pondelok 1. júla 2013

Cosmetics new in


Ahoj všetci :) Ozývam sa vám konečne s článkom, kde vám predstavím moje kozmetické novinky, ktorými som sa potešila poslednou dobou. Ako inak som nevydržala a svoj súkromný sľub, že si dám s rúžmi prestávku som veselo porušila :D Skúsim vám o každom produkte niečo povedať, aj keď toho zatiaľ veľa nebude, nerobím predsa hromadnú recenziu, že? :)


01. Catrice All Round Concealer
Na túto paletku korektorov som si už dlho robila zálusk a keď som sa k nej nakoniec dostala, tak ju trochu ľutujem. Ružový tieň u mňa absolútne nenašiel využitie, pretože kruhy pod očami mi podľa mňa ešte viac zvýrazní a je to také nič moc. Zelený je celkom slušný, aj keď s mojou extra citlivo-červenou pleťou od neho asi nemôžem ani čakať viac, proste nestačí. :/ S béžovými tieňmi sa super kontúruje a rozjasňuje, no celkovo výdrž korektorov je u mňa veľmi slabá. Keby som mohla, tak tých 3,80€ využijem asi lepšie.


02. Maybelline Great Lash 
Po prečítaní niekoľkých recenzií som bola celkom pozitívne naladená a dúfala som, že keď ju budem môcť vyskúšať, tak to tak aj ostane. Chyba. Kefka je jeden veľký prúser, nemám s tým vôbec stabilitu, naberá to priveľa maskary a celý čas to otieram preč. Keď s tým prejdem mihalnice krásne to lepí a mám čo robiť, aby som si našla nejakú staršiu kefku na rozčesanie. Zvláštne síce je, že jedno oko mi to nalíči krásne, dokonca ide aj rozčesať a druhé mám absolútne čudné. Tak proste nefunguje! :D No existujú aj maskary, ktoré mi "fungujú" krásne na obe oči, takže mi ostáva dúfať, že keď troška vyschne, bude sa s ňou lepšie robiť. Aj keď úprimne pochybujem. Stála cca 4,50€.

03. Gosh Catchy Eyes Mascara
Jeidné čo u nej doteraz ľutujem je, že som si nekúpila skôr ako spomínanú špirálu vyššie a fakt, že som ju ešte nestihla vôbec vyskúšať a rozbalila som ju iba kvôli fotke kefky :D S minulou Gosháckou maskarou som bola nadmieru spokojná a na túto sa úprimne teším, keďže má dosť podobnú kefku. Myslím, že Gosh špirály už asi nepustím z ruky, aj keď sú cenovo trošku drahšie, než som bola doteraz zvyknutá, normálne mi bolo lúto obetovať viac ako 4€, no už chápem, že pre krásne mihalnice je tých 9€ primeraných. :D




04. Lasting Finish by Kate 06
Tento krásny neonovo ružový rúž som hľadala už dlhšie, no vždy sa u mňa našiel nejaký dôvod prečo ho v drogérii nechať. Nebude sa mi hodiť, nevyužijem ho, bude ho škoda. Nakoniec som si ho priniesla domov spolu s druhým Rimmelom a to práve vďaka tomu, že som bola maximálne vytočená a vtedy ma nakupovanie (hlavne rúžov) upokojuje. ;D Je to divné, ja viem.
Nemám mu čo vytknúť, je asbolútne úžasný, pigmentovaný, drží, možno ma trošku trápi že sa aj po dlhšej dobe trošku otláča, ale to je detail. Rimmel rúže sú kvalitou a cenou jedny z najlepších aké poznám. ;) 2,35€

05. Dermacol Lip Seduction 02
Na tento som bola veľmi zvedavá, taktiež som po ňom dlhšie pokukovala a nakoniec som spokojná. Krásny jemný ružový odtieň, v pohode na denné nosenie, na perách je veľmi príjemný a na to, že je to hydratačný rúž má super výdrž. :) Aj keď ma cena trošku šokla (mali pri nich asi starú cenovku z akcie niečo okolo 3,50€, to bolo ešte fajn), pretože 5,60€ je za rúž dosť, nemohla som ho tam nechať a vážne nelutujem. Keby bol o chlp lacnejší tak si zadovážim určite aspoň dva odtiene! :D

06. Moisture Renew Lipstick 700 Nude Delight
Krásny nude odtieň bez shimmeru a podobných záležitostí, ktorý som už dlhšie hľadala, pretože nude odtieňov nikdy nie je dosť, respektíve je ťažké nájsť niektorý, ktorý bude bez podtónov a bude na vás naozaj nude. Keďže mám dosť svetlú pleť, je na mne troška tmavší než som čakala, no to mi až tak nevadí. :) Má jemne oranžový podtón, čo mi až tak nevyhovuje, ale je naozaj krásny. Čo by som mu ale vytkla je výdrž, pretože si ho dávam bežne do "roboty" (:D) a po pár hodinách už je preč. Pri tmavšom odtieni sa mi to nestalo, alebo to teda nebolo až tak očividné. Myslím, že v mojej zbierke si aj tak nájde miestečko a budem s ním super vychádzať :D! Cena 2,49€.

Dúfam, že to pre vás nebol vyčerpávajúci článok, keďže som sa s písaním rozšupla viac, než som pôvodne chcela. :) Z wishlistu som si teda splnila 3 veci, ostáva už iba Sally Hansen lak a štetce. Na Zoeva stránke opäť pribudla moja vykukaná Bamboo sada, no kým sa tak stalo, stihla som si premyslieť celkom iné - nové štetce od Zoevy, na ktoré miniem asi dvakrát viac :D Som v tomto mierne šialená, no verím, že tie štetce nebudem ľutovať. :)

Ako sa vám páčili produkty? Máte doma niečo z toho? Používa niekto tú Maybelline Great Lash? - som docela zvedavá, aký máte na ňu názor vy. :)!

21 komentárov :

  1. ten rúž by kate vyzerá super!<333

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Naozaj som o Great Lash-ke počula už toľko rôznych názorov, či kladných alebo záporných (ale najmä kladných) no nikdy som ju nejak neriešila a nemala túžbu kúpiť si ju. Po tomto článku na ňu v drogérke ani len nepozriem :D Teraz si pripadám hlúpo, pretože nikdy predtým som jej kefku nevidela a z tejto tvojej fotky mám veľmi zvláštny pocit :D Asi by som sa s ňou nevedela namaľovať.
    Rúže sú krásne, aspoň z fotiek sa mi farby veľmi pozdávajú, vždy ma to však priťahovalo viac k tým odvážnejším farbám aj keď mi vôbec nesvedčia :/ obdivujem ľudí ako si ty, ktorí vypadajú s takým "crazy" rúžom výborne ...
    P.S.: Mám strašne rada tvoj blog, síce som ti ešte nikdy nenapísala komentár, ale čítam ho pravidelne :) Ja som si práve dnes založila blog a možno začnem aj s videami na YT, ale to si musím ešte premyslieť. Mám na teba jednu otázočku ... ako vníma tvoje okolie blog, videá a toto všetko ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tú kefku má naozaj čudnú, takú dosť maličkú, človek by čakal že sa s tým bude dať robiť precíznejšie, no iba som si zalepila mihalnice krásne a nehovorím o tom že som si pobabrala celé viečko s tieňmi. Ako mne sa so špirálou bežne stane že sa trošku opackám pri korienkoch mihalníc, ale toto bolo celé zle.
      Podľa mňa odvážne alebo teda žiarivé rúže idú každému, pokiaľ fakt nemá neviditeľné alebo príliš veľké pery.. Tiež to dosť závisí na odtieni, lebo napríklad mne sa tiež niektoré nehodia, a našťastie ma to k takým ani neťahá :D :)
      Ďakujem krásne za pochvalu, ak to tak môžem nazvať, naozaj ma to teraz potešilo :) Youtube je super vec, blog takisto, no mňa o chlp viac bavia videá. Len po tak dlhej dobe bologania už som si strašne zvykla na písomný kontakt s čitateľmi.. ono každé má svoje výhody a nevýhody :)
      Moje okolie je veľmi široký pojem. O mojom blogu a YouTube vie akurát moja rodina, aj to nie celá, iba tá najbližšia :D, potom samozrejme zopár kamarátok a iných blízkych ľudí. Nejako verejne sa s tým nevystatujem, nemám to za potrebu práve preto, že existuje priveľa ľudí, ktorý by sa na mne akurát pobavili a nikdy by to nepochopili. Inak keď ma niekto "objaví" kto ma pozná tak sa väčšinou stretávam s pozitívnou reakciou, ešte ma za to nikto nekritizoval alebo podobne a som za to fakt rada. :)

      Odstrániť
  3. Tak prvé dve rúže ma absolútne zaujali farbou, tie by som brala i tak ! :O A dobre, že si napísala mini recenziu na tú maskaru od Maybelline, pretože som si ju akurát chcela kúpiť a som rada, že som tak neurobila ! o.o Lyanelle, úprimne ďakujem ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa teraz čudujem že čo s ňou :D Ono použila som ju asi nejakých 5-6 krát, otvorenú ju mám už týždeň a ako čakala by som, že každá nová špirála zo začiatku trochu lepí ale tak po tom 3 použití už je to v pohode. Toto lepí furt a navyše tá kefka mi vôbec nevyhovuje. Nie je začo, možno spravím aj oficiálnu recenziu :D!

      Odstrániť
  4. Nemám ani jeden z týchto produktov a ani som sa veľmi nechystala ich kúpiť, možno len ten prvý produkt od Catrice, ale tiež mám takú pleť, ako si ju ty sama popisovala, takže by mi to veľmi asi nepomohlo :D.
    Ja používam stále tie isté produkty, keď mi vyhovujú. Nemám dôvod ich meniť, v tomto zostávam celkom konzervatívna :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono to možno bude mať využitie v chladnejších mesiacoch, možno mi to zmizne tak rýchlo kvôli tomu teplu čo bolo :D Ale teraz je tak normálnejšie a aj tak lezie preč. Tak uvidím v decembri, čo ja viem :D Ja mám taktiež svoje produkty ktoré by som nemenila, no väčšinou ak ich mám už aj tretíkrát, tak sa nájde niečo čo mi vyhovovať prestane a potrebujem zmenu :)

      Odstrániť
  5. Moc pěkně sis nakoupila. Já jsem poslední dobou ujetá na rtěnky, takže jsem z těch tvých nadšená. Vážně krásné barvičky. :)
    Style Without Limits

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ty jo, ty rtěnky (hlavně první dvě) vypadají nádherně! :-) budu se po nich muset pokouknout :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. NO tak ja som si kúpila od Maybelline tú istú špirálu, pokukovala som na ňu už skôr, lenže mi nejak bolo ľúto dať za ňu 4,70 a keď som minule išla po Maxe, zašla som do drogerky a videla tam posledné 3 špirály zlacnené na 2,79 takže som si vzala 2 jednu aj pre mamu, pretože akurát jej tiež došla. A ja musím skonštatovať, že mne aj mame vemi vyhovuje, pekne sa mi naberie, vôbec nie veľa a nemusím ju otierať a keď si ju začnem dávať tak nezlepuje, pekne všetko oddelí a máme pekné riasy. Dokonca moja mama má ešte krajšie ako ja :D haha no asi to má každý inak a musí si skúšať takéto produkty sám. Rúže sú krásne. Ja som ich nikdy nenosila, ale teraz som začala a mám ich doma pár a naozaj aj keď sa niekam fotím, s priateľom, s kamoškami alebo na blog, tak to je ohromný rozdiel...je to oveľa krajšie mať aspoň jemnú farbu alebo aj výraznejšiu na perách :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každému vyhovuje niečo iné, vieš :) Ja s ňou spokojná absolútne nie som (zatiaľ), ale ako som písala aj v článku, dúfam, že sa zlepší. Možno práve tie vaše vo výpredaji už neboli celkom ako nové, tak keď troška poschne, tak snáď bude fajn. A možno je to o zvyku, keďže tá kefka je naozaj dosť, hm, zvláštna :) S rúžom je to samozrejme rozdiel, ja mám svoje pery úplne otrasné, takže pokiaľ na nich niečo nie je, dosť mi to kazí deň :D

      Odstrániť
  8. Tie rúže si už ako dobre nakúpila..?!! Najkrajší je ten od Kate. A od Catrice máš aj NUDE paletku? Lebo som po nej pokukovala v drogérii, ale nezobrala som si ju nakoniec, ale rozmýšľam či si ju nekúpim najbližšie, len chcem vedieť či si ju mám kupovať. :D
    Inak už chcem video nejaké. :D Teda prosím si. :D
    PS: Tá tvoja fotka v menu je ultra mega super. Dokonalá je slabé slovo. Odpadla som.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja viem že je najkrajší :3 Normálne ho asi začnem nosiť denne :D ! Od Catrice Nude paletku nemám, aj keď vyzerá pekne, mňa docela odradilo to že každý tieň tam má shimmer alebo trblietky a ja radšej niečo matnejšie. :) A Paletku už mám od Zoevy, tak sa obávam či by som túto vypotrebovala :D Ale vôbec nemusí byť zlá, skús pohľadať recenzie :)
      Ja by som už tiež chcela konečne video, no čas by aj bol, len vždy, absolútne vždy keď idem točiť (alebo aspoň to mám v pláne), tak k nám príde návšteva vo forme frajerov sestry alebo dvojčaťa, v najhoršom oboch. Ako ja proti nim nič nemám, no točiť niečo hovorené je takto úplne nemožné. :D No povedala som si, že tento týždeň už musím niečo spraviť, lebo mi to chýba, týždeň je fakt veľa. A Ďakujem krásne za pochvalu, ty ma vždy celým komentárom tak potešíš! :D :)

      Odstrániť
  9. čo sa týka tých špirál po tej prvej som stále v obchode pokukovala lebo mi prišla veľmi zaujímavá .. pri tej kefke som si hovorila že sa možno oplatí vyskúšať niečo nové ale po tomto článku to asi radšej nespravím a ostanem verná mojej klasike :)

    rúže majú veľmi pekné a zaujímavé odtiene, hlavne ten dermacol ma zaujal. Škoda len, že stojí troška viac ale keď ho uvidím v nejakej akcii asi si ho kúpim kedže si ho aj dosť vychválila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež dúfala že kefka ma príjemne prekvapí, no asi to bude záležať od toho kto má aké mihalnice, práveže ja mám také priemerné no... Keby boli hustejšie, možno by mi to až tak nevadilo, no redšie riasy dáva strááášne moc dokopy (minimálne po 4 mi lepila všetky a skoro ma trtlo) a potom to vyzerá nechutne. Teda aspoň ja neznášam zlepené mihalnice. :/
      Dermacol je super, určite by som do neho v akcii opäť šla! :)

      Odstrániť
  10. Lyanelle! ďakujem! si mi ušetrila niekoľko eur, pretože som si tiež chcela kúpiť tú špirálu od Maybelline a tú paletku korektorov. Inak tá Gosh špirála ma zaujala (nebude recenzia?) a rúže tiež :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Gosh Catchy Eyes je dosť recenzií, ja podľa nich verím tomu že ma nesklame! :D Možno recenzia bude, uvidím ako mi všetko výjde, no špirály sa trochu blbšie recenzujú, keďže si neviem odfotiť poriadne mihalnice, vždy vyzerajú na fotke inak než v skutočnosti. :/ A neďakuj, ja rada šetrím vo všetkých smeroch :D (okrem čokolády)

      Odstrániť
  11. tú ghos som mala, resp. mám a je naozaj dobrá :) Podľa mňa veľmi dobrá voľba. A dobre že si sa zmienila o tých korektoroch, aspoň viem že si ich nekúpim aj keď som to mala v pláne :)
    Naozaj užitočná recenzia, ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krááásny blog:) jedno dievča mi dalo link na mojom blogu o tvojej podvýživenosti a názor na pro ana blogy..
    Zobrala som si určité ponaučenie z neho, ale s anou teda neprestanem. Vieš, ono nie vždy je o tom čo si myslia druhý. Niekto chce byť šialené chudý pre voje šťastie.. ak ho to napĺňa tak prečo nie.. takisto úplne chápem aj tvoj postoj voči tomuto, moja najlepšia kamarátka takisto trpí podvýživenosťou.. takže presne viem ako sa cítiš. Rozhodne keby si mám vybrať, tak určite by som chcela trpieť podvýživenosťou ako obezitou, predsa len, podbýživenosť je menšie zlo.
    A to že ti niekto povie že necvič a pod. to si nevšímaj. Rob to čo máš rada,a ak sa chceš v sebe zdokonalovať tak neni o čom :)
    Rada budem sledovať tvoj blog, je úžasný, nakoľko okrem any milujem aj kozmetiku a všetko a okolo toho. Drž sa, si vo svojom blogu naozaj dobrá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono pokiaľ to robíš pre seba, je to tvoja vec, no príde mi nefér a sebecké voči ostatným to hádzať na internet. Pravdepodobne je úplne zbytočné ti ďalej vysvetlovať, čo je na anorexii zlé a že ťa to ničí tak ako zvonku tak aj znútra. Pokiaš je to tvojim zdrojom šťastia je to tvoja vec, samozrejme. No príde mi to choré, pretože si vlastne sama škodíš. Ale ako som povedala, nejdem ti prehovárať do duše, sama som anorexiou nikdy netrpela, takže neviem aké to človeku okrem hladu môže prinášať pocity. Viem ale čo je mojím problémom, možno sa to dá nazvať aj podvýživou, aj keď jem všetko čo má v sebe potrebné denné dávky vitamínov a tých ostatných vecí s čudným názvom :D Takže živín mám pravdepodobne dosť, no nedokážem pribrať. A tiež si musím dať pozor, pretože chudnem úplne rapídne. Dalo by sa povedať, že je to tiež choroba ako anorexia no v princípe úplne odlišná. Ja za ňu nemôžem. Ty a dievčatá, ktoré sú majiteľkami pro-ana blogov, ste si to vybrali.
      Iba dúfam, že nedopadneš tak, ako väčšina ľudí, ktorých poznám a prechádzajú si tým niekoľko rokov ešte teraz. Bohužiaľ túžba po chudej a "dokonalej" postave je niekedy silnejšia. Iba som nečakala že by sa mi niekto konkrétne s týmto problémom ozval a napísal mi názor, čakala som iba že budú na youtube dislikovať o 106 o.o Cením si, že si si to pozrela, aj keď ti to toho asi veľa nedalo, no dúfam, že raz si uvedomíš, že anorexia nie je cesta ku šťastiu, a dúfam, že to už nebude moc neskoro.
      A samozrejme, ďakujem za pochvalu blogu, to ma potešilo síce menej ako fakt že si si pozrela vlog, ale potešilo :D :)

      Odstrániť
  13. Ty rtěnky!♥ Já mám pro ně prostě slabost :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...