utorok 20. augusta 2013

“Imagination rules the world”


Ahoj :) Dnešný príspevok bude opäť plný fotiek líčenia - ak to tak možno nazvať, haha. Hej uznávam, trocha som sa odtrhla a vám ponúkam na ohodnotenie výsledok.

Už neuveriteľne dlho sledujem na YouTube rôzne videá, v ktorých je často hlavne taký dosť extravagantný mejkap a chcela som si to skúsiť. Hej, je pravda, že na to nejako extra prostriedky nemám, celé tiene sú robené jedným menším štetcom (bol už starý, nebojte sa :D), také presnejšie linky som robila zkoseným štetcom a keď som vážne chcela blendiť (poriadne), vzala som si o niečo väčší štetec. Celkovo som použila "iba" paletku 120 očných tieňov, bielu ceruzku, trochu špirály a rúž :D Tiež by ma úprimne zaujímalo či by ste si nejaké takéto psycho a komplet nenositelné líčenie chceli pozrieť aj vo videu? Chcela som to natočiť, no úprimne, trvalo mi to minimálne dve hodiny :)

Upozorňujem vás, že prvá fotka prešla ako jediná photoshopom, keďže som z nej chcela spraviť niečo umelecké, a na ostatných to možno nevyzerá až tak dobre. Ak to vôbec vyzerá dobre :D






Nevie mi niekto poradiť niečo na problematickú pleť? Teda presnejšie - doteraz som príliš problémy s pleťou nemala, síce vyhádzané líce už mám skoro rok, vždy to bolo fakt iba mierne a teraz to vyzerá dosť na hovno. Úprimne. Budem vďačná za tipy na kozmetiku, nejaké pleťové vody a iné srandy, fakt totiž netuším čím by to mohlo byť, keďže čistím pleť aj sa stravujem tak ako doteraz. o.o

35 komentárov :

  1. je to veľmi pekné a extravagantné... ja by som si to rada pozrela aj vo forme videa :) čo sa týka pleti, tak mne sa v lete stále zhorší. Odporúčam Biodermu Sébium h2o, Sébium AKN, Sébium Global alebo Garnier alebo Ryor síce ten som neskúšala, ale chvália si ho. A ešte smiem sa spýtať aký rúž máš na perách?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nad Garnierom som už aj rozmýšlala, možno by bol fajn. Ďakujem za tipy :) (Tajne dúfam že prekecám mamu na Biodermu, haha :D Snáď si tolko aspoň mesačne zarobím aby som si ju mohla kupovať). Na perách mám Rimmel Fasting Finish by Kate, odtieň 06 :) Ja koza som to mohla aj do článku napísať :D

      Odstrániť
    2. Tak Color Whisperky by som brala všetky. Keby boli tie peniaze, ale aspoň ďalšie 2 by som chcela, lebo som si ich obľúbila a to ich nemám doma ani týždeň :D
      Tak Garnier a Biodermu mi moja kozmetička odporúčala. Nie je začo. Skús sa jej spýtať. Vodička 500 ml vydrží mne 3-4 mesiace a krémik ten má síce iba 30 ml ale mne v pohode vydrží 2-3 mesiace. Je krásny ten rúž a navyše tie od Kate z Rimmelu mám rada, síce mám iba jeden ale plánujem niekedy ešte nejaký zakúpiť. To nevadí, tu si to prečítajú :D

      Odstrániť
  2. Krásne je to, ale dvojhodinové video by som si fakt nepozrela...skôr by ma zaujímalo video len o blendení...alebo ako si blendila toto..to by bolo fajn a nie veľmi dlhé :)
    Úplne najviac sa mi páči ten nos...zlatá s čiernou! A rúž je tiež dokonalý, mala si ho už niekde spomenutý? Aby som si ho našla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dvojhodinové video by som ani nerobila. Komentár vyššie.

      Odstrániť
  3. Haha, to je dobré :-) Trošku mi to připomíná písničku Sombody That I Used To Know :-) občas mám taky takové chutě něco vyzkoušet :-D takže určitě budu ráda za video! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je to vážne zaujímavé,na nejaké fotenie by to bolo úplne super,viem si predstaviť nejaké fotky s týmto líčením v lese,niečo také :D Len sa mi moc nepáči to čierno zlaté od nosa na čelo,ten pás,skôr by som tam dala niečo tenšie,ale aj tak super,ja by som to určite nedokázala :) A rúž je nádherný!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som tam chcela dať niečo iné, no úprimne netuším čo :D Ďakujem :)

      Odstrániť
  5. Tak tá prvá fotka má úplne ohromila, je úžasná, tie farby sú nádherné :)
    Si veľmi šikovná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Snažila som sa ju vylepšiť ako to len šlo :D

      Odstrániť
  6. Tie dobrné vyrážky máš ešte v pohode, mne keď sa nedávno objavilo také fakt akné na líci tak som myslela, že skolabujem :D Aaaale, Bioderma mi na to zaberá celkom kvalitne ;)
    A ináč, to líčenie je kráásne, tak samo o sebe hej len asi nie do mesta :D ale ty si ináč veľmi šikovná s tými farbami :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To liečenie je skvelé :) a na tie vyrážky ... vyskúšaj zinkovú masť, aloe vera, pleťová voda Dermacol acne clear, ale dobrá je aj Aknelot pleťová voda oranžová. Tá pomohla veľa ľuďom :) a tie malé vyrážky mám aj ja. Možno to je z toho, že je teplo a potíš sa, alebo z toho, že malo piješ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ta prvá fotka je uplne dokonala, profesionalna, kráásna ! Cele toto extravagantne ličenie sa ti podarilo, určite by som brala aj video, fakt super :) No inak k tej tvojej pleti, ja by som skusila Sudocrem, nestoji vela, na vyrážky to pomohlo mojej sestre, teda ak si to ešte neskušala, kupit sa da v lekarni.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tak toto je niečo pre mňa! :)) úplne vyzúrenie :) veľmi sa ti to podarilo, a na také umelecké fotenie by to bolo super..nevadilo by mi keby aj všetky fotky boli upravené, dodalo by to tomu taký šmrnc :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tebe by sa aj briadka pod perou hodila, ako vidím :D Ale naozaj.
    Je to pekné, občas si také extravagantné líčenia na YT pozerám a to tvoje sa ti podarilo. Dve hodiny sa s tým motať, to máš potom dosť voľného času ako vidím :D Je to super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tohle je úžasné líčení. Takové umělecké dílo, vypadá to opravdu skvěle. Nic podobného už sem dlouho neviděla. Mimochodem na tu pleť, já nedám dopustit na micelární vody od Biodermy. Dobré jsou všechny, ale nejlepší asi modro zelená určená právě na problematickou pleť. :)

    http://www.doubleexplosion.com/styling-podle-nejlepsi-kamaradky/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. fúha, akože kvalitka! toto by som ja nikdy nedokázala

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Čo sa týka pleti, ja som mala neuveriteľné problémy pokiaľ som používala akúkoľvek "supermarketovú" alternatívu pleťovej kozmetiky, potom som skúsila 3 kroky od Artistry (to však bolo po dohode so známou, urobila mi analýzu pleti a odporučila výrobky presne na mieru) a teda odvtedy sa mi výrazne zlepšilo snáď všetko (hrozne som sa mastila a mala som upchaté a rozťahané póry), teraz som konečne spokojná, pleťovú vodu som vymenila za micelárku od Biodermy a to je tiež jedna radosť - je to síce drahšie než veci na pleť typu Balea, Clean and Clear a podobne, ale tamto mi pleť fakt potrápilo a keď vidím svoju pleť teraz, tak absolútne ma nemrzí dať za pleťovú vodu trebárs 13 eur namiesto 3 :) nedávno som dokonca bola na kontrolnej analýze pleti a naozaj bolo vidieť rozdiel (ono sa to robí pod nejakým UV svetlom)

    http://eldormovitz.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tyy kokso... neuveriteľné ako sa niekto dokáže takto hrať s farbami a ako sa vzájomne prekrývajú... na to treba mať fakt šikovné ručičky.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Zaujímavo to vyzerá :) Krásne fotky a hoavbe tá úplne hore!! Inak ..to muselo byť super odličovanie však?? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odličovanie bolo top, nechala som si iba oči a potom som to prerobila do niečoho normálneho :D Ale ako chvílu to vyzeralo úplne strašne.

      Odstrániť
  16. wow, vyzerá to skvelo :) inak to s tou pleťou. nemáš to z mejkapu alebo niečoho čo používaš na tvár ? :) a cez leto sa dosť ľuďom povyhadzujú vyrážky na tvári :) ja ich volám letné vyrážky :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ooooh♥ tak tohle líčení je naprosto bombastický!♥ máš vážně talent! měla bys dělat taková ta umělecká videa s transformací na celebrity - filmové postavy - disney a tak! :) nemůžu spustit oči z těch barev! obdivuji, jak jsi je dokázala propojit! já bojuji i s pouhými dvěmi odstíny hnědé na očích :D

    www.lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  18. nádherné líčenie! naozaj sa ti podarilo. :) a čo sa týka pleti mám úplne podobné drobné vyrážky už veľmi dlho, akosi som sa s nimi naučila žiť preotže mi pomaly nič nezaberalo ;D ale nedávno som si kúpila peeling od Biodermy a vyrážky vyzerajú už v lepšom stave, tak dúfam že neskôr ich bude čoraz menej. :) určite do tej Biodermy by som investovala.
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Wau tak to je parádne !:) Veľmi sa ti to podarilo , je to naozaj zaujímevé ;)
    Hmm na problematickú pleť ani neviem ale na akné používam taký lieh čo pupáčiky pekne vysuší .Je na predpis a dostať ho v lekárni, stačí sa opýtať doktorky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Tohle líčení je super!
    Jinak pleť mi také dělá přes léto starosti. Myslela jsem, že je to make-upem, ale akné se mi dělá i tak :( Ale docela pomáhá Bioderma Sébium Global. Ale nejlepší stejně je, zajít na kožní, už se také chystám :)


    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Pekný úlet :) Ja som pred rokmi mala tiež problém s pleťou. Pomohla až hormonálna antikoncepcia. Úprimne, neviem, či je to vhodné riešenie. Desím sa dňa, kedy ju vysadím.

    http://margifashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  22. krásne fotky, naozaj nádherné :)

    Bola by som rada, keby si navštívila môj blog. Môžeš sa stať i mojou followerkou, čo by som sa veľmi potešila :)

    http://bonieblue.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Ahoj, fakt zaujímavé líčenie.
    Na problematickú pleť by som ti poradila zázrak menom "Gáfrová masť", ktorá mi dosť pomohla a pomáha. Zoženieš ju v lekárni za menej ako 2€, čo sa dosť oplatí a určite ju skús.

    http://anns-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  24. skvele, inspirativne! co sa pleti tyka, ja som mala taky isty problem, pomohlo mi velmi mydlo, ktore je z jednej strany z morskej soli a z druhej strany ma vytazky z mrtveho mora. Nema v podstate ziaden nazov. Ale zvykli ho predavat bud v bio obchodoch alebo som ho dokonca nasla aj v obchode s cajmi! Staci sa niekde info, zaruceny vysledok!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. wau myslela som že to je nejaká fotka z netu až potom som si všimla že si na nej ty! úplne skvele to vyzerá :) videjko by som určite chcela vidieť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  26. mě se to hodně líbí je to geniální a na video bych taky ráda koukla :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...