pondelok 17. júna 2013

Výkec z posledných dní (príjemné čítanie!)

Ahoj všetci :) Vopred sa ospravedlňujem, že som tu tak dlho nebola (takmer týždeň), no vážne toho bolo hodne. Minulý týždeň som mala písomky a uzatváranie známok, čo asi všetci dobre poznáme, že? :) Cez víkend som mala v pláne buď točiť, alebo si urobiť voľno (v sobotu), pretože celú nedeľu som strávila vo Faxcopy, a poviem vám, ešte nikdy ma až tak strašne nebolel celý človek ako po tej 12 hodinovke. Fú.

Pamätám si, že veľa z vás sa pýtalo (aj pýta) na články trošku zo súkromia, aj keď som nikdy nechcela písať slohovky o mne a mojich všedných dňoch - už len z dôvodu, že s mojím blogom to nemá takmer nič keďže nie je výlučne "osobný" a denníčkový ako som zvykla mať. :) Snáď teda nikomu nebude prekážať, že moje súkromné veci (aj keď ich je hoooodne), tu nerozmazávam - príde mi to zbytočné a nechcem vám to vešať na nos :) (Samozrejme, občas sa trochu vykecám - ako teraz! :D - ale čo už.)
Viem, že Kitti. sa ma pýtala na boyfriend tag, a mňa by zaujímalo, či by ste ho tu chceli viacerí? :) Inak mi nemá zmysel frajera presviedčať, aby so mnou vôbec nejaké video točil :/ Ak by to aj tak inak nešlo, možno by som to z neho vymámila aspoň v písomnej forme, no to by nebolo ono. Absolútne. Chlapi sú čudní.

Ešte vám opíšem môj prvý pracovný deň vo faxcopy a môžeme ísť na fotky. Takže na začiatok. V sobotu som si bola kupovať jedlo do roboty, a len tak mi padla konečne do oka paletka korektorov od Catrice. Bola v Kauflande za 3,79€, čo vôbec nie je zlé odkedy som v dmku spozorovala že Catrice celkovo zvýšili - paletku tam mali za cca 4,20. Buď požehnaný Kaufland.
Paletku som ráno skúšala a samozrejme som otestovala všetky korektory :D Tak som sa s tým hrala a hrala a zabudla som, koľko je hodín a iba celú polhodinu som takto zabila s face mejkapom - bolo 8:45 a mala som tam byť na deviatu. Proste oči, pery obočie nula bodov. Vtedy ste ma mali vidieť, zrazu som bola ako blesk :D Do cieľa som aj tak prišla s minimálnym meškaním, lebo som sa snažila cestou utekať - asi najväčšie mínus je, keď idete niekam kde to máte blízko od domu. Kým som prišla, stihla som sa celá spotiť a došla som zadychčaná ako hovado, až sa ma kolega (to vážne zvláštne znie :D) pýtal že či som v pohode :D Samozrejme.
Zvyšok dňa šiel v podstate fajn, asi dva-trikrát som sa pomýlila na pokladni a zakaždým keď niekto platil kartou dostala som do brucha (pokladňa vám automaticky vyskočí). Poviem vám ale, 12 hodín byť takmer stále na nohách je otras. A to ešte nespomínam tých ludí a všetky tie ich dementné realizačné predstavy, pokial sa absolútne do veci nevyznajú do veci a chcú po vás nemožné.
Aby toho nebolo málo, tak sa mi cestou domov podarilo ešte viac robiť telefón, teda mám už druhú puklinu a asi pôjde do opravy. Taká som bola unavená až mi normálne vypadol z ruky :D Ale zato som nadávala statočne na celú zastávku aj v autobuse a tuším až kým som nevystúpila. Vravím, mám to blízko. :D

Ešte vás trošku upozorním, že sa nám zachvílu blíži druhá giveaway :) Keďže som na YouTube "prešvihla" 200 odoberateľov, tak by si to myslím zaslúžilo ďalšiu súťaž a tu bude zachvílu stovka, takže by som to pokojne mohla spojiť. :) Rozmýšlam nad výhrou a nad organizovaním ale asi to bude podobné ako pri tej prvej. Nemusíte sa ale báť, opäť si to uhradím celé ja a konečne z výplaty. Juhú. :3

A ešte jedno upozornenie - robiť budem zatiaľ iba cez víkendy, takže zase raz bude trošku menej času. A bojím sa hlavne že na videá ho bude omnoho menej. Skúste to nejako pochopiť prosím :)

Zatiaľ sa s vami lúčim, idem si skúsiť nájsť nejaké nové plavky, pretože tie moje dvojročné už ako tak neposlúchajú a je naozaj sakra teplo. Snáď nájdem aspoň niečo čo ma opticky zmení, aj keď pochybujem.

Majte sa super, Lyanelle ;)

10 komentárov :

  1. To určite poznáme všetci...ako aj som mala naisto zo všetkého jednotky, ale chápem že niektorí ešte potrebovali doopravovať :D

    Tak teraz už chápem prečo tu nemáš toľko denníčkov, a súkromia. Ja som bola ešte (asi) zo starého blogu akosi naučená na tvoj denníček..A chápem že každý nechce svoj život vešať ešte aj na net...

    Mne by sa boyfriend tag páčil...ale fakt pochybujem že ho presvedčíš, a ak si tak zakladáš na téme blogu,potom sa to tu podľa tvojich vlastných slov ani veľmi nehodí..:No pozrela by som si ho ;)

    Jujky tú paletku aj ja veľmi chcem.. a ani cena 4,20 mi nepríde veľa...keď si zoberiem účinky a 4 typy(tuším) korektorov...Tak som rada že si to zvládla..Na buchnáta aj takýchto zákazníkov si zvykneš...to patrí k tomu ;)
    Môj mobil je na sto-pro horší ako tvoj..ja som ho náročky šmarila o stenu..Ale tvoje nadávky si viem živo predstaviť :D

    Jemne napísané-opticky zmení...ja som tiež šla hľadať také, ale moja postava sa mi konečne páči, čiže mi je skoro jedno aké plavky na sebe mám (musia byť polovičné xD)
    Škoda,ale chápem to...ja vidím ako skoro nič nestíham keď mám písať do roboty, a je uzávierka...Alebo keď je učenie, ZUŠka a ešte robota...bŕŕ...a to robím ešte z domu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj :)

    Vzhľadom na to, že som na tvojom blogspote našla viacero fotografii, som sa rozhodla poprosiť ťa o pomoc.

    Rozhodujem sa medzi zrkadlovým fotoaparátom značky Canon a Nikon (typická dilema). Ktorý je podľa teba lepší, kvalitnejší? Viem, že ty osobne máš Nikon, no zaujíma ma, či si niekedy nemala možnosť fotografovať Canonom, prípadne aký je tvoj názor na túto tému.

    Vo fotografovaní som začiatočníčka, preto by som ťa rada poprosila aj o nejaký konkrétny druh fotoaparátu.

    Veľmi pekne ti ďakujem! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ehm, ešte ma napadlo - môj mail je beezy11@azet.sk

      Ešte raz ďakujem :)

      Odstrániť
    2. Poslala som ti mail, je docela dlhý, ale snáď aspoň trošku pomohol :)

      Odstrániť
  3. Fúha, tento výkec sa mi páči ! :D Ja rada čítam takéto tvoje litánie :3 Ja som si brigádu stále ešte nenašla, musím si zhotoviť ešte jeden prototyp životopisu, ktorý budem následne preposielať firmám či agentúram :/

    Boyfriend tag sa mi páči :) Poteším sa, ja teda určite ! :3 ♥

    Hahá, čo ja by som dala za nejaké "money" z výplaty Z.Z Potom by som toľko GA usporadúvala, že až ! :D Ale nie, srandy. Ale určite by som usporiadala aj nejakú konečne podľa seba a s produktmi, ktoré som si kúpila, no zasielanie do ČR ma odrádza, vďaka tomu poštovnému :/ No teším sa na ďalšiu GA ! :3 Odoberateľov tu aj na YT-čku si určite zaslúžiš :) A čo sa týka výplaty hm .. Koľko máš na hodinku ? :O A robíš tam iba v nedeľu ? Pretože my tu máme dosť biedu, v KE :D Ani nie že biedu, ale bojím sa, že ma využijú len na robotu a "keš" nedostanem -_-" No pôjdem sa popýtať so životopisom a fotkou ešte do nejakých zmrzlinární a nejakých shopoch do Auparku :/ :D

    A čo sa týka toho súkromia .. Hm .. Ja mám s týmto trošku problém .. Aj to je jedna vec, ktorú by som chcela na svojej povahe a človeku samotnom zmeniť .. Ja niekedy zverejňujem až príliš O.o A to i keď nechcem a v takej dobe si to neuvedomujem ani, som si všimla o.o Až keď si to následne niekoľkokrát prečítam .. Asi pred zverejnením článku / žurnálu a pod. si to podrobne prečítam, či naozaj chcem, aby všetky informácie boli zverejnené O.o Ináč tomu a sebe pomôcť nvm :/

    Och joj :/ No, škoda, že nebudeš mať čas, ale zas ťa plne chápem ! :) Takže .. Proste Lyanelle, máš to povolené, odo mňa, na zatiaľ :)
    . . . . . . . . . .
    A teraz výbuch smiechu :D :D :D Neviem, chcela som si urobiť takú menšiu srandu, pretože dnes nemám moc dobrý deň .. Takže snáď tá mini-sranda vyšla :D :)

    P.S. Ak niektoré detaily nechceš písať tu, napíš mi to kľudne na e-mail, pokiaľ to chceš oznámiť mne, nie aj ďalším :) Toto ber od teraz navždy :D

    Taktiež prajem pekný deň ^^~ :) :3 ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Držím ti teda v práci palce, nech sa ti darí a nech to zvládaš :) Ľudia vedia byť niekedy pekne otravní, no. Mne by sa tiež zišla nejaká brigáda, ale zatiaľ som nič normálne nenašla :/
    Teším sa na GA, ktovie, či sa konečne na mňa šťastie usmeje :D
    Ak sa ti podarí nahovoriť frajera, tak sa teším na video! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som určite za Boyfriend TAG už teraz sa velmi velmi velmi tešíím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Boyfriend tag by som si veľmi rada pozrela! Tiež som nad tým uvažovala, ale to by ten môj musel na to pristúpiť, čo by sa dalo asi len keby bol opitý(čo mi pripomína, že to asi skúsim na chate!:D).

    Buď rada za brigádu, ja ju ešte stále hľadám, keby ma neoklamala tá hlúpa Neografia v našom meste, nemusela by som pozerať brigády na poslednú chvíľu :D Všade chcú predavačky ale na plný úväzok.. ach jaj :( Dostať pecku do brucha nie je nič moc :D.

    Nečudujem sa, že máš toľko odberateľov, mňa tie tvoje videá strašne bavia :3 Určite aj ostatné baby. Aj na Giveaway sa teším, už som sa prestala zapájať, ale mojim obľúbeným blogerkám sa veľmi rada pridám :)

    Nezabudni sa pochváliť s novými plavkami.

    Maj sa pekne :3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Konec školního roku prožíváme asi všichni stejně. Písemky, zkoušení, opravy atd takže se ani tobě nedivím že jsi na blog neměla čas:) Hold dobré výsledky něco stojí:)

    Taky bych chtěla nějakou brigádu ale je mi teprve 14:/ Příští rok jak mi bude 15 tak si snad už něco seženu:) 12 hodin stání? Fíjo! Snad jsou alespoň kolegové sympatičtí a příjemní když né zákazníci:D:)

    Boyfriend tag by byl nepochybně velmi zajímaví ale je mi jasné, že přesvědčit tvojeho ''chalana'' bude oříšek:D:) Určitě něco vymyslíš a bude to skvělé jako vždy:3:) Stejně se těším i na Giveaaeay. Tu minulou jsem bohužel nestihla takže do této se určitě zapojím:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nj, skloubit práci a blog je oříšek :) držím palce, aby příští pracovní dny byly méně namáhavé! a boyfriend tag by byl super! :)

    www.lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...