streda 5. júna 2013

Beauty wishlist for June/July

Už veľmi veľmi dlho nosím v hlave zoznam vecí, ktoré by som si chcela zaobstarať, no akosi začínam mať "nerozhodné obdobie", keď uvažujem, či si ten a ten odtieň rúžu kúpiť od tej a tej značky a koľko a či na tom vôbec ušetrím :D Rozhodla som sa preto spraviť kozmetický wishlist, ktorý by mal teda pomôcť mne, ale aj ostatným slečnám, pretože tu nájdete aj dôvody prečo si chcem vecičky kúpiť. :) Snáď článok bude páčiť a oceníte ho :) Pridajte sa na facebook stránku blogu (a môjho YT kanálu), budem sa snažiť tam prispievaťnovinky a informácie, len vás samozrejme musí byť trošku viac :)!


01 Sally Hansen Complete Salon Manicure
Momentálne hľadám kvalitnejší nude lak na nechty, dávnejšie som mala jeden od Essence, no zlúpal sa na 3. deň, zasychal strašne dlho a celkovo mi nevyhovoval. Tým "lacnejším" značkám som teda už nedôverovala. Odkedy som vyskúšala lak od Sally Hansen tak mám v tomto bode celkom jasno :)

02 Dermacol Lip Seduction Lipstick
O týchto rúžoch ste už určite počuli, ja tiež a samú chválu. Majú prekrásne odtiene, a sama neviem, ktorý by som si vybrala, no pravdepodobne niektorý z tých jemnejších, pretože výrazných mám zatiaľ dosť :D Sama sa čudujem, že tieto ešte v zbierke nemám (aj keď je menšia), pretože čo sa týka rúžov, som závislá.

03 Gosh Catchy Eyes Mascara
Gosh Growth špirála mi dochádza, už je to viac ako dva mesiace čo ju mám a začína vysychať a celkovo sa mi s ňou pracuje ťažšie. Má ale úžasnú kefku, na ktorú som si naozaj zvykla a Catchy Eyes má podobnú. Tak snáď ma nesklame :)

04 Catrice All Round Concealer 
Na túto paletku korektorov pozerám už hodne dlho, no doteraz som mala kopu predsudkov typu "čo ak nevyužijem všetky korektory", alebo mi nesadne a pod. Nejako sa ich postupne zbavujem, navyše si ma získala aj cenou (do 4€), a zisťujem že nijaký iný korektor okrem Makeup Coveru u mňa nenájdete. A ten mi nie vždy vyhovuje.

05 Zoeva Sada štetcov Bamboo 
Práve dnes som ich hľadala na stránke Zoevy, mala som ich vyhliadnuté už asi mesiac ak nie dlhšie, no stále na ne neboli financie. Až sa vypredali,a lebo ich stiahli z predaja. Dofrasa. Ani neviete ako mi to pokazilo náladu. Snáď keď prídem do Zoevy osobne, ešte ich budú mať ako "tajné zásoby", tiež mi je zbytočné ich objednávať cez internet, keď to mám docela blízko. Ak sa mám s nimi ale definitívne rozlúčiť, tak si budem musieť vystačiť s Basic sadou, ktorá tiež nevyzerá zle. No na tieto som sa fakt tešila. :/

Akú kozmetiku by ste si chceli v blízkej budúcnosti kúpiť? :) Máme niečo spoločné? :) Dúfam, že ste sa pozreli aj na spomínanú fb stránku, moc by ste ma lajkom potešili! ;)

14 komentárov :

  1. Já mám v plánu si pořídit celou řadu Aknestop od Ryor na zkoušku, četla jsem na ní docela pozitivní recenze :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne by stačil rúž, špirála, paletka a tiene na obočie :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lyanelle, ináč ako si sa dostala k tej brigáde ? Cez normálne že stránku, cez známosť alebo si sa bola pýtať priamo v predajni ? :O Ďakujem za odpoveď :)

      Odstrániť
    2. Priamo v predajni, prišli sme tam na drzovku, bez životopisu bez ničoho, ale tak tam oni potrebujú niekoho graficky založeného a aby sa aj troška vyznal v tom odbore :)

      Odstrániť
  3. aj mňa by zajímalo to o brigáde:)
    inak všímam nový design..veľmi pekný:ˇ)

    GIVEAWAY U MNA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já ani nevím, co bych chtěla :D Vím, že toho mám dost, ale pořád něco chci - hlavně novou rtěnku :D A taky nějaký nový štětec :) Ty od Zoevy vypadají dobře :) A do rtěnek od Dermacol rozhodně jdi, mám 2 a jsem s nimi strašně spokojená :)
    Nikus

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa práve napadlo, koľko vecí som tu nedala. Ale tak čo už :D

      Odstrániť
  5. Great blog..

    Would you like to follow each other on bloglovin and GFC...
    beingbeautifulandpretty.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Špiralu odporučam, ruž taktiež a paletku tiež, všetko doma mám a používam :o) Mám odtien 04 toho ružu, čo je korálová farba no chcela by som aj nejaký/é ďalšie odtiene :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. širálu teraz mám, tie rúže a lak by sa zišiel fakt! inak ani nehovor, že nemajú tie šťetce, aj ja som ich chcela... mala som si ich objednať skôr! :/ keď tam zájdeš popýtaj sa či nemajú 2 sady - pre teba a pre mňa... by som ti za ne zaplatila aj poštovné..

    OdpovedaťOdstrániť
  8. štetce mám a pre začiatočníka sú super, postupne ale budeš potrebovať niečo lepšie, rúže od dermacolu sú top topov, čo sa týka drogérkového výberu, porovnatelné sú už iba rimmelky by Kate moss, ale dermacol má omnoho širšiu farebnú škálu no a k samotnému wishlistu, robím si väčšinou len ten "oblečkový", drogérkový by moja peňaženka už asi fakt nezvládla, keďže by nemal konca kraja :DD
    Na štetce sme robili aj recenzie, tak môžes kuknúť na nás blog :)
    http://jungleoflipstick.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten catrice korektor vypadá moc dobře!:) slyšela jsem, že zelená barva skvěle zamaskuje akné a červené skvrny na pleti, ale poměrně špatně se shání :) nebo hledám na špatných místech:D A mimochodem moc se mi líbí nový design blogu! To pozadí je prostě krááása♥ také chci zkusit nějakou novou šablonu, ale pořád jsem se neodhodlala:)

    www.lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten korektor by som chcela skúsiť aj ja, najmä kvôli kruhom pod očami. Podobný má teraz v novinkách aj Dermacol, tak ešte uvidím, ktorý ma osloví viac a vložím ho do nákupného košíka. Inak už som pridala krátke videiko k článku o "kúzelnom" odlakovači Bourjois na tvoj podnet:))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Také mám v plánu pořídit si nějakou tu rtěnku od Dermacol:-), i když poslední dobou to právě s rtěnkami začínám přehánět:-o :-D
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...