utorok 6. augusta 2013

Autoportrét?


Stále neviem, či takéto seflies môžem nazvať autoportrétom - teoreticky aj áno, keďže fotím samu seba a portrét je konečným výsledkom :D V každom prípade, je to fotka, o ktorú som sa s vami chcela podeliť, zistiť čo si myslíte, čo sa vám páči a čo naopak nie. Možno som to troška prehnala s úpravou a expozíciou, no páči sa mi to viac, ako keby to malo vyzerať prirodzenejšie. A čo sa mi páči ešte viac je to, že v konečnom dôsledku sa takmer vôbec nepodobám, s tým som asi najspokojnejšia.

Čo si myslíte vy?

23 komentárov :

  1. Aww krásna fotka tie vlasy ti neskutočne idú!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa páči :) Ukázalo mi ju už vtedy, keď si mi odkomentovala to na YT-čku :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Plus to "You might ..." som už chcela dlhšie ! :3 Som rada, že si si to sem dala, konečne viem, z akej stránky to je a môžem to mať aj ja x3 :D

      Odstrániť
    2. Mne ju na YT ešte vôbec neukazuje :( Vždy na to čakám niekolko hodín kým mi to "zmení" tak už by aj bolo načase :D Ja som ten panel s random článkami chcela už dlllho a konečne som sa k nemu dostala :D Doteraz mi to bola záhada, že ako to tam dať. :)

      Odstrániť
  3. ja mám radšej fotky s úsmevom, ale zase ide tu o umelecký autoportrét a zas človek sa nemôže stále škeriť od ucha k uchu, to len ja musím, lebo inak na fotke s vážnou tvárou vyzerám akoby mi bolo nevoľno a tu si krásna:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S úsmevom sú fotky určite o niečo optimistickejšie, ale ja sa nerada škerím :D Usmievavých fotiek mám preto minimum :) Ďakujem za pochvalu!

      Odstrániť
  4. Ta fotka se mi strašně moc líbí! :-) budu se opakovat, ale ty krátké vlasy Ti hrozně moc sluší! Líčení je taktéž naprosto skvělé! Hodně se mi takové "šedavé" fotky líbí, protože z nich vyzařují pocity!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa tiež veľmi páčia čiernobiele fotky, niekedy vyznejú omnoho lepšie, než farebný originál. Netuším síce čo z toho vyžaruje, ale snáď to má nejaký pozitívny vplyv :D Ďakujem za pochvalu vlasov (aj líčenia, haha :D), moc ma to teší :)

      Odstrániť
  5. Podobáš sa, ten tvoj ňufík ťa vždy prezradí!:D A tie neskutočné očiská! Možno len pri nich je škoda toľkej úpravy, že ti tak splývajú s líčením, ale inak je úprava pekná, páči sa mi to, vyzerá to elegantne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten vždy :D Ale dovolím si tvrdiť že tu vyzerá opticky menšie - a to práve vďaka tej úprave čo mi tak zatemnila oči :D Tie boli inak o dosť svetlejšie. :) No páči sa mi to, má to taký iný nádych, než s mojimi (o dosť) svetlejšími kukadlami, možno aj pre toto sa podobám menej :D Ďakujem moc :)

      Odstrániť
  6. sluší ti to vypadáš jak nějaká známá osobnost :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :D ale to by som nepovedala :D (Tie bývajú väčšinou omnoho viac zretušované, tu je toho minimum :D)

      Odstrániť
  7. Mě se ta fotka líbí moc:) Vypadá vcelku tajemně a na to že je to autoportrét tak je to dokonalé!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Něčím ta fotka je zajímavá :))

    http://style-and-smile.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ty teraz vyzeráš ako úplne iný človek :O Taká si ženskejšia podľa mňa, neviem prečo :O :D ale strašne ti to sekne...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. podľa mňa krásna fotky, podarila sa ti :)
    oči a obočie si si spravila skvele!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tak podobáš sa, a si krásna, to ti hovorím na rovinu. Tieto krátke vlasy sa ti neskutočne hodia, pripadáš mi tak žensky alebo ako by som to mala povedať. Asi sa opakujem ale nádherná fotka ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Co si myslím? Vypadáš fantasticky! Je to jako nějaká fotka v časopisu, kde je s tebou rozhovor, no fakt :D Nádherná fotka prostě! A ty vlasy máš úžasný. Vím, že ti to tu píšu už po několikátý, ale já si nemůžu pomoct - šíleně ti sluší!♥
    mszarofka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. vyzeráš úžasne,dokonalá fotka!! inak slovo selfie sa mi začína páčiť,podľa mňa je to lepšie ako autoportrét :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...