štvrtok 29. augusta 2013

Rings & Tings


Predvčerom mi prišla obálka od Rings & Tings za spoluprácu, v tomto príspevku vám vecičky, ktoré mi prišli, ukážem :)
Celkovo mi boli poslané tieto tri veci - prívesok bohužial prišiel roztrhnutý, snáď to budem vedieť spraviť, náramok a prsteň. Za vecičky som naozaj vďačná a veľmi sa mi páčia!





Najväčšiu radosť mám z tohto prsteňa, ktorý som zháňala úplne všade. Nie je rozkošný? :3 Zázrak je, že mi nie je veľký, myslím že to by som nerozdýchala :D Tiež sa vám páčia takéto "nožičkové" veci?

Prsteň: http://www.ringsandtings.com/products/talons-ring



Ak sa mám priznať, tak lebky nikdy neboli mojou silnou stránkou, alebo niečím, čo by sa mi páčilo. Teda pokiaľ ide o vzor. Pokiaľ sú niekde samostatne alebo sú detailné, tak to je iné kafe :)

Tento náramok ma milo prekvapil, páči sami štýl, ktorým pôsobí. Je neutrálny čierny, takže sa bude super kombinovať, viem si ho predstaviť aj s niečím pastelovým, kde by spravil krásny kontrast. Tiež sa mi takéto "rockové" vecičky páčia, takže ho určite využijem. Jediné, čo ma ako tak sklamalo je, že som ho nedokázala dostať na ruku absolútne nijakým spôsobom, až keď som ho mierne roztiahla. Je to sranda keď si vezmem aké tenučké mám ruky, ale nevadí. Iba sa bojím že ho takýmto štýlom skôr alebo neskôr dolámem. :/

Náramok: http://www.ringsandtings.com/products/golden-skull-bangle



Ako som už písala vyššie, prívesok prišiel roztrhnutý, ale nevadí, stáva sa :) Opraviť to snáď zvládnem, aj keď tá retiazočka je fakt mini, a potom ho budem s radosťou nosiť :) 

Prívesok: http://www.ringsandtings.com/products/glamour-heart-necklace


Mimochodom v sobotu budem celý deň v robote, takže sa sem vôbec nedostanem, ak chcete, možete mi písať na ask otázky, pokial by ich bolo dosť, urobím videoodpoveď :)

22 komentárov :

  1. Pekne do detailov napísaný článok :) Po tom prsteni som pozerala už dlhšiu dobu ale ja bižutériu-prstene nemôžem nosiť pretože mám alergiu (presnejšie mi ostane po prsteni čierny krúžok na prste) inak ten náramok je tiež úplne super a ten retiazok- je mi to fakt ľúto :/ inak je rozkošný :) Zase si nám dokázala, prečo ťa treba odoberať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Také šmuhy mi tiež zvykli robiť prstene ale neviem o tom že by som mala alergiu, lebo to robilo aj kamoškám a každému kto to nosil :D Ale tak je to škoda, no. :)

      Odstrániť
    2. Aha tak to som rada ze nie som divna a zarovensi urcitenejaky kupim :D

      Odstrániť
    3. to nie je alergia, to je len nekvalitná bižutéria, to robí každému

      Odstrániť
  2. Ten prsteň je dokonalý ♥ aj ja chcem taký...škoda tej retiazky že prišla roztrnutá :((( lebo je nádherná ♥ Ináč chcela by som sa ťa spýtať ak by si bola taká dobrá....ako si im napísala o spoluprácu?Ja som už dlhšie im chcela napísať ale neviem ako sformulovať ten email...ak by si mi pomohla moc by som ti bola vdačnáá :)

    www.fashionnicki.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som im napísala iba tak spontánne, na konci stránky majú odkazy, klikneš na "Contact Us", a vyhodí to to formulár. Príde mi to jednoduchšie než im písať normálne mail :D Písala som to samozrejme v angličtine, jednoducho som vysvetlila prečo by mi mohli vecičky poslať a čo môžem ja spraviť na oplátku, keďže je to spolupráca :)
      Držím palčeky :)

      Odstrániť
    2. Ďakujem idem na to :))


      www.fashionnicki.blogspot.com

      Odstrániť
  3. Júj, krásne vecičky :) Ja musím povedať, že sa mi páči všetko, no hlavne asi ten prstienok. S danou stránkou som aj spolupracovala, čo iste vieš a tiež som bola s tromi produktmi spokojná :3 A ešte aj to poštovné je celkovo dobré riešené. O chvíľu narodky, tak možno poprosím o niečo ;D Uvidíme :)

    Gabrielle Crystal RoseBonniee ~
    GIVEAWAY with Firmoo.com
    GIVEAWAY with Trickovy.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja som teraz pozerala, že si odtial aj niečo kúpim, niečo čo fakt chcem, pozerám poštovné zdarma, pozerám zoznam krajín kam posielajú - Slovensko nikde. :D Tak asi budeme "Rest of the world". :D

      Odstrániť
  4. Jéé ten prsten je vážně pěkný :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten prsten je úžasný! Snad opravíš ten náhrdelník, protože bude určitě skvělým doplňkem outfitu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mne sa najviac paci ten nahrdelnik! :)


    Inak ak ta zaujima ako vyzeraju v skutocnosti AVON ruze a lesky recenzia tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/avon-ruze-lesky-ake-su.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvelý prsteň, ale ten srdiečkový prívesok je pre mňa úplne naj, tiež by som niečo také chcela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Velmi sa mi pači ten nahrdelnik, škoda že je roztrhnuty, ale ty to určite zvladneš opraviť :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ten prstienok sa mi páči najviac, zbožňujem rings and tings :)
    BeeKey

    OdpovedaťOdstrániť
  10. jeeej všetky tri kúsky sa mi veľmi páčia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tak určite si tieto vecičky zaslúžiš, robíš naozaj kvalitné a pútavé články :) V R&T majú veľmi podarené kúsky a tie ktoré máš nie sú výnimka. Hlavne ten prsteň je skvelý !!! Taký extra, každý si ho všimne. :) Dúfam že sa ti podarí opraviť náhrdelník, alebo poprípade vymeň retiazku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Dostala si krásne vecičky. Dúfam, že ten prívesok sa ti podarí opraviť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Mňa očarila najviac tá retiazka, hoci škoda, že prišla roztrhnutá ale aj tak, verím ti, že ťa to potešilo, krásne vecičky :) určite využiješ k nejakému outfitu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Super! :)

    Chtěla bych tebe a tvé čtenáře pozvat k sobě na blog, kde právě probíhá giveaway na tém back to school :) Budu ráda, když se zúčastníte! :)

    http://tereziiestaysalive.blogspot.cz/2013/08/ready-for-school.html

    OdpovedaťOdstrániť
  15. moc se mi líbí taky uvažuji o spolupráci s nimi :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...