližšej, veľmi bližšej rodiny a tiež so mnou jedná .. No proste, nepáči sa mi to a trošku ma to aj podkopáava dajme tomu, ale nebudem to bližšie uvádzať.

    A to s tou spoločnosťou a tým, ako "ťa" každý pozná a tak, to tiež si myslím, že väčšina pozná a nie je to nič príjemné ..

    A posledný odstavec celý absolútne chápem a stotožňujem sa s ním, i keď nie vrámci tohto povolania, no viem, ako to bolo myslené.

    Prajem, nech sa všetko čoskoro vráti do starých koľají - tak ako u mňa, tak aj u teba :) + Pekná fotka ! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Niekedy sa rovnako cítim aj ja..aj teraz sa k tomu približujem..všetko a každý človek ma serie..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tieto nálady a stavy velmi dobre poznám. Momentálne sa psychicky cítim vyrovnaná a v pohode, ale uplne dokážem pochopiť teba aj tvoje myšlienkové pochody. A ver mi, že toto obdobie prejde a ty sa budeš zase usmievať na svet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Posledné dni mám aj ja zvláštne myšlienky.. a súhlasím s tým, ani mne sa nepáči táto spoločnosť... hlavne, keď zo začiatku je všetko fajn, a zrazu ani neviem ako a ani neviem čo sa stane a všetko je úplne inak.. chcem aby všetko bolo tak ako pred pár dňami a nie takto.. nechcem zase zažívať to trápenie, rozmýšľanie nad blbosťami, chcem sa baviť a úžívať si život. No pri niektorých ľuďoch, to proste nejde..aj keď práve s tými ľuďmi chcem byť. :/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Rozumiem ti ... ale jediné čo teraz musíš robiť je byť silná a počkaj kedy to prejde ..lebo stále sú tu časy ked sa darí a kedy nie .. a tie ja neznášam .. držím ti palce a posielam veľa veľa sily ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. z som mala teraz zle obdobie ale ako ja vždy hovorím VZDY JE VSETKO LEPŠIE AKO SA ZDÁ ;) :) takze nevieš hlavu pretrp to a vsetko sa zlepší <3 <3 DONT worry :) :*
    Pozývam na GIVEAWAY :)
    Fashionworldbyterez.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Neboj sa, všetko bude fajn. Každý má takéto chvíľky..Hlavu hore, všetci ťa tu veľmi ľúbime <3
    BeeKey

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Neboj, to bude dobrý ;). Taky mívám takový období :). Zase bude fajn :) .

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Síce sa nepoznáme, ale úplne ťa chápem a mám pocit, akoby som čítala svoje slová. S otcom našťastie nejazdím, lebo to by som zrušila nervy, ale moja prvá jazda v našom aute bola celkom žalostná - našťastie som išla v sobotu ráno, keď bolo prázdne mesto, ale aj tak, pri vyhadzovaní smerovky sa mi podarilo vypnúť svetlá a za jazdy som ich na našom aute nedokázala rýchlo zapnúť, miesto toho som omylom zapla hmlovky tak som ako idiot chodila po celom meste s hmlovkami, skapalo mi to na svetelnej križovatke tak, že som prešvihla zelenú a podobné veselosti, takže z toho si nič nerob. Ale je fakt, že skúsenejší vodiči nemajú strpenie so začiatočníkmi, čo ma celkom štve a tiež ma štvú vypatlanci, ktorí si absenciu rozumu kompenzujú tým, že machrujú na cestách a napriek tomu, že som v meste a idem tou predpísanou päťdesiatkou, oni po mne vytrubujú a obiehajú ma na plnej čiare. A čo sa tej spoločnosti týka, tiež mám občas pocit, že je tak nejak zvrátená. Všade sama pretvárka, ohováračky a podobné veci, z ktorých mi je vyslovene že zle. A to sa dosť blbo mení, cez to sa treba preniesť, lebo ak by sa tým mal človek trápiť, tak sa len utrápi. Ľudia sú všelijakí a nad nejakými hlupákmi sa nikomu neoplatí trápiť sa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Každopádne sadnúť do auta hneď ako vyzmeš do ruky vodičák je sranda.. ja som nabral všetky možné obruvníky a netrafil som sa do parkoviska pokial ma nezačal brat navigovať.. ale ono sa to poddá ja aj skoro po roku šoferovania ešte počuvam neleť brzdi drbe ti? Na auto si musíš zvyknúť.. každé je iné.. mne sa najviac páči môj starý favorit :D :D na octavii moc nejazdím ta ma nemusí :D :D :D no a spoločnosť bude vždy pindať.. najhoršie je chytiť do toho ešte aj ponorku s kamarátmi.. sklony hádzať sa o stenu doslova!!! Na to si treba zvyknuť ako aj na to, že ľudia hodnotia a často to ani nemyslia vážne, len sa chcu citiť krajší a múdrejší oni.. stay strong! :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...