nedeľa 29. decembra 2013

Novoročné líčenie

Ahoj, v dnešnom a pravdepodobne aj poslednom príspevku v tomto roku mám pre vás video s líčením :) Ide o výrazné, podla mňa nie prílíš ťažké líčenie, takže dúfam, že vám to poslúži aspoň ako inšpirácia :)

Chcem sa zároveň poďakovať, že ste so mnou vydržali takmer celý tento rok (blog vznikol v marci), a dúfam, že vydržíte aj ten nasledujúci, pretože sa chystám pridávať články v normálnom a častejšom časovom rozmedzí než doteraz. Tento mesiac bol fakt rýchly a vôbec som nemala čas, toľko na moju obranu :D

(líčenie bolo v skutočnosti o niečo živšie, ale originály sa vždy zídu :D)

S umelými mihalnicami ešte stále nie som najlepšia kamarátka, no pomaličky si začíname rozumieť. Hlavne, že som prekonala fóbiu z toho, že si zalepím oko, pretože líčenie je s mihalnicami omnoho efektívnejšie :) Nevylučujem, že sa na Silvestra "doriadim" takto nejako podobne, ešte sa všetko uvidí. :D Zatiaľ to vyzerá tak že budem konečne prvýkrát silvestrovať s Kate a sakramentsky sa teším :) Aké máte plány vy?


22 komentárov :

  1. Krásné líčení,tvoje tutoriály jsou super :)
    Whoisperfect

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ako som už komentovala, líčenie sa mi naozaj páči a kľudne by som ho použila na nejakú párty. Páči sa mi výber farieb, pretože takéto tóny milujem a taktiež aj tá mierna linka. Na rozdiel od teba, ja by som si ju tam ponechala a nakreslila si ju oveľa viditeľnejšiu, pretože linky milujem ! Taktiež sa mi páči aj tvoj nový design, resp. obrázok hore ♥ Vyzerá pekne a luxusne ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ešte taká malá, maličká otázočka → Nechcela by si urobiť článoček alebo video o tom, čo si dostala tieto Vianoce, hm ? :) Strašne rada pozerám po večeroch takéto videá ! :3 Vopred ďakujem za odpoveď :)

      Odstrániť
    2. Nad linkou som práveže vôbec nerozmýšlala, ale teraz si tak hovorím že by tam aj celkom pasovala :) Uvidím nabudúce keď budem experimentovať :D
      Ďakujem za pochvalu dizajnu :3 ! Video asi skôr nie, ale článok s fotkami kľudne, aj som to mala v pláne, len cez sviatky sa mi fotiť fakt nechcelo, potom som bola dva dni v robote a dnes ma to tiež nenapadlo :D Ale aspoň mám zajtra čo robiť :D :)

      Odstrániť
    3. Júúj, tak to sa veľmi na zajtra teším. Snáď tu zajtra rovno pribudne aj ten článok ♥

      Odstrániť
  3. Pěkné líčení :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné líčení:) Mám moc ráda tvoje tutoriály :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne líčenie, veľmi sa mi páči! :) Také niečo by som si na sebe vedela predstaviť na Silvestra, lebo fialovú milujem, škoda len, že doma nemám ani jeden tieň, takže to nemám s čím vyskúšať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne sa vždy strašne páči ako sa s make-upom vieš pohrať a vždy ked pozerám tvoje videá si spomeniem, že aj ja by som chcela vlastniť štetce od Zoevy. Ten Catrice make-up spomýnaš takmer všade, podla všetkého velmi dobre kryje, bude asi ďalším bodom na mojom pomyselnom wishliste :)
    Gold Phoenix

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Wohooo...Trafila sa si sa presne do môjho vkusu, + nejako takto budem líčiť maminu na svadbu-myslím farby, takže som rada že viem kde sa popozerať po peknej sivej/striebornej farbe...Pristane ti to veľmi, akurát ja by som ešte trochu zvýraznila pery...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ciii teraz som narazila na tvoj blog :)) ty si uuuuplne krasna,uzastna :O super licenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Wow, úplne skvelé to je. Strašne sa mi páči prevedenie a výber farieb. Strašne ma bavia tvoje tutoriály a hrozne by som si priala, aby boli častejšie. No, na druhej strane chápem, že si časovo vyťažená.
    Inak nespravila by si článok/video o tom čo si dostala na Vianoce? Myslím, že takéto veci veľa ľudí zaujíma :D :)
    A prajem šťastný Nový rok.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tak to je doslova užásné a dokonálé. Kežbych si to uměla tak udělát jak Ty krásně. :) Klobouk dolů opravdu. A jinak štastný Nový Rok přeju!!!! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásné líčení a moc krásně udělané video :) Rešpekt :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. super layout a super video :) moc pěkný

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Pekné líčenie, precízna baba :) Videá sú super!

    Pozývam ťa na svoj blog: momosebeautydiary.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...