nedeľa 2. júna 2013

Moja starostlivosť o pleť (video)

Pekný večer :) V prvom rade by som sa vám chcela ospravedlniť, že som si nenašla čas posledné cca 3 dni na pridanie nového príspevku. Neviem čím to bolo, ale skúsim vám to vynahradiť :) Len tak pre zaujímavosť, toto je už 50. príspevok na blogu! :)

Som strašne rada, že mi sem opäť idú pridávať nové videá, a preto sa s vami podelím o moje dnešné a konkrétne sa týka mojej pleti. Ako sa vy staráte o svoju pleť? :) Aké používate produkty?

Dnes som stihla natočiť ešte jedno video, opäť viac-menej o mne, keďže videoodpovedi už príliš veľkú šancu nedávam, tak som natočila 50 RANDOM FACTS ABOUT ME. Snáď sa k úprave a zverejneniu dostanem zajtra po tom, ako pôjdem do "roboty", áno vážení, Lyanelle bude mať konečne brigádu. Uf. Bratislavčania, prosím, vyhýbajte sa pobočke Fax Copy v Centráli. Ďakujem :D

V najbližších dňoch by tu malo pribudnúť večerné nude smokey eyes, tak snáď si na to nájdem chvíľku. Tento týždeň bude náročný, keďže budem musieť kódovať o 106.


11 komentárov :

  1. Tie prvé dve odličovacie vecičky od Balei ma zaujali O.o Ak budem mať peniaze, možno ich vyskúšam, ak by boli aj pre mastnejšiu pleť .. Ja osobne mám mastnú pleť a v zime to mám podobné ako ty :/ Čo je čudné trocha, keďže tvoja je normálna, ale to je jedno :) Takže .. možno skúsim tú Baleu O.o A ak nie, tak ju niekomu dám alebo venujem, pokiaľ by som ju použila len raz či dvaraz :)

    Hydratovať :) Ja som skúšala všemožné krémy, od Ziaji, Nivei, Garnieru, Balei, Biodermy, La Roche a takto by som mohla menovať do nekonečna a fakticky som nenašla ešte krém, ktorý by mi pomohol a po ktorom by som sa nevyhodila ! o.o Pomáhal mi trošku akurát ten La Roche, no potom som ho vysadila, pretože už som videla, že opäť keď niečo dlho používam, začne to byť k mojej pleti drastické o.o Možno sa k nemu niekedy vrátim, keď to bude horšie, ale teraz mám celkom dobré obdobie, kedy si pleť čistím viac-menej iba vodou a sem-tam použijem nejaký peeling a nato dám večer iba na malé vyrážky či malé "skupinky" s nimi Aknecolor :) To je taká mastička hnedá, ktorú používam niekedy aj ako korektor :)

    Kokosový olej by som chcela si kúpiť a vyskúšať na vlasy :) Ja osobne by som si to nedala asi na pleť, pretože by som sa bála okamžitého vyhodenia o.o :( Tú uhorkovú masku som videla, ale myslím, že bola nejaká z tých drahších :O Ale nie som si istá no ;D :) Ale keď Ti to pomohlo pri tých "tatrách" (;D) možno to vyskúšam ! o.o Ale zas uhorkový krém od Ziaji mi moc nepomohol :/

    Na ďalšie videá sa veľmi teším :3 Och, aj ja by som chcela začať tak rada točiť :/ Joj .. bola by som taká rada, ak by som nemala toľko predsudkov vrámci tohoto :) :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite za vyskúšanie stoja, na to aké sú lacné tak teda kvalitné sú dosť o.o S tou hydratáciou možno bude problém práve v tom, že pleť vlastne nehydratuješ. Existujú aj špeciálnejšie krémy na určitý typ pleti, samozrejme sú aj na mastnú :) Len si myslím, že keď čistíš vodou a potom to všetko ešte vysúšaš tak to s tou hydratáciou trocha reaguje a možno si to len potrebuje zvyknúť. Ale tak neviem, len mi to nedá, lebo si prvý človek, o ktorom viem, že mu hydratačné krémy nerobia dobre o.o Ale tak každá pleť si vyžaduje inú starostlivosť no :)
      Kokosový olej je super vec, ja si ho neviem vynachváliť a s vlasmi aj s pleťou mi spravil zázraky :) Uhorková maska je viac-menej Mel, nie moja ale cenovo by mohla byť od tých 5 do 7 euro. Ale je vážne dobrá no :)
      Čisto teoreticky, môžeš začať točiť kedy chceš, nikdy to nemusíš zverejniť na net :D Ja iba lutujem, že som si napríklad netrénovala hovoriť na kameru a tak, lebo teraz strašne zmetkujem, aj keď to tak možno nevyzerá no :D Ja mám tiež veľa predsudkov, v kope vecí, ale čo sa točenia týka, už som sa ich nejako zbavila a som za to rada :)

      Odstrániť
    2. Ani mi nehovor ! :D Aj ja chcem brigádu T.T A hlavne tie financie ! xD

      Myslíš, že bude nejaký aj na mastnú pleť ? T.T Keď ja neviem, ja mám takú akoby "prehánkovú", raz sú niektoré partie suchšie, raz mastnejšie .. Ale viac-menej charakteristika zodpovedá mastnej pleti :/ Tak uvidím, ak budem mať peniaze, zavítam do Balei no :/ Ja viem, nikdy som nepoužívala nijaké iné, ja som myslela na konk. značky :) Ináč viem, že krémy sú na rôzne typy ! :D Tak si asi začnem robiť pustupne nejaký zoznam vecí pomaličky :)

      Tak Ty :D Ty si proste Ty :) Ako ja chápem, že určite si to nemala tiež ľahké v tom točení ale ja .. ja proste neviem sa pohnúť ďalej ._. V tomto nie .. Až príliš sa asi bojím reakcie okolia .. alebo neverím si .. neviem no :/ Ale snáď to raz príde, ten impulz ! :3

      Odstrániť
    3. Ahoj, kde sa dá zohnať tá uhorková maska? Skvelé video, btw. :)

      Odstrániť
    4. Tá uhorková bola kupovaná v Kauflande, ale tak myslím, že by mohla byť aj inde :) Neviem presne, pretože som ju nekupovala ja.

      Odstrániť
    5. Ďakujem, pokúsim sa ju nájsť :)

      Odstrániť
    6. Ďakujem ešte raz, už mám masku doma a mali tam ešte ďalšie 3 druhy :)

      Odstrániť
    7. Tiež som videla aj iné masky od nich :) Potom daj vedieť ako si spokojná :)

      Odstrániť
  2. Včera som akurát rozmýšľala, že by som si mala zakúpiť už nové produkty na pleť a inšpirovala si ma :) Dokonca mám úplne rovnakú pleť ako ty, teda zmiešanú, raz suchú, raz mastnú, je to na porazenie :D

    Tú Baleu určite vyskúšam :)
    (Máš krásnu pleť *_*)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úžasné video!skvěle se poslouchá!Navíc než se vyhrnu k obsahu videa,musím ti pochválit tvoje líčení!strašně ti to sluší!už jsem koukala na dřívější videa,kde radíš jak na líčení atd. No ve tvorbě videí jen tak dál!
    mimochodem na ten kokosový olej se chystám dlouho,prý je dobrý snad na všechno,vlasy,nehty atd.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie produkty od Balei som si nejako nikdy nevšimla, ale zaujali ma, takže si ich zrejme pri najbližšej návšteve DM kúpim:P Tiež ten kokosový olej vyzerá zaujímavo, ale to si už myslím niekedy spomínala:) a tiež tie masky! :) tie chcem už dlhšie vyskúšať:)

    A na videá sa teším! :) a tú videoodpoveď natočíš?

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...