nedeľa 25. augusta 2013

Outfitové inšpirácie (video)

Dnes pridávam ešte druhý príspevok (to tu už dávno nebolo), v podobe outfitového videa! Dalo to dokopy viac práce, než by som si bola kedy myslela, hlavne tá tvorivá časť. Strihanie bolo tentokrát úplná hračka :D

Prvý outfit ste už mohli vidieť aj na blogu, ostatné dva pridám v priebehu týždňa, asi na striedačku s kozmetickými článkami. :) Dúfam, že video sa vám páči, budem vďačná za všetky komentáre a názory, napríklad aj čo zlepšiť (čo sa točenia týka), keďže takéto video som robila po prvýkrát, a určite je čo zlepšovať :)

Ak máte otázky, alebo niečo na srdci, práve teraz so aktívna na ASK.FM/LYANELLEBEAST :)

19 komentárov :

  1. vlasy genialne :) video lajkujem na ytube ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne vlasy, nechty, líčenie, video, outfity :D Ty!!! Strašne ti to pristane :D Máš super postavu vôbec niesi príliš chudá!! Na ten army outfit by som sa ja neodvážila ale tebe to neskutočne sedí :) Inak na tebe sa mi neskutočne páčia výrrazne pery a zemité farby na očiach ;)

    www.freedom-dream-desire.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jeeee♥ outfity!:) na toto video jsem čekala!:D hrozně moc ti to sluší! nejvíc se mi líbí asi ten třetí♥ je takový army-elegantně-rozverný a ty kraťasy by se mi hodily!

    www.lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten poslední se mi moc nelíbí jinak užasný sluší ti to moc :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vyzeráš tam občas tak roztomilo na spôsob: neviem, čo mám so sebou robiť, ale hádam to robím dobre a kupodivu sa mi to páči, je to sympatickejšie, ako keby si sa tam tvárila tak profesionálne mrzuto ako modelky a podobne :) v prvom outfite máš naozaj skvelé nechty, ale ten posledný sa mi páčil najviac, ponožky von! :D topánky som videla v deichmane nedávno a vyzerajú fakt dobre, prinútila si ma nad nimi porozmýšľať teraz :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na to že je to tvé první video s outfity tak je to naprosto dokonalé!:) Klobouk dolů... Mě by se s tím dělat nechtělo:D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne video ! :) Konečne som mala čas pozrieť si všetky tvoje videá a neľutujem čas, ktorý som pri nich strávila, dozvedela som sa super tipy. Dúfam, že budeš aj točiť ešte veľa líčiacich videí, veľmi sa mi páčia u teba :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Video se ti moc povedlo! Ta práce s tím stála za to.
    Just be yourself by Petra

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nemusíš nič zlepšovať ♥ Je to úžasné ♥ a ten druhý outfit ♥ Všetky sú krásne ale ten druhý sa mi páči najviac :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. nádherný článok, nádherné video ♥ Pozývam ťa ku mne do giveaway! :°)
    GIVEAWAY with AHAISHOPPING!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. čertovsky dobrá :3

    ZAZA má tiež skúsenosť s COLORAMA a presne aj s tým tvojim odtieňom :D Ale môžeš vidieť na videu: http://www.youtube.com/watch?v=Z71_O3Eu4pY#t=272 že ten druhý odtieň (marhuľový či aký to je) chytil tak ako mal. Takže si myslím, že len ten žltý je taký na nič :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. super outfity, máš veľmi pekný blog:)


    pozývam ťa na moju giveaway : http://lifewithstylebysaj.blogspot.sk/2013/08/tak-dnes-ziaden-prispevok-o-dnes-som.html

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Prosím prosíííím Lyanelle, mám na teba prosbu a návrh na tvoje ďalšie video :D Počula si už o 3 MINUTE MAKEUP CHALLENGE? Predchvíľou som naň narazila náhodou a strašne ma to dostalo, hlavne toto špeciálne video :D http://www.youtube.com/watch?v=BG_BeZC-rYU

    Skús nad tým porozmýšľať, na to tvoje by som sa určite veľmi rada pozrela :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie "časové" makeup challenge mám v pláne spraviť, ale najprv by som si chcela skúsiť nejakú dlhšiu :D Keďže som napríklad schopná sa babrať s iba s mihalnicami aj 20 minút, bude to dosť desné. :D Ale určite ju chcem stihnúť ešte v septembri ;)!

      Odstrániť
    2. to by bolo super :) videla som aj nejaké minutove ale to neodporúčam :D ale tá baba na tom videu bola fakt zlatá a strašne ma rozosmiala :D Preto tie 3 minúty by boli celkom fajn ale možno aj 5 minút by bol problém pre niektorých :)

      Odstrániť
  14. 1. outfit skvelé kraťasky aj topánky!!
    2. outfit je taký nie pre mňa ale tebe sekne a tie topánky sú veľmi zaujímavé
    3. outfit- chválim vlastne vyrobené kraťasy a skombinovala si skvelé farby!

    nechty si si spravila skvelé a máš úplne super nohy brala by som ich :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...