nedeľa 8. septembra 2013

Premena: Jemný Pin-up look

Dnes mám pre vás opäť článok s líčením, no v trocha inej forme. Už je to veľmi dlhá doba čo mi niekto z vás napísal, že by sa mu páčili príspevky s tzv. premenami, keby som občas nalíčila niekoho iného. A tak sa mi to raz podarilo a výsledok vám sem pridávam :)

Líčila som sestru (staršiu), bola to docela sranda a pre mňa to bolo aj niečo nové, keďže iných ludí nelíčim moc často. Respektíve toto bol môj asi prvý oficiálny pokus, teda už som ju líčila aj na stužkovú, kamarátke som robila obočie, atď. :D


Nechcela som nič prehnať, všetku pozornosť som teda uviedla na jeden bod, ktorým sú pery, použila som Rimmel Lasting Finish by Kate v odtieni 01, ktorý je veľmi známy, a tiež si ho pochvalujem :)

Zvyšok mejkapu som ladila fakt jemne, minimalisticky, trocha som sa vyšantila na obočí, keďže sestra si ho bežne zvýrazní iba jemne. Tak či tak som ho nechala ešte prirodzené :) Použila som ceruzku na obočie od Essence v odtieni 04 Blonde a následne som to zafixovala svetlým tieňom na obočie z Essence eyebrow stylist setu.

Na oči som použila krémové očné tiene od Essence Stay All Day v odtieni 09 For Fairies, čo je jemný ružový tieň so zlatým shimmerom. Naniesla som ho naozaj iba jemne, a väčšinou vždy vidieť iba ten zlatý shimmer, no aj tak sa mi ten tieň páči. 
Následne som použila odtieň Reveal z MUA Undress Me Too paletky na celé viečko. Potom prišiel na rad stredne hnedý tiež zo Zoeva 28 Nude paletky, ktorý som menším štetcom naniesla k línii mihalníc a na spodné viečko, a neskôr som z tej istej paletky použila čierny tieň, s ktorým som si "predkreslila" linku, z polovice oka. Do vnútorného kútika prišiel môj favorit, odtieň Shy zo spomínanej MUA paletky. 

Čierny tieň som potom obtiahla čiernou gélovkou od Catrice, odtieň 010 Black Jack With Jack Black
Sestra si následne sama naniesla špirálu, myslím, že to bol SuperShock od Avonu. :)


Keďže sestra mala dosť problematickú pleť s akné (teraz má viac-menej "iba" jazvičky), naniesla som na pleť mejkap od Catrice Infinite Matt v odtieni 020. Recenzovala som ho TU, má veľmi dobrú kryciu schopnosť a nedokonalosti pleti maskuje naozaj dobre aj bez použitia korektoru. Pleť som zafixovala púdrom od Catrice. Líčka, čelo a sánku som jemne vykontúrovala perličkami od Avonu Arabian Glow.

Pod spodnú peru som naniesla druhý béžový korektor z Catrice All Round paletky korektorov, a najsvetlejší korekor som použila pod obočie.

Na líčenie som použila moje Zoeva štetce, o ktorých tiež pripravujem príspevok :)



Ako sa vám páčilo líčenie? :) Mali by ste o takéto príspevky záujem častejšie? :)

33 komentárov :

  1. Úžasná proměna! Určitě dělej takové články častěji, už se těším na další :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Myslím, že by takéto častejšie články nikomu neprekážali, skôr naopak. :) Veľmi sa jej takéto jednoduché líčenie hodí a s rozpustenými vlasmi vyzerá naozaj hezky. :) Si šikovná. :)
    Ani som nevedela, že máš ešte jednu sestru. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pekna premena, taka nenásilná..pretoze pin-up su vacsinou dost premalovane.. sikovna si :) mna podobne clanky urcite potesia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi sa mi páči tento článok, určite by som ich privítala aj viac. Máš krásnu sestru, toto musíte mať v rodine :) A líčenie sa ti podarilo na jednostku, zachovala si nepísané pravidlo, že keď sú zvýraznené pery, ostatok netreba preháňať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. takéto líčenia mám rada, že človek nevyzerá úplne inak po "premene" :) vyšlo ti to ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne, veľmi sa ti to podarilo :) vyzdvihla si prirodzenú krásu tvojej sestry:)Sunrise of my life :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jednoduché, ale přesto krásné :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásné! :-) Je to super nápad na články. Rozhodně bych je uvítala :-) Vypadá to moc pěkně! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Milujem pin-up štýl ! Pekná premena :3 Privítala by som tu aj viac takýchto člákov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Určite si prosím ešte takéto články/ premeny. Veľmi pekné líčenie, hlavne oči sú super a obočie tiež, lebo aj keď si ho upravovala tak vyzerá prirodzene...fakt chválim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Zrejme sa nahneváš, ale mne sa oveľa viac páči prirodzene a nenamaľovaná. Má krásne oči a tá linka sa jej vôbec nehodí. Ako keby mala na tvári omietku. Prepáč, je to len osobný názor, tak najprv popremýšľaj a reaguj primerane, už si na mňa raz vyskočila za zbytočnosť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemám dôvod sa hnevať, nie každému sa všetko musí páčiť. No momentálne si stojím za tým, že fotka nikdy nie je ako originál, a vždy trocha skreslí. Sestra nemá dokonalú pleť, čo som už spomínala v článku, má docela rozšírené póry, ktoré samy od seba ani s mejkapom nezmiznú, preto nikto od toho nemôže čakať, že bude mať dokonalú pleť. Myslím, že hlavne pre toto to na teba pôsobí tak "omietkovo", no ubezpečujem ťa, že s kozmetikou nepracujem ako dnešné 13 ročné slečny, ktoré sa riadia čím viac tým lepšie.

      Vravím, každému sa páči niečo iné, nemaľovala som ju preto, lebo prirodzene sa mi nepáči alebo čo. A tiež mi to nedá, no keď už máš potrebu (ty to určite znova nazveš že si to napísala úprimne a vyjadrila si svoj názor - to ti neberiem, vyjadriť sa si ho aj vyjadrila) do mňa podpichnúť, že som jej spravila omietku, som zvedavá ako to s líčením vieš ty :) A poďme teraz spoločne písať slohovku o tom ako som na teba znova vyskočila. Už sa teším.

      Odstrániť
    2. A už znovu sa správaš, ako malé dieťa. Nikde som nenapísala, že nevieš maľovať, alebo že maľuješ ako 13-ročné slečny, to si napísala len ty. Ja som napísala len to, čo je hore. Čo si pod tým pochopila ty, to je už tvoja vec. Ja viem, ako som to myslela. V mojom komentári absolútne nie je negatívny náboj alebo čo. Za to ty už hľadáš zámienku, aby som ťa vraj "podpichla". Nie, nie, neboj, nič také nehrozí.

      Odstrániť
    3. Je super, že vieš vyhodnotiť moje správanie z mojich komentárov. :) Nevravím, že si niečo z toho povedala, no vyjadrila si sa myslím celkom jasne, iba som ti odpovedala, čo očividne nemalo zmysel. Omietku v podobe mejkapu vidím denne minimálne 30krát a snažila som sa ti vysvetliť, že nepatrím k dievčatám, ktoré by ju nosili, tvorili, alebo sa im páči. Tiež som ti jedine vysvetlila prečo ti to opticky možno príde ako omietka, čo si očividne komplet odignorovala a jediné čo ťa trápi sú moje zámienky a podobne. :) Nepotrebujem si ich vytvárať, keď mi ich dávaš ako na podnose.
      Mám to bohužial v povahe a nestrpím, keď mi niekto kritizuje (zvážila by som či sa toto dá vôbec označiť slovom kritika) robotu, ktorú by sám pravdepodobne nedokázal. A vzhľadom na to, že som ťa tu ešte v živote asi nevidela nič hodnotiť inou cestou než frflaním a čírym negativizmom, tak nechápem, čo z toho máš a ešte sa vraciaš odpovedať a znova si do mňa rýpnúť, nájsť si nejakú maličkosť, ktorú si akože myslíš že robím zle. Veľmi zriedkavo som videla anonyma sa vrátiť na nejaký blog len preto aby odpovedal, preto ma to fascinuje.

      Odstrániť
    4. Keď píšeš komentáre, tak sa správaš ako dievča od susedov? Stále si to ty, tak sa nevyhováraj na takéto malichernosti. Jednoducho si sa urazila, že som ti to nepochválila ako ostatné ovečky zaradom. Pre teba je zmyslom života kozmetika, make-up, youtube, pre mňa úplne niečo iné. Nekritizujem ti tvoju robotu (povieš mi, čo je na tomto ťažké?), tak nebuď paranoidná.

      P.S. Vrátila som, lebo ma zaujímala tvoja odpoveď, určite nie tvoj blog. Takých je tu milión, presne tak, lebo na tomto svete bloguje už takmer každé druhé dievča, takže to nie je ťažké.

      Odstrániť
    5. Milujem ludí, ktorí tvrdia, že niečo čo robí veľa ľudí nie je ťažké. Potom do toho, založ si svoj blog, o čom len chceš a dokáž že si minimálne rovnako dobrá ako každé druhé dievča čo bloguje :)

      Odstrániť
    6. To že ma baví blogovať a točiť videá je zlé? Mám aj osobný život, o ten sa nemusíš báť, zbytočne ho tu nepchám. Vadí mi štýl akým si sa vyjadrila. Akoby si presne čakala že sa urazím. Neurazil ma tvoj komentár. Píšeš dosť viacvýznamovo, vieš :D
      Všeobecne si myslím, že je lepšie robiť niečo čo ma baví ako sa napríklad každý tretí deň rozbiť v nejakom zafajčenom klube, a vidieť jediný zmysel života v tom kto o mne čo hovorí, s čím všetkým som spala a kedy sa zase rozbijem. Aj také prípady poznám, a nie nebolo to myslené na teba ten príklad. Ale tieto debaty ma začínajú baviť, som zvedavá čo si na mňa vytiahneš nabudúce.

      A tiež nechcem byť blbá, ale zmysel toho prečo sa sem vraciaš ak som správne pochopila je v tom každého skritizovať. A všeobecne to ako vnímaš blogy. Ktovie či nelozíš aj po iných, včera som videla tiež anonymku ako jednej babe kritizuje obočie, pričom ten článok bol o niečo úplne inom :D

      Odstrániť
    7. Pochválila som jej oči, to si si nevšimla? :)
      Áno, presne, na svete existuje len jeden jediný anonym a všetkým všetko (hlavne mimo tému) kritizuje!!! :D

      Píšeš niekedy trochu od veci. :)

      Odstrániť
    8. Inak, to ma zaujalo, to, že vie niekto maľovať, musí dokázať na blogu? :D Už len toto bolo vtipné.

      Odstrániť
    9. Tak v jej mene ti ďakovať nebudem, vieš :D Ďalšia vec, čo ma fascinuje, je to ako vždy dokážeš odpísať iba na niečo. Alebo v podstate na nič. :D
      Anonymov sú milióny, celkom zo srandy som sa ťa spýtala, či si to náhodou nebola ty. Nemyslím si, že si jediná, kto si takýmto štýlom chodí po blogoch :)

      Odstrániť
    10. Vravela si že blogovať je ľahké, keď to robí každá druhá. Nepovedala som ani slovo o tom, že ak niečo vieš musíš to zverejniť. Iba aby si si to skúsila a zistila či je to fakt tak jednoduché, si ľudí niečím udržať, nemyslím si že ostatné dievčatá sem chodia iba preto, prečo ty, a vlastne ty ani nevieš prečo, však? :)

      Odstrániť
    11. Vyjadrila som svoj názor. Hádam ešte existuje sloboda prejavu, nie? :)

      Odstrániť
    12. Som normálny človek, ktorý sleduje blogy ako ty a ostatné dievčatá, len nemám pridrbanú fotku, stačí? :) Už si spokojná? To si mám dať fotku, aby som ti mohla napísať toto isté?

      Odstrániť
    13. Vychádzaš pravdepodobne z nejakých svojich unáhlených záverov, o fotke som tiež nepovedala ani ň :)

      Odstrániť
    14. Stačí mi čítať medzi riadkami, keďže ma stále obviňuješ z toho, aká som zlá anonymka ;)

      Odstrániť
    15. Keď už sme medzi tými riadkami, tak sa tam skús ešte poobzerať, obviňovať ťa neobviňujem, píšem ti čo si o tebe zatiaľ myslím. Tiež by som si pozrela ako dokážeš z textu zistiť povahu človeka a celkom isto tu o mne vypisuješ aká som :)

      Odstrániť
    16. Prajem pekný deň! :)

      Odstrániť
  12. rozhodne sa ti to podarilo .. kombinácia červeného rúžu a čiernej linky sa mi veľmi páči a tvojej sestre to pekne zvýraznilo oči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Páči sa mi ako si vieš nalíčiť oči, je to jednochudé a vkusné :-) narazila som na tvoj blog uplnou nahodou, ale asi ťa budem sledovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Moc pěkné, hlavně oči, asi bych zvolila jinou rtěnku. Ale přidávám se k názoru, že segra je krásná i bez líčení :-)

    World By Bella

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Milujem takéto premeny. Presne vtedy sa ukáže, že každá žena môže byť krásna, stačí sa trošku pohrať s farbami.Make-up je zázrak, ktorý vie veľa nedokonalostí zakryť, vie sa pohrať s kontúrami tváre, vie zvýrazniť oči či urobiť pery plnšími. Horšie už to je keď má človek prísť sám na to, čo práve jeho tvár potrebuje a čo jej pristane. Vtedy je skvelé poradiť sa s niekým, kto sa venuje líčeniu trocha dlhšie a má v tom prehľad. Z človeka je potom zrazu niekto úplne iný a často sa tým znížia aj prípadné komplexy a to isté podľa mňa platí aj pri oblečení. Chce to skrátka len navštíviť kvalitného vizážistu a stylistu a človek hneď vyzerá inak, pritom to nie je len zmena na jeden deň, ale dá sa s dotyčnými skvelo porozprávať a poradiť, aké veci sa k vám hodia. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...