utorok 2. júla 2013

Magenta & Gold (farebné dymové líčenie)

Ahoj :) Dnes som tu iba s líčením, nie s videom, ako som pôvodne plánovala, no dúfam, že vás príspevok aj tak poteší :) Poslednou dobou na video vôbec nemám príležitosť, teda čas by aj bol, no vždy sa nájde dôvod, ktorý mi točenie prekazí. Snáď sa mi niečo podarí aspoň zajtra!

Dnešné líčenie bude trošku inšpirované Veronikou LittleAlien, u ktorej som dnes videla naozaj krásne zlato-fialové líčenie! Nájdete ho →tu← ;) Už predtým som sa chcela trochu pohrať s farbami a táto kombinácia ma proste fascinuje. Z líčenia sa vyklulo niečo ako farebné smokey eyes, blendila som to statočne aj keď pomaly aby som to celé nepokazila. S farbami sa ešte budem musieť dlho učiť, no čím viac sa s farebnými tieňmi hrám, tým mi to ide lepšie, toľko teda aspoň môj osobný pocit :D :)

Ak by som si to mala rozmyslieť ešte raz, tak pery by som asi spravila nude, aj keď tento pokus o ombré, tiež nie je zlý, mne sa páči :) Iba je z toho potom až príliš kontrastné líčenie, ale občas aj také treba. :)

Prvýkrát som použila Catchy Eyes od Goshu a som absolútne maximálne nadšená. Je proste úplne dokonalá, má úžasnú kefku, naberá primerané množstvo a na to že je novučičká, tak lepí úplne minimálne a ľahučko sa to dá vylepšiť vďaka super kefke. Proste je dokonalá. :3

Farby sú v skutočnosti o niečo tmavšie, snažila som sa to ešte trošku poupraviť na originál :) Prajem vám príjemné pozeranie fotiek! :)







23 komentárov :

  1. Líčenie som videla aj na pôvodnom blogu a som rada, že si ho skúsila aj ty ! :3 Chválila som ho aj tam - proste je úžasné, úžasné farby, úžasná technika ♥ A to tvoje "blendenie" :D Ách, si daj to slovíčko patentovať ;D A tá špirála naozaj vyzerá kráne ! :3

    GiveAway with Firmoo.com → http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-firmoocom.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekné pekné :) veľmi sa mi to páči aj v takomto prevedení :) je to také jemnučké :) a aj pery sa mi páčia takto orámované :) možno by som ich viac vytieňovala, aby to išlo tak postupne :) aa ešte musím pochváliť obočie ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono to bolo v skutočnosti tmavšie a sýtejšie, ten ombré prechod bol robený z troch iných farieb a chcela som to viac viditelné :) Práveže mi sýtoružové tiene moc jemné neprídu, ale tak s tým blendením to potom nebolo až tak výrazné :) Ďakujem krásne za komentár, tvoj názor ma potešil :) !

      Odstrániť
  3. Nádherné líčení :) A ty jsi kočka :)

    www.christinewait.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásne, farby ti velmi pristanu a máš krásne oči, pekne ti to zvyraznilo farbu očí :) a som rada, že si s riasenkou spokojná,mne už pomaly aj dochádza..:(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Som s ňou viac ako spokojná, je úplne top :) Treba rýchlo dokúpiť, teda ak nepoznáš ešte nejakú lepšiu! :D

      Odstrániť
  5. veľmi pekné farby, ktoré ti naozaj seknú, ale mne sa to orámovanie pier nepáči, asi nie som na nič také zvyknutá, ale si fakt šikovná. klobúk dole.
    teším sa na nové video, snáď si nájdeš čas, pretože si ich rada pozerám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Myslím, že by jsi mohla klidně dělat nějakou kosmetičku nebo maskérku:) Vždy to máš tak krásné!!:3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Fuhaa, veľmi pekné líčenie. Hodí sa ti k očiam vyzeráš dokonalo ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Oči sa mi veľmi páčia, ale pery nie:/ neviem, tie pery mi prídu akokeby nedokončené, alebo fakt neviem, ale niečo mi na nich nesedí (ale viem, že to bol zámer, aby to tak vyzeralo) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ombré pery sa nie každému musia páčiť, aj pre mňa je to niečo nové a možno práve táto kombinácia nie je moc dobrá :D To v strede také zlaté je dokonca očný tieň, čiže možno to pôsobí trochu čudne. :) Ďakujem za názor ;)!

      Odstrániť
  9. líčenie je skvelé, videla som aj to pôvodné a obe sú pekné strašne krásne, fialová ti fakt sekne... tá špirála ti spravila neskutočne pekné riasy, asi začne nad ňou uvažovať. No, tie ombre pery ma nezaujali, príde mi to akoby sa ti otlačil rúž. No hate just my opinion.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásné líčení!:) moc se mi líbí ten zlatý stín v koutku oka, dodává tomu trošinku orientální nádech♥

    www.lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Moc pěkné, super letní! Už jen tomu chybí nějaký drink :-)

    World By Bella

    OdpovedaťOdstrániť
  12. MILUJU tvoje líčení a tvoje obočí!! :D♥ Ty jsi tak nádherná, to není fér! :( :D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Naprosto úžasné! :-O ty ombré rty jsou skvělé! Musím je někdy vyzkoušet. A ještě ty oči k tomu! :-) 1*

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Veľmi pekné líčenie...fakt to pripomína smokey...Veľmi sa mi páči aj nápad s perami, no musím povedať že konečný efekt je určite zaujímavý, no veľmi sa mi nepáči. Dúfam že chápeš ako to myslím ;) Nápad je však skvelý.
    Farby sú krásne a riasenka sa mi tiež pozdáva, škoda len že je to GOSH....na ten akosi nemám odvahu...

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tie pery ako som zbadala, tak hneď že "vááu, musím to vyskúšať". :D :) Vyzerá to krásne, ale dokopy takto oči aj pery by som si nedala, je to moc odvážne alebo ako by som to povedala. Je to proste moc. Ale kebyže si dám na oči len špirálu a možno ceruzku tak tie pery tak pekne vyniknú si myslím. :) To stopercentne sa vylepšuješ v tom, je to len o skúšaní, cviku a tak. :D Tú špirálu si kúpim, keď miniem tie tri čo mám teraz. :D :D
    Jasné, že nás príspevok potešil, nemusia byť vždy videá, veď to sa ani nedá, aj článok poteší, teda mňa vždy, každé jedno slovo od teba. ;D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. pekné farby ličenia! :)
    jankablog4.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...