sobota 3. augusta 2013

Zajtra končí giveaway, posledná možnosť zapojiť sa :)

Ahoj :) Dnes vám na začiatok iba tak narýchlo chcem oznámiť, že zajtra do 16:00 máte poslednú možnosť sa zapojiť. :)

Keďže ma niekto tam hore naozaj nemá rád, a mám 12-hodinovku vo faxcopy, snáď pochopíte, že vyhodnocovať budem až v pondelok :) Nie je vás veľa (dokopy 38 komentárov, ak sa nemýlim), takže by som celkom rada spravila žrebovanie s papierikmi, no uvidíme :) Ak nie, tak víťaza vyberie random.org, ako minule :)

(kliknite na obrázok)
Dúfam, že sa mi dnes podarí spraviť aspoň nejaký článok, poprípade prednastaviť niečo na zajtra. :)

5 komentárov :

  1. 38 komentárov je teda celkom dosť... aj na to, že si dala tolko podmienok. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď ja sa nesťažujem :D Myslím si, že podmienky sú relevantné, vzhľadom na to, že giveaway sponzorovaná nie je a všetko to robím za vlastné, pričom minimálne 2 z 5 povinných podmienok už by každý mohol mať splnené. Keďže je to určené pre odberateľov, je pochopitelné že už ma odoberáte a tiež by som čakala že čítať články a napísať komentár vám problém nerobí :)
      Tolko odo mňa k podmienkam.

      Odstrániť
  2. Tak je pravda, že podmienok máš viac ako niektoré blogerky, ale podľa mňa je to čisto tvoja vec a aj tak ťa odberajú ľudia, čo sa na teba radi pozerajú a čo ťa radi čítajú, takže podľa mňa je to aj spravodlivé. Iné je, ak ťa niekto sleduje a nemá účet ani na YT a G+ aj napriek tomu, že ťa tu sleduje :) Ja som s tým problém nemala a giveaway nie je určite lacná záležitosť(hlavne keď tie veci stoja za to,nepočítam tam vzorky kozmetiky zadarmo:D)
    Teším sa, žrebovanie s papierikmi sa mi veľmi páči :3

    Snáď sa ti v práci darilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ju sledujem aj ju mám veľmi rada ale nezapojila som sa :)

      Odstrániť
    2. niekedy je zbytočné zapájať sa. dávnejšie som tak vyhrala na blogu a ani som si nepamätala, že som sa zapojila. vôbec ma ten blog nezaujímal. odvtedy sa radšej zapájam len tam, kde sa mi darček páči a blog ma baví :-) niektorí ľudia by ale všetko najradšej mali zadarmo, tak sa prihlasujú do všetkých možných giveaway.

      Odstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...