nedeľa 5. mája 2013

Pokus o autoportrét? + randoms

Ahoj všetci :) Ako už ste určite zistili z nadpisu, dnes vás znova poteším niekoľkými fotkami, pretože už ich mám toľko, že neviem čo s nimi. Dúfam, že sa vám budú aspoň niektoré páčiť, lebo podľa mňa je väčšina fakt na nič. Posúďte sami. :) Prosím, odpovedzte mi na otázku na konci článku, už je tu niekoľký krát a stále žasnem, ako to vždy niekto odignoruje o.o






Pokiaľ sa niekto vôbec dostal sem - a číta to, s rozhodnutím, že mi v komentáre odpovie, tak má môj obdiv, pretože bude asi zase len jeden z mála. :)
Na rovinu - už to riešim dosť dlho na to, aby ste boli v obraze - ide o to, že sa snažím zistiť, či sa vám viac páčia príspevky vo forme článku alebo videa?. Osobne si myslím že asi budete za videá, pretože komu by sa chcelo v dnešnej dobe čítať? No blog aj youtube robím pre vás, a preto by som rada chcela vedieť vaše názory. Ak vám to teda nerobí príliš veľký problém sa vyjadriť :)

17 komentárov :

  1. ja rada čítam články:) a krásne fotky!!!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezké fotky :)

    http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Parádne..tá tvoja je....bože úplne krásna!
    Ja už som sa vyjadrovala, tak dúfam že tentoraz odpovie viac tvojich návštevníkov ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Keď to už tak potrebuješ vedieť tak video :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Druhá a tretia fotka sú pekné ! :3 A aj portrét, len moc tmavý na mňa je :/ :D

    Mne sa páčia aj videá aj články .. Ale radšej čítam tvoje články .. Nemám rada, ak je všetko vo forme videí iba .. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som sa tej otázke minule vyhla lebo neviem jednoznačne odpovedať :D Občas si zapnem video občas radšej článok...záleží to aj na blogerke, konkrétne s tvojimi videami problém nemám ale niekedy ma video vážne len odradí, článok je taká istota :)
    Ale na tvojom blogu sa prikloním k videám lebo nesledujem veľa blogov kde blogerky mávajú videá ;) troška zmeny je fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Wow, prvá fotka je skvelá *_*.
    Vy máte doma andulky?:D
    A ja ti to napíšem pokojne aj pod každým článkom, že videá od teba sú najsuper a rozhodne si volím ich :-*:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Radši čtu články, pokud se jedná o líčení tak upřednostnuji video. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Fotky sú veľmi pekné..
    a k otázke.. ja čítam tvoje články a pozerám aj videá.. takže mne je to nejak tak jedno, ale rozhodne radšej mám videá! :) tvoje patria k mojím obľúbeným :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. krásne fotky, velmi sa mi páčia :) mam velmi rada tvoje videa, rada sa na ne pozriem a takisto aj radfa si prečítam článok :) takže som aj aj za :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. rihanna.blog.cz

    - Takto... Poviem ti jedno. Aj keď som chalan a táto móda ma nezaujíma.. Čiže nemám spoločné nič s líčením ani tak, ale tvoj blog ma proste baví a aj tvoje videá. A aj ke´d sa líčiš to pozerám. Si mi proste sympatická :) Takže aj to bude vo forme videa či čánku, to je jedno. Aj keby som bol radšej, keby si točila videá :) BTW : Fotky sú nádherné :) Najmä tá tvoja.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Určitě článek, miluji fotky v něm, ale TAGy ve formě videa jsou taky fajn. :) A první fotka je super ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ké štetce sa chystáš kúpiť? A vieš jaké sú krásne na oku, som skúšala a normálne tak úžasne to vyzeralo! Keď uvidíš ten balíček neváhaj nad ním! Stojí za to! I keď aj štetce :) Aj ja som vtedy naposledy kúpila pyžamo, len mamina sa rozčuluje, že furt nosím iba 2, ale ja vyberám iba to čo je na vrchu mne sa z dola nechce to vyťahovať, takže mi kúpila nové i tak tie spodné nebudem vyťahovať :D Ti ju požičiam, lebo iba hučí a bola si v Auparku, a bola si pozrieť tričká a neviem čo a neviem čo a mne sa tam nechce :D
    Určite si ho zaobstarám, ke´d ostanem do rúk katalóg :) Určite nenudíš svojich čitateľov inak by si nemala úspešný blog!
    Fotky sú nádherné všetky do jednej a na otázku poznáš moju odpoveď :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Všechny fotky jsou krásné:3:)
    ________________________________________
    K té otázce... Já jsem pro kombinovaní:) Proč? Blogy ráda ČTU! Samozřejmě že nějaké natočené video tebou je pro mě něco kouzelného a originálního. Mám prostě ráda trochu od každého:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. mne sa tie fotky veľmi páčia :) tie andulky sú roztomilé :) .. čo sa týka tej tvojej otázky je mi to jedno .. mám rada aj články aj videá tak by som bola rada ak by si nejako kombinovala alebo striedala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Já raději čtu články než videa..Nějak mě nebaví..Teda ne zrovna ty tvoje,ale prostě dívat se mě nebaví :D.Fotky jsou božské!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...