nedeľa 25. augusta 2013

New in: Starostlivosť o pleť & Bioderma

Ahoj :) Včera som si s maminou spravila menšie nákupy, tak vám hneď ukážem čo som si teda kúpila.


Pôvodne som chcela zelenú micelárku od Biodermy, na mastnú až zmiešanú pleť, no nakoniec som "skončila" s týmto. A vôbec sa nesťažujem, aj keď micelárky je mi trocha ľúto :D Prečo som zmenila starostlivosť o svoju pleť? Už som v minulom článku spomínala že sa mi docela zhoršilo to moje vyhádzané líce. Ako doteraz to bolo fajn ešte taký mesiac dozadu, potom sa to začalo postupne zhoršovať. Teraz je to trocha zapálené, začalo sa mi to robiť aj na čele a druhom líci a už s tým proste chcem niečo robiť.

Najprv sme skočili do d&mka, odkiaľ mám dva produkty od značky Himalaya Herbals. Začína sa mi veeľmi páčiť :)
Hydratačný krém od Himalaya Herbals už mi dochádza a keďže ho tento raz mali v zľave, tak som si ho dokúpila :) Môj favorit v hydratačných krémoch. Bežne ho dostať za cca 3,89€, v zľave bol za 2,89€



 Túto čistiacu penu od rovnakej značky som si vzala na "vyskúšanie". Takisto bola v zľave, z neviem koľko na 4,99€. Je určená pre problematickú pleť so sklonom k akné. Dnes som ju použila prvýkrát a celkom milo ma prekvapila, pleť som mala dokonale čistú a nemala som pocit že by bola vysušená. Malo by to taktiež brániť tvorbe nových vyrážok, tak som zvedavá.
Aj krém aj pena sú čisto prírodné (alebo bylinkové? :D) produkty :)


Potom sme išli do lekárne, kde bola veľmi milá slečna, ktorá ma upokojila, že ak mám akné, tak iba ten prvý stupeň a ešte to nie je také hrozné. Akurát mi tiež povedala že sa to nedá úplne vyliečiť, že ona sa toho sama zbavila a potom sa jej to vrátilo.
Namiesto spomínanej micelárky mi ale poradila krém Bioderma Sébium AI, ktorý je na lokálne použitie, mal by bojovať proti akné a zabraňovať tvorbe nového. Som zvedavá ako dlho mi vydrží, obsah je 15 ml, cena 11,63€
Dnes som ho použila prvý krát, páči sa mi konzistencia, trocha čudne vonia, ale nie je to nepríjemné. Na pleti je taktiež príjemný, tak uvidíme ako mi pomôže :)



Alice ma zase raz ušetrila a väčšinu červenej zožrala, takže na fotke to až tak strašne nevyzerá, ale zase je pravda že až tak hrozné to nemám :D Stále je to ale začiatočné akné :/ Fotka je z dneška. Myslím, že to takto budem fotiť každý deň (čo budem používať Sébium AI a čistiacu penu od Himalaya Herbals) a potom to sem hodím, či je vidieť nejakú zmenu. :)

A nakoniec by som to nebola ja, keby som maminu neťahala ešte všade možne. A tak tu mám ešte "čerešničku" na torte v podobe sovičkového earcuffu. No niečím si už musím urobiť radosť, keď pleť mám na hovno :D (Na hovno oproti tomu čo to bývalo, viem že sú aj slečny ktoré sú na tom o dosť horšie.)

Takže moja historicky prvá vec z Bijou Brigitte. Stál 4,95€. O euro viac a nechala by som ho tam. :D

19 komentárov :

  1. Himalaya používám aj ja,mam masku neem aj peeling a cistiaci gel a takisto tento krém a myslím ze sa mi pleť pekne upravila,jasné ze vyrazkam sa nevyhnem hlavne počas svojich dňoch,ale je to ovela lepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nad pílingom som tiež rozmýšlala, ale tak počula som, že pokial je pleť zapálená a je tam to akné alebo iba vyrážky, tak pílingom sa to ešte viac roznesie. Kto vie čo je na tom pravdy. Ale masku by som od nich tiež chcela vyskúšať, a takisto aj ten čistiaci gél by mohol byť fajn :)

      Odstrániť
  2. masku používam aj ja a som veľmi spokojna..akurat dnes som použila posledné zbytky, tak utekám kupiť novu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. a raz som ju dala po dlhom presviedčaní aj svojmu priateľovi a odvtedy si ju pýta sam :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od Himalaya nemám vôbec nič, počula som o tejto značke no nevenovala som jej žiadnu pozornosť, ani som nevedela že sa predava v DM-ku, no momentalne hladam nejaky hydratačny denny krem, takže si kupim pravdepodobne tento, ktory maš aj ty a popozeram sa aj po inych produktoch :) Verím, že akné zmizne nadobro :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ju tiež donedávna vôbec neregistrovala a krém som si kúpila s myšlienkou, že nejaký krém predsa byť musí. :D A potom som si ho strašne zamilovala. Takže vrelo odporúčam :) Dúfam že zmizne, alebo sa to aspoň zlepší, to by ma potešilo :D :)

      Odstrániť
  5. Na biodermu nedám dopustit. Jejich produkty mi skvěle vyhovují. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. O téhle značce jsem teda nic neslyšela tý jo :)

    style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja našťastie také problémy nemám .. u mňa je to skôr suchá pleť ale tiež som už nakúpila kozmetiku tak snáď to nebude také zlé :)

    tá sovička je úplne super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ear cuff? Roztomilý! Úplne si ten článok parádne zakončila! Ja som si jeden kúpila v akcií v Gate(aspoň myslím, že to bol Gate) a stál niečo cez 3 eurá, ale čo ma naštvalo, stratila som ho a neviem kde :(

    Dúfam, že ti tá bioderma pomôže, keď si už za ňu dala toľko prachov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ear cuff je krásny! :) som zvedavá či ti to pomôže,s tým fotením každý deň je to super nápad

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja mám zatiaľ iba Sébium AKN :) Pekné produkty aj popis :3

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ioderma Sébium AI chcem vyskúšať už dlhšie, takže potom určite napíš, či to pomohlo...
    Mne sa to tiež dosť zhoršilo, tak posledný mesiac 2?.. akurát, ja to nemám na líci, ale na čele a nad obočím a dosť ma to už štve.. čo si ešte vyskúšala, čo ti pomohlo?

    OdpovedaťOdstrániť
  12. bioderma má super produkty!:) tu micelárku používám a jsem spokojená:) mě trápilo akné téměř od dětství až do té doby, co jsem začala brát HA, to jediné pomohlo, ale není to zrovna nejzdravější:/ jinak jsem s tím dřív bojovala s pomocí make-upu :D ono se to nezdá, ale když jsem se namalovala, dávala jsem si větší pozor,abych si na obličej během dne pořád nesahala a kupodivu se to mírně zlepšovalo :) takže když mi dnes někdo argumentuje, že make-up způsobuje akné, tak se hrozně hádám :D :D

    www.lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. tiež som zvedavá na to, ako ti to po čase bude zaberať, ja mám asi pol roka micelárnu vodu od Biodermy Sébium či aký šľak a... neviem, je fajn, nemám pocit, že by mi vysušovala pleť alebo mi inak škodila, ale tiež neviem, ako veľmi mi pomáha, takže tak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ahoj mozem sa opytat ako ti po dlhsom case zaberaju tieto pripravky ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :) Prípravky zaberajú super, som viac ako spokojná, bohužiaľ, tá fotka je dosť nanič, teda v skutočnosti to vyzeralo horšie a bolo to viac zapálené. Prvé 2 dni čo som veci používaal som nespozorovala takmer nijaké zlepšenie, no asi iba z toho dôvodu, že pleť si postupne zvykala. Momentálne mám tie vyrážky všetky zahojené a asi 1/4 je preč. Dúfam, že definitívne :D Vyhádzaná som bola na tomto jednom líci (vravím, bolo to o dosť horšie než to na fotke vyzerá) a na čele - čelo už mám čisté asi 4 dni, takže to naozaj zabralo bleskovo, a líčko už je na tom teda o dosť lepšie. Celé som to fotila, bohužial už nie každý deň iba do konca augusta ale mám v pláne sem o tom napísať príspevok! :)

      Odstrániť
  15. Himalaya je úplne perfektná. Mám tú penu a je to skvelé. Chystám sa aj na ten krémik, zatiaľ však mám naškrečkovaných niekoľko iných pleťových krémov, takže Himalaya príde na rad až za pár mesiacov :) Už nech je to tu :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...