nedeľa 15. septembra 2013

Neonová manikúra

Ahoj! Dnešný príspevok bude nechtové video, na ktoré už niektoré z vás možno čakali dlhšie, keďže som o nich hovorila ešte začiatkom augusta. K točeniu som sa ale dostala až teraz, čo prišlo docela nevhod, keďže ešte týždeň a niečo dozadu som nechty mala krásne dlhé. Potom sa mi ale jeden kompletne zlomil, a bola som nútená skrátiť všetky - úplne :( Snáď im to skrátenie aspoň prospeje.

Manikúra sa ale samozrejme hodí aj na dlhé nechty, no tým teda toho pristane omnoho viac :D Ako sa vám video páčilo? :)


Po dosť dlhej dobe a presviedčaní som v piatok natočila video s mojím priatelom (My boyfriend does my makeup), akurát bol problém v tom, že je celý čas zaostrené na pozadie. (Skoro ma vykotilo, keď som to zistila.) 

Rozmýšlam, či ho skúsime natočiť ešte raz, alebo by bolo lepšie, keby sme najprv spravili otázkové video - z vašich otázok :) Pokial máte nejaké otázky (prosím normálne, už som videla, že sa niekde pýtali úplne súkromné veci alebo hovadiny), tak píšte na môj ASK.FM!


13 komentárov :

  1. Krásne nechty a chválim aj výber hudby :) Ja som sa tiež pokúšala (ale fakt len pokúšala:D) vytvoriť včera nejaký nail art, ale taký jesenný :)

    Krásoveda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne prišlo toto dosť jednoduché na to, aby som sa do toho pustila, v podstate každý ten necht je originál a nemusia vyzerať rovnako - čo mne vyhovuje! :D Ďakujem za pochvalu :)

      Odstrániť
  2. Skvělé video, máš super nápady,které mě vždy baví :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inšpirovala som sa v tomto videu: http://www.youtube.com/watch?v=uS4CJvL60OU :) Neviem prečo, na YouTube som to písala, no sem som nejako pozabudla. :) Ďakujem za pochvalu videa! :)

      Odstrániť
  3. super to vyzera :) ani s ciernym podkladom by to nebolo zle.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem či by ma čiernom bolo vidieť ten žltý neonový lak, možno keby som pod neho spravila tie "prúžky" bielou, bolo by to o inom :D Ale v čiernom ich rozhodne ešte tiež vyskúšam! :)

      Odstrániť
  4. Tohle je naprostá bomba! Takhle experimentovat se docela bojíím :D :)))

    http://www.youtube.com/watch?v=jiiFzKfuPMk nevěděla jsem že eddie murphy zpíva, ale je pekna ta pisnička, takova uklidnujici:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. super tutoriál!♥ moc se mi líbí ta kombinace barev a video je dokonalé!:)

    www.lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Všechny tvoje videa hrozěn žbožňuju :) Jsou tak krásně a vkusně natočené. Ten tutoriál je pěkný :)) Někdy to vyzkouším.

    - - - - - - - - -
    Budu ráda když navštívíš můj blog a zanecháš nějaký komentář :) faraway-way.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. zavidim šikovnoť aj trpezlivosť na toto by som ja asi fakt nemala ani jedno :D vyšlo ti to pekne a použila si super farby laajk :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádherné su tie nechty!

    http://stylebeautyfashiontips.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...