pondelok 24. júna 2013

Fake Tattoos: zhodnotenie + video!


Ahoj :) Som rada, že mám svoju prvú spoluprácu za sebou. článok pridávam troška neskôr než video, no až teraz som sa vrátila z kontroly. A hádajte komu dovolili po vyše roku nosiť čočky? :) Konečne uvidím na displej, keď budem točiť :D Neverili by ste, aký bude teraz život jednoduchší. Ale späť k téme článku :)

Vo videu môžete vidieť ako sa tetovania používajú, tu by som sa chcela troška málo rozpísať o ich iných vlastnostiach a nejako to zhrnúť. :)

Čo sa týka asi najhlavnejšieho - čo mňa samú veľmi zaujímalo - je výdrž tetovaní. V podstate je to u každého individuálne a vraj to závisí od typu pokožky. Na internete som sa dočítala že je to 5-10 dní, poštou mi v liste prišlo že 3-10 dní, no úprimne? Mne to vydržalo necelé dva maximálne tri aj to už bolo napoly dole. Proste na druhý deň už je to také polovičné. Aspoň u mňa. To ma trochu sklamalo, no na zistenie toho, či by sa mi tetovanie hodilo a či by som ho vážne chcela mi ten deň kým bolo ako-tak celé stačil. :D
Tetovania netreba nijako špeciálne odstraňovať, zlezú dolu samé. Pokiaľ nie, tak pri tom vašom balíčku je vzadu vždy napísaný postup + čím ho odstrániť. Pokiaľ máte alergiu na lepidlo, tak by ste ich nemali používať vôbec. o.o

Pri prvom použití som nijaké zvláštne "príznaky" alebo niečo, že by mi to nerobilo dobre, nespozorovala, takže sú pravdepodobne naozaj netoxické, tak ako písali. :) V týchto smeroch im nemám čo vytknúť, jednoducho sa s nimi pracuje, sú krásne, len mňa osobne štve tá krátka životnosť. :)

CELKOVO
+ veľký výber
+ krásne motívy
+ jednoduché použitie :)

BODY TATTOOS
+ možnosť vyskúšať si, ako by na vás tetovanie vyzeralo
+ rýchla doba doručenia (týždeň)
+ netoxické, úplne bezpečné (pokiaľ nemáte alergiu na lepidlo

- vydržali mi necelé dva-tri dni

NAIL TATTOOS
+ krásne nechty aj pre slečny, ktoré nie sú odborníčkami na nechty tak ako ja
+ výdrž závisí od použitého top coatu, takže sa nemusíte báť, že by ste ich na ďalší deň už nemali, pokiaľ ich prejdete top coatom.

- sú trocha "priesvitné" a dosť záleží na tom, na akú farbu laku ich dávate, podľa toho majú podtón, no príliš to ako mínus neberiem :)




A na záver ešte malé "prekvapenie" pokiaľ vás Fake Tattoos zaujali, tak pokojne využite zľavu, myslím, že je to celkom fajn :) Navyše sa u nich neplatí poštovné, čo je ďalšie obrovské plus. :)
Thanks Fake Tattoos, for giving me chance to try these out ;) !
A úplne nakoniec sa vám všetkým chcem osobitne poďakovať, pretože môj blog dnes získal už svojho 100. odoberateľa! :) A navyše ste mi pomohli prekročiť už 10 000 návštev, čo je viac ako úžasné :) Doteraz je tu 60 príspevkov a vyše 700 komentárov. Patrí vám jedno obrovské ĎAKUJEM a dodám už iba toľko, že po výplate idem zháňať ceny do druhej giveaway. ;)

25 komentárov :

  1. Mne sa to strašne páči, majú tam pekné vzory, ale škoda, že to vydrží toľko :/

    a k 100-ke ti gratulujem:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U každého je to inak, no myslím, že by sa to oplatilo vyskúšať :) Na jednorazové akcie sú fakt super! :D A ďakujem ;))

      Odstrániť
  2. Krásne ! :) K čočkám gratulujem, pokiaľ Ti to pomôže, tak prečo nepogratulovať, no nie ? :) Páčia sa mi tetovačky, strašne ! :3 No tiež som si myslela, že to vydrží dlhšie, no nevadí :D + Krásne nechty ! :O :) ♥ Júúj, GA, GA, GA !!

    A aplikácia vyzerá celkom ľahko :O Pekné video ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Gratulácia sa prijíma, ani nevieš aká som z nich rada :) Len si musím doobjednať inú dioptriu, lebo odkedy som ich nenosila (rok a 4 mesiace) tak sa mi zlepšili oči :D Nechty vydržia dlho, to ešte využijem :) Len tie tetovania sú trošička škoda. :/ GA najprv musím veľmi dobre premyslieť :D A hlavne zistiť čo by bolo najlepšie ako cena. :) A ďakujem ešte aj za pochvaly :))!

      Odstrániť
  3. Miluji tvoje videa! :-) a celý tvůj blog! Jsi úžasná! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :) Ja tiež rada čítam tvoj blog! :)

      Odstrániť
  4. Ja si už tiež musím zadovážiť čočky. :D Pretože som hrozne slepá a okuliare mi vadia, keď ich mám dlhšie na sebe. Prečo si ich nemohla viac ako rok nosiť?
    Super video, aj keď tie tetovačky sa mi nezdajú nejak extra kvalitné, hlavne teda tie na telo. Už len to, že vydržia tak krátko, a aj podľa mňa dosť vidno, že je to len fake. :D :) Ale tie na nechty sa mi páčia. Aj ako si to pekne upravila. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak s kvalitou a výdržou je to rozdielne no nemyslím, že by to vydržalo až tých spomínaných 10 dní niekomu, to je nemožné :D Tie na nechty sú ale úžasné :)
      Mne tiež okuliare vadili, teraz som bola nútená si zvyknúť a už ich nosím v pohode, len stále je to také že keď musím :D Mne vadili na nose hlavne, mala som z toho celého taký nepríjemný pocit a sebavedomie niekde úplne nikde, takže som povedala, že by som chcela nosiť čočky. Vtedy som mala 13 :D Malá a blbá, absolútne bez názoru, že čo mi to spraví keď to budem nosiť denno denne a nestriedať to. Hlavne že nebudem mať okuliare. :) No, a tak sa stalo, že som ich nosila 3 roky nonstop - každý deň od minimálne siedmej ráno a vyberala som ich o 10-11 večer. Mala som strašné cievky, oči sa mi radikálne zhoršili a celkovo boli suché citlivé a tak. Takže takmer rok a pol pauza a moje očká sa majú o dosť lepšie, dokonca sa mi aj zlepšili :) A tá pauza mi bola fakt príručkou, pretože som aspoň zistila, že nie všetko čo chcem (ako nenosiť okuliare), je pre mňa aj prospešné. Len čočky milujem doteraz, takže som šťastná že ich mám opäť dovolené. Len musím striedať ale to už mi problém robiť nebude :D

      Odstrániť
    2. Zamiešam sa :) ...a kde si si kupovala šošovky (nie na internete)? Ja som šošovky nosila 7 rokov (bez striedania s okuliarmi) a v pohode fungujem, dokonca odkedy ich nosím, sa mi zrak vôbec nezhoršil. Šošovky (síce za dvojnásobnú cenu) si kupujem u lekárky, v nevyhnutnom prípade v lekárni.

      Odstrániť
    3. No, ja som si tiež myslela, že v pohode fungujem, ja osobne som problémy nemala žiadne, no moja očná keď to videla tak vôbec nebola šťastná :) Možno ide aj o to ako dlho ich nosíš cez deň a či vážne každý deň nonstop. Pokiaľ si krátkokzraká, tak zrak sa ti postupne tak či tak zhoršuje, čiže neviem ako je to u teba možné no, asi bude aj záležať na tom aké máš dioptrie. Ja som si nikdy cez internet nekupovala, vždy v našej optike a vyhovovali mi. Len nosiť ich stále bez striedania zdravé nie je, to ti povie každý kto sa do očí vyzná :)!

      Odstrániť
  5. Tak to ma dosť odradilo-že nevydržia dlho...Beriem že niekomu možno hej, ale keď zarátam divý spánok a sprchovanie,dosť pochybujem..Čakala som že keď to budú fake tattoos a dosť drahé oproti detským nalepovačkám že aj vydržia...škoda no...Ale veľké plus je otestovanie pre budúce tetovanie...To aj beriem ako veľké pozitívum...
    Na nechtov to vyzerá dokonale!
    Máš aj krásny podkladový lak!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. človek by čakal, že to vydrží dlhšie... inak to vyzerá, že je to skvelé až teda na tú vydrž... ale tie nechty sú božské♥ a ten čierny lak to je ten z rakúska či kde si to vtedy bola? úplne úžasné sú tie nechty♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ou a gratulujem k číslam aj k šošovkám.. bude určite skvelé vidieť ako kedysi, ale ani si nikdy nespomínala, že máš okuliare, tak ma to trošku zarazilo :D lebo som ťa nikdy s okuliarmi nevidela :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skvělá spolupráce! :) tetování i nehty vypadají super! :) Koukám na stránkách, že prodávají na nehty i králíčky! škoda jen že jsem na manikůru takové nemehlo:D musím na sobě trochu zapracovat.. zatím neudělám lakem ani hezkou tečku:D

    www.lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já jsem si vždycky dávala na dovolené různá tetování z časopisu a hrozně se mi to líbilo, samozřejmě za den to bylo dole.. ale pak jsem si pořídila opravdové a už mi přišlo trochu "trapné" lepit samolepky, když mám jedno pravé :D Ale ty nehty teda vypadají vážně super!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. pekný článok, a gratulujem k spolupráci :)

    pozývam ťa ku mne na GA o super ceny
    http://mimslady.blogspot.sk/2013/06/giveaway-alebo-velka-letna-sutaz.html

    OdpovedaťOdstrániť
  11. viac ma zaujali tie nálepky na nechty :) ja tiež niesom bohvieaký odborník takže by sa mi aj celkom zišli :D asi si nejaké objednám

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tak to tetování je neskutečně krásný, jak už jsem říkala na FB. ten motiv se mi vždycky moc líbil a k tobě se hrozně hodí. Ta výdrž není tak špatná jako u tetování, který jsem si objednala já. Ale stálo v přepočtu asi 5Kč, takže si nestěžuju. :D A ty nálepky na nehty jsou taky suprový.

    Style Without Limits

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Vypadá to zajímavě, kdo ví, třeba si to taky někdy objednám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. To je hodně luxusní záležitost :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Vypadá to doopravdy jednoduše a ty motivy jsou naprosto dokonalé:) A ty tvoje nehty:33 Dokonalost!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Nato, že nie si nejaký profík na nechty, tak si to maximálne zvládla, fakt som čumela, že čo tam s tým dorábaš :D Vyzerá to, že tie tetovačky sú ako klasické tetovačky zo žuvačky. Zvláštne, ako sa to zasa vracia do módy. Len si neviem predstaviť, akoby sa kamaráti tvárili, keby videli, že sa mi to šúpe :D
    Video je fajn, veď ty vieš, že ich rada pozerám, keď mám čas :)
    Ja tiež nosím okuliare, teraz už denne, kedysi to bolo len tak pri čítaní a písaní v škole+pozeranie TV, ale už mám silné dioptrie, nemôžem si dovoliť chodiť bez nich, aj by som sa bála ísť na ulicu sama bez nich. Aj doktor povedal, že by to bolo pre mňa veľmi nebezpečné :) Nad šošovkami som uvažovala, ale až nejako ďalej v budúcnosti, tiež je to vec, ktorú by som si chcela financovať sama :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na mňa docela čudne pozerali keď sa to šúpalo, ale inak v pohode :D Tiež mi to prišlo ako tie zo žuvačky, sranda že? :D
      Ja teraz okuliare nosím ako tak, mala by som vraj furt, ale tak ešte stále nie som až tak strašne zvyknutá na ne a je mi lepšie bez nich :D A čočky budem mať už v utorok, tak sa teším :3 !

      Odstrániť
  17. je to super ;)
    Pripomína mi to "tetovačky" zo žuvačiek :)
    Aj tie na nechty sú super :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...