piatok 24. mája 2013

Random + mini new in

Ahoj :) Opäť sa dnes s vami podelím o fotky, ktoré sa mi nazbierali :) Sú približne rovnako staré, väčšinou z tohto týždňa. Nájdete tu aj akoby kozmetický "new in", kde je pár mojich nových produktov, a vážne ich kúpu neľutujem - a zopár vecí z Rakúska. 
Inak už som vám spomínala, že sa chcem začať viac venovať svojim nechtom? Iba dúfam, že ma to neomrzí :D Momentálne sa učím lakovať si ich takým spôsobom, aby som s lakom nevyšla. Žerie mi to nervy.

Rozmýšľam nad tým, že prestanem točiť Beauty products videá. Jednak preto, lebo mám veľa vecí, ktoré nemám ani kedy využiť a už nenakupujem toľko, aby som videá točila aspoň nejako pravidelne :) + ako si tak všímam vaše odozvy, takmer nikdy sa nenájde nikto, kto by sa vážne vyjadril na adresu produktov, všetci ospevujú aká som tam zlatá a podobne (čo je vážne super :D), no tú svoju základnú funkciu to neplní. :) Preto by som chcela začať točiť niečo ako TOP 5 produktov mesiaca - bez ohľadu na to, či by to bola kozmetika, alebo jedlo alebo iné veci - a možno by vás to aj viac bavilo :) Teraz by na zaujímal váš názor, veľmi by ste mi pomohli. :)

Čokolády z Rakúska a po x rokoch konečne nový člen do mojej malej bižu rodiny. Nie je dokonalý?


Moje predchádzajúce oživené mint nechty. Túto jar milujem mint farbu, takže som si ju neodpustila. :)


Pustím si na blog aj trošku prírody, alebo inými slovami, chvíľka fotenia môjho vianočného kaktusu a maminej bábetkovskej pažítky.

Moje aktuálne nechty a vôbec prvýkrát, čo som kedy robila tribal nail art. Čo poviete? :)


A spomínaný mini new in. Došiel mi hydratačný krém od Nivei a na tento som pozerala už hodne dlho, a som veeeľmi milo prekvapená! :) Takže mojím novým miláčikom bude tento Nourishing Skin Cream od Himalaya herbals :)
Ďalej môj obľúbený mejkap od Catrice - Infinite Matt (recenzia tu), ktorý pravdepodobne prestanú vyrábať, pretože v dmku ho už nahradili Catrice BBčkami, ak som správne videla, takže ľutujem, že som si v Kauflande v akcii za dve eurá nezobrala tieto mejkapy aspoň dva. Ale vydrží strašne dlho, takže snáď sa k nemu ešte niekedy dostanem.
Z Rakúska som si odniesla dvoch krásavcov vpravo - nail art laky. Mali tam množstvo odtieňov, boli extra lacné (2€ jeden) a nechala som sa zlákať :) Jediné, čo ľutujem je to, že som si nevzala aj zlatý, no po ten si pôjdem niekedy nabudúce. :) Vyskúšala som ich na oboch nechtoch vyššie a som nadmieru spokojná, krásne sa s nimi pracuje a to som na toto úplne kriplavá :D Sú značky Look by BIPA, čo je rakúska (?) drogéria, niektoré ju určite poznáte :)
A na koniec moji úplní favoriti - laky od Sally Hansen ♥ Nedokázala som si spomedzi tých odtieňov vybrať a keď som bola sa nejaký rozhodnutá, zistila som že má jemné trblietky, čo ja moc nemusím. Potom som zbadala mint odtieň (340 Mint Sorbet) a bolo rozhodnuté. Pri pokladni nejaká dobrá duša nechala priesvitný lak, ktorý využijem ako top coat. Som nadšená aj keď mám v čudu 8 eur (a niečo) z 10 :D

Dúfam, že vás new in príliš nevyčerpal, a že vám viac takýchto new in článkov nebude prekážať :) Pravdepodobne ich tu bude oveľa viac ak prestanem točiť Beauty products. Nezabudnite sa mi vyjadriť k otázke prosím :)

Majte sa krásne a prajem vám (trocha priskoro) super víkend! :) (Možno pribudne aj nejaké video).

16 komentárov :

  1. himalaya použivam aj ja,super cena a milujem tu vônu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Šperky sú super a ohľadom tých recenzií máš pravdu. Bude lepšie ak budeš točiť videá ako si spomínala top 5... Alebo môžeš pridať recenziu vo forme článku ... Ja su rada pozerám videá ako tagy alebo návody napr. na účes, diy atď ;)
    lu3ka.blogspot.sk

    Okrem toho neukazuje ti tu GFC... Zámer?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Recenzie som vôbec nemyslela, Beauty products sú niečo ako kozmetický new in, také nákupové videá :) GFC je na konci stránky. :)

      Odstrániť
    2. Už som to našla ;) Každopádne nech natočíš čokoľvek vždy je to pekné ;)

      Odstrániť
  3. Mne sa tie videá páčili, ale tento nápad sa mi páči oveľa viac:) alenedela by som 5 vecí, ale napríklad ako má táto (https://www.youtube.com/watch?v=GZeCXmKX0JY) že tam dá jedlo, oblečenie, pesničky, kozmetiku všetko:)

    a fotky sú pekné, mint barvu milujem! mám ju aj teraz na nechtoch:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som to urobila ako 5 vecí, samozrejme, nie iba kozmetických :) Ono by to nebolo ako favourites alebo tak, aby som každý napríklad mesiac si obľubovala niečo iné :D Favorites by som možno tiež mohla urobiť, ale nejaké stále :) No ďakujem za radu/tip :) A ďakujem za pochvalu fotiek :)

      Odstrániť
  4. Fotky krásne, tie nechty mi pripomínajú vzor jednej mojej sukne O.o :D A tie dve prstienky, och úžasné, hlavne ten prvý by som brala hneď, všetkými 10-imi ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne nechty...fakt! Ehm..ja som sa vždy vyjadrila aj k produktu..Teda som si viac ako istá!:D
    Ale myslím že si to vymyslela dobre....Rada si kuknem takéto video :D Určite to bude lepšie, a nebudeš si fakt tú kozmetiku kupovať stále :D
    Ten prvý prstienok akože wáááu ...neskutočný je!
    Ja sa tiež chystám doplniť kozmetiku, čiže s menej ako 10 eurami mimo nerátam xD
    Ten Mint lak je skutočne pekný...krásne ukáže :D
    Že make-up za 2 eká? Super cena! :D
    No,možno nahradia, ale určite si nájdeš iný, ak by aj nahradili ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. New in články jsou super!:) určitě nepřestávej točit beauty videa! jsi krásná a máš sympatický hlas! i když v komentářích čtenáři reagují na tebe více než na produkty, tak si jich určitě všímají!;) třeba já takhle nosím v hlavě celou kartotéku produktů, o kterých jsem se dočetla z blogů a moc mi to při výběru kosmetiky v obchodě pomáhá :) videa o jídle by taky mohla být super!:) snažíme se teď s přítelem přejít na zdravý životní styl, tak jsem zvědavá, jak dlouho to vydržíme :D

    www.lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty ma vieš vždy tak potešiť a povzbudiť :) Ďakujem! O jedle som chcela spraviť tag, alebo nejaký článok, no jedlo milujem, takže by sa mi o ňom asi skôr lepšie rozprávalo. :D Ja príliš zdravo nejem, ale snažím sa! Držím vám obom palce :))

      Odstrániť
    2. Mě potěší i to nezdravé jídlo :D když to člověk nepřehání.. v malých dávkách neškodí v jakémkoli množství, že :D moc děkuji za milý komentář u mě na blogu! určitě ti to na všech fotkách sluší! a to ze všech úhlů! vždyť ve videu jsi také 3D a vypadáš vždycky skvěle!:)

      www.lorietta.cz

      Odstrániť
  7. Top 5 produktov je super nápad :) A myslím, že mňa osobne to bude aj viac baviť :)) Čokolááda ♥ Ten prsteň je pekný a páčia sa mi hlavne tie nechty do oranžova :)) Smiem sa spýtať v ktorej drogérii si kúpila ten krém?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krém je z dm, neviem či sa dá zohnať aj niekde inde, videla som ho zatiaľ iba tam :)

      Odstrániť
  8. Súhlasím s tvojim nápadom :) tiež si myslím,že to bude jednak zaujímavejšie a že to bude baviť viac ľudí ... te prsteň je úplne úžastný,tiež by som už potrebovala nejakú novú bižutériu ... nechty sa ti podarili,tiež som si už veľa krát hovorila,že sa im začnem venovať ale mne to veľmi s tými tenkými štetčekami nejde takže večšinou vždy skončím pri jednofarebných nechtoch :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mentolový lak chcem už veľmi dlho,predlho,ale stále ho nemám.Tá farba sa mi páči stále viac :) Nechty sú krásne,mentolové aj aztécke :)) Asi sa budem chodiť k tebe inšpirovať

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...