streda 31. júla 2013

Feather fascination

Ahoj :) Konečne sa vám ozývam s príspevkom! Vrátila som sa síce už v sobotu a píšem až teraz, no za tých pár dní som stihla aj niekolko užitočných vecí. Napríklad dnešný už druhý outfitový post. Stále nie som zvyknutá takto fotiť, väčšinou som sa strašne hýbala, rozprávala, alebo som proste prirodzene vyzerala ako debil :D Za fotky ďakujem Kate, ktorá to s Alice proste vie :D Inak, aby som nezabudla, nelakajte sa, vlasy prešli takou malou zmenou. Viac info vo videu → tu ← :)











outfit
šaty│Terranova
taška│Deichmann
sandálky│Shana
náušnice│SIX

makeup
oči│MUA Undress Me Too
pery│Dermacol Lip Seduction 02

46 komentárov :

  1. krásne fotky :) stále obdivujem tie vlasy a máš super náušnice :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvaly ;) Aj mne sa páčia! :D Dlho som už chcela pierka ale akosi som s ak nim nikdy nedostala :D

      Odstrániť
  2. Krásný uces, ale dost nezvyk oproti tem dlouhym. Slusi ti to moc :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No a posledná fotka najkrajšia, taký milý kukuč tam máš :3 Krásne si to zladila, tie šaty sa ti strašne hodia, aj peirkové náušnice a tá kabelka je na zjedenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne sa tá posledná páči :D Ďakujem ;3 Kabelka je super len sa do nej toho vela nezmestí o.o

      Odstrániť
  4. Tak ja som video teda pozerala hneď a keď som videla, že máš ostrihané vlasy, normálne som ostala v šoku. Ani neviem v akom šoku, ale asi v príjemnom. Tak som si zvykla na dlhšie vlásky a aj mi to k tebe veľmi pasovalo a aj keby som vedela, že sa ideš ostrihať radikálne, tak by som si pomyslela, že maimálne po plecia a nejaké pekné vlnky z toho spraviť :D ale fakt ma prekvapilo, že až tak na krátko, ja sa len čudujem, že si mala odvahu :) Pedsalen je to úplne krátke a ja by som sa bála, že ma neostrihá dobre a že ako to potom budem nosiť, keď sa to nebude dať ani do gumičky a bála by som sa či mi to pristane takto na krátko. Ale musím povedať, že tebe to pristane a už si na teba takto zvykám, normálne je z teba iný človek, teraz si vás s Mel nikto nikdy nepomíli :D len dúfam, že vás spolu ešte v nejakom make up challenge uvidím :) hihi a čo sa týka outfitu, tak ten je bomba a máš krásne štičky a kabelka je nádherná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, ono ja som sa pôvodne chcela dať iba podstrihnúť, no potom sa to tak spontánne nejako zvrtlo :D Keď už som mala vyholený bok cca rok dozadu, už ma nič prekvapiť nemohlo :) Ešte síce neviem ako to budem nosiť keď to bude dorastať, ale uvidíme :D Som rada, že si zvykáš a ďakujem za pochvalu, no asi ťa troška ešte šoknem, pretože aj Mel je ostrihaná :D Má to síce o niečo dlhšie a jeden bok má kratší než ja, no neviem to moc opísať :D
      Makeup challenge by bola fajn keby sme ju robili spolu :) Ďakujem za pochvalu outfitu, to ma moc potešilo ;) !

      Odstrániť
  5. Jee♥ sekne ti to ;) ty šaty jsou úžasné! Do Terranova moc nechodím, ale budu muset zřejmě začít!:) povedený outfit!♥

    www.lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ;)! Tie šaty som si tam náhodne kúpila pred vyše rokom a tiež odtial vela vecí nemám :D akosi tam neviem nič na seba nájsť. :)

      Odstrániť
  6. Krasny uces..velmi ti pristane :-) uplne iny clovek...velkaa zmena ale myslim ze k lepsiemu...a vyzeras s nim starsie :-) a asi tak celkovo stylovejsie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :) Toto ma momentálne veeelmi potešilo :)

      Odstrániť
  7. O môj bože, tieto vlasy sa ti neskutočne ale neskutočne hodia! Podľa mňa si sa rozhodla najlepšie ako si mohla. Máš to super, také iné a vyzeráš tak dospelejšie (teda nie, že by si vyzerala predtým ako dieťa, to nie) :-) A tie sandále sa mi tiež veľmi páčia. Takéto články tu môžu byť častejšie, tvoja kamáratka Kate je šikovná, súdim podľa fotiek :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tak pozitívnu reakciu :) Moc si to cením :) Hej hej, Kate je už profesionálka! :D

      Odstrániť
  8. Vau tie šaty sú krásne, asi utekám do Terranovy. :D A vlasy som už zhliadla vo videu, najskôr šok, ale vyzeráš super, je to také svieže a letné, ja som rozmýšľala nad podobným strihom, lenže budem vyzerať ako chlapec, čiže som od toho upustila. Ale ty si krásna, tebe to fakt ide. ;) A celý outfit je super, aj tá kabelka, len tie sandálky sa mi nepáčia, ale mne sa vo všeobecnosti máloktoré sandále páčia, čiže tak. :D A ozaj, ešte aj líčenie som chcela pochváliť, fakt pekné. :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Šatočky mám už vyše roka, tak neviem či ešte niekde nájdeš :D :) Vieš čo, ja som si celkom istá, že bez mejkapu a nejakého dievčenskejšieho oblečenia vyzerám ako chalan :D Ale iba výnimočne. Takto krátke vlasy sú celkom fajn zmena :) Ďakujem za pochvalu!
      Viem že tieto sandálky sa k tomu zrovna moc nehodia, no iné momentálne nemám a toto nosím skoro nonstop :D A vďaka aj za pochvalu líčenia :) Aspoň niekto si ho všimol :D

      Odstrániť
  9. Sekne ti to :) Vynikne tak tvoja tvár a líčenie pre 13-14 môžeš točiť ja sa zatiaľ ešte nelíčim ale rada sa inšpirujem možno do budúcna ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Budem rada keď sa inšpiruješ a tiež ma teší, že si jedno z tých dievčat, ktoré ešte majú rozum a negebzia si toho toľko na seba! :D :) A ďakujem za pochvalu ;)

      Odstrániť
  10. Nádherné šaty .))

    http://style-and-smile.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Jehooo, teraz si s tým novým účesom nenormálne zlatučká :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Wow! Úžasný outfit, vypadáš dokonale♥ Ty krátký vlasy ti strašně sluší!! :)
    mszarofka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ♥ už sa opakujem neviem kolký krát, ale ty ma vždy tak potešíš :D :)

      Odstrániť
  13. Tie fotky vyšli super...ale čo si si to urobila s vlasmi??? je to moc krátke, dlhšie sa ti podla mna hodili viac.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tým že fotky vyšli super súhlasím. Len sa mi trocha nepáči tvoj postoj - ono chápem že každý máme iný názor ale keď sa mi niečo nepáči dá sa to vyjadriť aj slušnejšie. :) Je to tak krátke ako mi to vyhovuje, ver mi, zažila som si už aj kratšie :D

      Odstrániť
    2. Viem, že je to tvoja vec. Neviem čo neslušné som napísala. Veď ja som ti to nepísala v zlom...akurát som povedala svoj názor, že dlhšie vlasy sa mi na tebe páčili viac. :)

      Odstrániť
    3. Nuž, napríklad veta "čo si si to urobila s vlasmi???" mi príde taká.. no ako to povedať. A napríklad ako to hodnotíš že moc krátke... Kritiku beriem. Aj názory. Nie som človek, ktorý by každého zdisoval len za to že mu hneď napíše niečo čo sa mu nepáči. :) Viem že každý má právo sa vyjadriť, ja ti to neberiem, ani som sa nesnažila reagovať nejako protivne alebo čo :D Išlo mi čisto o ten štýl, akým si to sformulovala :) Nič viac, nič menej.

      Odstrániť
    4. Tak prepáč až sa ti to nepáčilo.. :) Nechcela som, aby si sa hnevala alebo nebodaj urazila.. písala som to celkom na rýchlo, tak možno aj preto to tak vyznelo. :)

      Odstrániť
    5. Okej no. Ešte raz to zopakujem, ale už neviem ako to mám vysvetliť - ja sa za kritiku nehnevám ani neurážam, neviem odkial ti to napadlo, jediné čo mi vadilo bol ten štýl ktorým si to spracovala, a myslím si, že tiež vieš, že sa to dalo vyjadriť aj trocha inak :) Tým nevravím že si ma nejako hlboko urazila alebo čo, to sa tuším cez komentár ani nedá :D

      Odstrániť
  14. najprv sa mi zdalo, že to máš len v drdole. ale dobre to vyzerá, viac ti vynikne tvár a tak.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéj no, drdol si teraz dobre dlho nespravím :D Ďakujem krásne :)

      Odstrániť
  15. Moc ti to sluší, stále obdivuju tvoje nové vlásky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Prvá a tretia a posledná fotografia och, krásna si tam strašne ! :3 Outfit pekný a videjko som videla už včera :( No je to tvoje rozhodnutie, len tie vlásky mi budú chýbať :( Ale ide ti to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. tak na týchto fotkách si absolútne božská. Dlhé vlasy si pristali, ale tieto krátke sú na tebe top :))

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Krásné fotky! A vlasy ti moc sluší :-) když jsem se dívala včera na video, tak jsem nejprve koukala, protože na toto bych neměla odvahu, ale ve výsledku ti to opravdu moc sluší! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Šaty sú veľmi pekné, do kabelky som sa hneď zamilovala, outfity určite pridávaj častejšie! :) a vlasy sa ti aj takto neskutočne hodia!

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Vlasy máš úžasné,je to úžasná zmena! :) Outfit je tiež veľmi pekný,tie šaty sa mi páčia

    OdpovedaťOdstrániť
  21. ja som tam tuším tieto šaty mohlo to byť aj rok dozadu keď si ich kúpila videla, lenže som sa hrabala v iných veciach a ja som sa k nim potom zabudla vrátiť a to som si ich chcela vyskúšať, spomenula som si až v autobuse an ceste domoc:D

    veeľmi ti to svedčí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. vyzeráš úplne úžastne :) také vlasy ti veľmi pristanú rovnako ako aj tie šaty ja by som si také asi nemohla obliecť :D a tá kabelka je veľmi zaujímava!

    OdpovedaťOdstrániť
  23. si nádherná, tie nové vlasy si fakt veľmi pristanú :) strašne sa mi páči tá kabelka ktorá outfit pekne oživila ;)
    BeeKey

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Opět naprosto dokonalé fotky:) Strašně se mi líbí ta poslední na které naprosto záříš! Outfit je perfektní a tvé vlásky taktéž:)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. ahoj chcem sa opýtat idem sa teraz strihat a strasne sa mi pacia tvoje vlasky ake mas na fotkách a rozmýšlam zeby som sa aj ja dala tak ostrihat mala si nejakú inspiráciu ?ak by sa dalo pokecat osobne cez FB by som bola rada keby som pocula aj tvoj názor ak by sa dalo ak chces napis mi Iwet-ka Horalka Barvirčáková moj fb pondelok idem sa strihat ak by sa dalo pokecat lebo uz neviem co mam robit ci kratke abo nechat tak....a inac super videa a teraz som aj tvoj blog nasla som stastná :) :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...