nedeľa 23. júna 2013

Veľké sťahovanie

Určite ste už všetci počuli niečo málo o tom, že od 1. júla 2013 sa bude rušiť GFC. Neviem ktorý inteligent na to prišiel ale dobre. Mohli by to potom nejako nahradiť, ale úprimne, veľa o tom neviem ani ja, takže sa s tým musím popasovať troška inak a v podstate rovnako ako väčšina blogeriek. :)

Keďže si každého pravidelného čitateľa tu na blogu neskutočne vážim, chcela by som vás poprosiť, aby ste ma followovali na Bloglovine. Môžete tak spraviť na tomto linku: http://www.bloglovin.com/blog/4922001/lyanelle-beast 

Bola by som naozaj vďačná, keby sa vás tam presunulo čo najviac, taktiež ma môžete ďalej sledovať na mojej FB stránke, tam sa snažím pridávať "novinky" aj z blogu aj z youtube.
https://www.facebook.com/lyanellebeastblogspotsk

Tiež by som sa nenahnevala, ak by ste odoberali aj môj youtube kanál, no tam teda veľa vecí o blogu nie je. ;D Takže najlepším riešením bude asi bloglovin a možno ten facebook, závisí to iba na vás :)

Snáď vám po týchto krokoch neunikne žiaden nový príspevok ;)

(Ja sa momentálne padám chystať do roboty. Držte mi palce, mám skenovať zvyšných 500 strán nejakej nemeckej knihy. Asi zomriem. V najbližších dňoch môžete čakať video + recenziu na veci od Fake tattoos.)


12 komentárov :

  1. tiež ma to neteší, že sa to chystajú zrušiť..uvidíme 1.júla čo a ako :) každopádne som si všetky sledované blogy presunula na bloglovin a tým aj tvoj :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si po tvojom článku taktiež všetko presunula, takže iba dúfam, že to tak spraví aj väčšina mojich odoberateľov! :D Ja si neviem vôbec predstaviť ako to tu potom bude vyzerať. :/

      Odstrániť
    2. Nooo,veľmi divne podľa mňa..hlavne kým si zvykneme :/

      Odstrániť
  2. Niektoré blogerky písali, že im začali chodiť e-maily od googlu, že sa to ruší. Stále mi to príde ako hoax, prečo to prišlo len veľmi malému % užívateľov a ostatným nie? Stále tomu neverím, ale aj tak som sa pre istotu poistila a založila bloglovin a presunula si tam blogy z GFC :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa zdá že mi tiež niečo také prišlo, no buď som to vymazala, alebo neviem. Predtým mi totiž prišiel nejaký mail od bloggeru o Ad sense, čo sú akože reklamy k tvojmu blogu a zarábaš a hovadiny, no akosi ma to nezaujímalo tak tu som to asi omylom posunula do koša :D Som strašne zvedavá či to potom vôbec nejako nahradia.

      Odstrániť
  3. mám v tom teraz troška choas :D ako to teraz vlastne bude fungovať?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To nikto netuší :) Pravdepodobne sa to GFC asi zruší a myslím, že nie som sama, kto by si prial, aby to niečo podobného systému nahradilo. Ale veď uvidíme :)

      Odstrániť
  4. Ja stále dufam že sa nič nebude diať a ostane to takto ako to je, lebo je to takto najlepšie..:D Neviem načo sú tie zmeny..ale tak tiež som preistotu vykonala a presunula sa na bloglovin :) Kde ta samozrejme aj sledujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež si myslím, že takto je to naj :) A nechápem prečo to vlastne robia.

      Odstrániť
  5. Já z toho taky nemám vůbec radost, tak uvidíme, jak to bude. Každopádně tě sleduju jak na FB, tak na Bloglovinu.:)
    Style Without Limits
    Facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  6. V robote držím palce. Ja mám účet na Bloglovin´-e už dávno a včera som presne tento krok už podnikla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já jsem na Blogspotu teprve ode dneška, ale už teď mě štve, že se bude GFC údajně rušit. Nevím, jaký to má smysl. Ale je zase pravda, že třeba vymyslí něco jiného a lepšího. No, uvidíme a necháme se překvapit :) Každopádně, na Bloglovinu tě sleduju :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...