utorok 15. októbra 2013

Sleek Showstoppers

Konečne som sa jej dočkala. V dnešnom príspevku mám pre vás moju najnovšiu paletku, Showstoppers od Sleeku, ktorou som absolútne nadšená. Prišla včera a hneď dnes po škole som po ňu letela na poštu. Objednávala som zo stránky romiebeauty.sk, prišla mi v bublinkovej obálke, zabalená v dvoch bublinkových fóliách, absolútne nepoškodená a v plnej kráse. Stála 11€, čo si myslím, že je slušná cena + poštovné 2€.
Jediné čo mi trocha zotrelo úsmev z tváre je fakt, že krásny tmavomodrý tieň nie je tak pigmentovaný ako by som chcela. A na ten som sa tešila asi najviac. Ale kým som neskúšala na oku, tak nebudem robiť rýchle závery, s bázou to môže vyzerať inak. :)









S paletkou určite začnem experimentovať, keď zistím dosť informácií o výdrži, pigmentácii a podobných veciach, ktoré mi z prvého pohľadu moc jasné nie sú, čakajte recenziu :3

Vlastníte niečo od Sleeku? Aký máte pocit z paletky? :)

15 komentárov :

  1. Ja by som si nevedela vybrať z toho množstva pekných paletiek, ktoré Sleek má :)
    a už sa moc teším na tvoje líčenia! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa celkom pozdáva aj Acid (neviem či je to správny názov, nechce sa mi to hľadať :D), a všetky tie neonové a farebné tiene. Doteraz som mala iba dve neutrálne paletky, toto je moja taká prvá farebnejšia, uvidím či ešte budem potrebovať rozšíriť zbierku :D Ale ak hej, tiež budem mať veľký problém s výberom!
      Aj ja sa teším :3

      Odstrániť
  2. Krásna paletka!
    V poslednom čase uvažujem nad nejakou od Sleek, ale neviem si vybrať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Design paletky a celkovo aj farby tieňov sa mi páčia :) Ja pevne dúfam, že ako jeden zo svojich narodeninových darčekov obdržím práve takúto podobnú paletku, ktorú som chcela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mají pěkné barvičky :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. teď se chystám si nějakou paletku od sleek objednat, ale pořád nevím jakou :-) je jich tolik pěkných!

    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Iba čo som v informačnom paneli bloggeru videla fotku týchto tieňov, som vytreštila oči, že"TOTO CHCEM!!!" :D Tá paletka vyzerá úžasne a už sa teším na recenziu. Na tú stránku určite mrknem :)
    Gold Phoenix

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja sa priznam, ze od Sleeku este nic nemam, hoci nechapem ako, kedze vzdy, ked nieco od tej znacky vidim na nejakom blogu, ticho zavidim! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Oo, sleek paletku ti uprimen zavidim, na nejaku sa chystam už rok ! :D snaď na Vianoce :) Táto je veľmi pekná, ja sa neviem rozhodnut, ktoru " potrebuje" :DD Keďže všetky sa mi páčia, teším sa na líčenia :))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vyzerajú fajn.. rada by som videla všetky odtiene, ako vyzerajú na očiach... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Paletka vyzerá dobre, farby sa mi páčia :) Už som zvedavá, keď o nej napíšeš viac a budeš ju mať pekne otestovanú:) ja som si chcela objednať buď niektorú zo Sleek alebo MUA :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tá paletka je krásna, tie farby sú super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Já paletky od Sleek prostě miluju, všechny jsou tak úžasný♥ Když si nějakou objednávám, tak je to vybírání na několik týdnů :D Akorát mě teda zarazilo to, co jsi napsala, že ten tmavě modrý odstín není tak pigmentovaný, jak by sis představovala.. Já naštěstí takovou špatnou zkušenost s odstíny nemám, všechny jsou pigmentovaný jak blázen :D :)
    mszarofka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Od Sleeku sú všetky paletky úplne nádherné, a aj by som si nejakú kúpila, ale neviem si vybrať! :D A zase viacej naraz si ich dovoliť nemôžem.. :D Skončí to asi tak, že sa na ne budem každý deň pozerať na internete a nebudem sa vedieť rozhodnúť len pre jednu, tak si žiadnu nakoniec ani nekúpim... :D
    Inak, chcela som sa opýtať na tú prvú fotku... tá jedna paletka vyzerá byť dosť poškodená a rozbitá - to je tvoja robota? :D Alebo ti to prišlo také poškodené z nejakého eshopu? ..či?

    v i n t a g e • f r e a k

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja chcem minimálne ešte dve, ale to už tak že by to bolo konečné a už nič viac :D Aj mňa tá krabička trocha šokovala, keď som to zbadala tak mi ako nebolo všetko jedno :D Ale paletka prišla fajn :D

      Odstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...