sobota 26. októbra 2013

Sparkles ft. 712


Dnes iba krátka ukážka mojich dnešných nechtíkov, nemyslela som, že vyjdú až tak dobre, takže som sa s nimi musela pochváliť :) Bolo celkom ťažké to zachytiť, pretože v skutočnosti vyzerajú o niečo inak, tento nádherný tmavomodrý lak vyzerá v reáli skoro čierno, a trblietky sa fotia veľmi ťažko - ak s tým máte skúsenosť, určite viete o čom hovorím :)




Lakovala som dnes ráno, dala som si na tom dosť záležať a keď som mala nechty asi dva týždne bez laku, troška som vyšla z cviku, ale s výsledkom som dosť spokojná :) Použila som lak od Rimmelu Lycra Pro, môj najnovší odtieň, z rady navrhnutou Kate Moss, 172 Rhythm & Blues. Myslím, že už som to niekde spomínala, ale milujem tmavomodrú, toto sa mi páči na nechtoch viac než moja obľúbená červená. Úplne ma ten odtieň vystihuje :D

Na vrch som ešte pridala trblietky, použila som Sally Hansen Xtreme Wear v odtieni 180 Disco Ball. Stačila mi pokojne jedna vrstva, nemusela som trblietky odtial dolovať, na necht utekajú akoby samy od seba :) Samozrejme na všetko šiel priesvitný lak, taktiež od Sally.

V minulom príspevku som spomínala, že dnes idem oslavovať 18tku, aj keď je až o týždeň, ale inak nemám priestor a čas na nejaké oslavovanie. Budem rada ak si stihnem spraviť tortu :D Myslite dnes na mňa, nech to prežijem, a tešte sa na recenziu Rimmel Lycra Pro lakov :) Keď mám už tri odtiene, chcela by som ich troška porovnať :)

11 komentárov :

  1. Strašne pekný nail art :3 Trblietky sa mi na nechtoch páčia, ak ich tam nie je moc :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyyerá to DOKONALe ♥ a vopred všeeeeeeetko najlepšie k narodkám :)

    http://fashionnicki.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Velice se ti povedly :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I love those nails :-)

    xoxo

    Piera Anastasia

    OdpovedaťOdstrániť
  5. fakt musím povedať že si jedna z mála blogeriek ktorých recenzie čítam fakt rada :)

    ten lak vyzerá perfektne krásna farba a tie trblienky k tomu dokonale sedia!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow :-O To vypadá naprosto úžasně! Vždycky se mi takové nehty líbili, ale já se pak naštvu a nechám si jen jednobarevné, protože jsem líná! :-D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...