štvrtok 23. mája 2013

Gosh Growth Mascara & Serum review

Ahoj, dnes som sa pustila do sľubovanej recenzie na moje jediné Gosh produkty, konkrétne špirálu Growth Mascara a Growth Serum na mihalnice. Dúfam, že sa vám recenzia bude páčiť, a že vám v niečom pomôže. Pokiaľ by ste si všimli, že mi v obsahu niečo chýba, alebo som na niečo zabudla, určite mi dajte vedieť a ja sa to pokúsim doplniť :)

Tieto dva produkty som si kupovala hlavne kvôli žalostnému stavu mojich mihalníc. Lámali sa, vypadávali ako na bežiacom páse a nedalo sa s nimi takmer nič robiť. Takže som jedného krásneho dňa zbehla do Fann, kde ešte vtedy prebiehala zľava na oba produkty - kúpite si sérum a špirálu máte za polovičnú cenu. :) Sérum samotné stojí 16€(6ml), špirála 12€(8ml). Po zľave teda 16 + 6€ :)


Prvé dojmy

Hneď ako som prišla domov som sa odlíčila a oba produkty som dôkladne otestovala. Prvý šok prišiel, keď som si spomenula, že plastové kefky a ja sa príliš nemáme rady, no povedala som si, že sa to nejako naučím. Prvá aplikácia špirály teda dopadla hrozne, tak ako to pri všetkých nových špirálach býva - nadmerne lepia, no zvykne sa to po pár použitiach stratiť.
So sérom to bolo omnoho lepšie, aplikovala som ho ku korienkom rias - a nie ako "očnú linku" ako píšu na obale. Veľmi rýchlo som na to doplatila, keď mi to vošlo do oka :D Takže odvtedy som ho aplikovala opatrnejšie. Chvíľku po tom, ako si sérum nanesiete je cítiť také slabučké pálenie, čo pre mňa nie je veľký problém, pretože aspoň viem, že to niečo robí.

Kefka špirály je teda plastová, ako som už spomínala, na dvoch opačných stranách má dlhšie štetinky a na tých zvyšných dvoch zase krátke. Veľmi sa mi kefka páči, aj keď teda nebola taká na aké som bola zvyknutá predtým, dá sa s ňou vyhrať a vytvorí vám naozaj úžasné mihalnice!


Čo sľubujú?

"Každá žena túži po dlhých príťažlivých riasach. GOSH Cosmetics sa inšpiruje týmto trendom a predstavuje fantastickú dvojicu – maskaru a sérum pre podporu rastu rias. Oba prípravky obsahujú aktívnu zložku SymPeptideTM, ktorá predlžuje a zhusťuje riasy, pričom výsledok je viditeľný už po 2 týždňoch aplikácie.

GROWTH MASCARA
Maskara pre dlhšie riasy

Aplikujte ju ako bežnú maskaru. Špeciálna gumová kefka vaše riasy predĺži, zhustí a krásne oddelí. 


GROWTH SERUM
Sérum pre dlhšie riasy

Aplikujte pod ľubovoľnú maskaru. Nanášajte na vrchné riasy čo najtesnejšie ku korienkom, pričom postupujte od vnútorných kútikov očí k vonkajším.

Growth Serum je sérum určené na aplikáciu ráno – pod akýkoľvek typ maskary, alebo večer pred spaním. Obsahuje dve aktívne zložky: SymPeptide Xlash (10%) – zložku, ktorá sa nachádza aj v maskare, a Follicusan (5%), ktorý posilňuje hrúbku rias, podporuje ich rast a zvyšuje ich počet. Pre tento efekt sa sérum môže použiť aj pre zhustenie obočia.
Pre dosiahnutie maximálneho efektu GOSH odporúča používať maskaru počas dňa a sérum na noc."

Toľko z oficiálnej stránky k týmto výrobkom :) Môžem skutočne len potvrdiť, že viditeľné výsledky do dvoch týždňov boli, pokiaľ nie aj trošičku skôr.

Výsledky

Ako môžete vidieť na fotke vyššie, moje mihalnice na začiatku používania boli na tom dosť biedne. Na fotkách až tak nie je vidieť ten rozdiel, pretože mihalnice mám neuveriteľne rovné, takže vás to opticky klame.
Čo si ale všimli všetci v mojom okolí sú moje spodné mihalnice, ktoré boli dovtedy úplne neviditeľné, a po sére a špirále akoby ožili. Momentálne sú sakramentsky dlhé a produkty používam už takmer dva mesiace. Na horných mihalniciach sa výsledky ale objavili tiež, nielen že sú dlhšie a krajšie, no prestali mi vypadávať, možno raz za čas mi niekde vypadne mihalnica, no to je myslím úplne normálne (predtým mi každý deň vypadla minimálne jedna, občas aj viac).

Celkovo som spozorovala, že mihalnice boli po produktoch krajšie, dlhšie a vyzerali zdravšie. Neviem síce posúdiť či sa zmenila aj hrúbka mihalníc, no majú aj trochu na objeme. Prestali mi vypadávať, za čo som bohu vďačná, a môžem s pokojným svedomím povedať, že sa zvýšil aj ich počet.

K najväčšej spokojnosti mi teraz chýba už iba to, aby boli čierno čierne a vytočené do neba, čo však nebudú :)



Špirála po viac ako ôsmich hodinách (od rána, fotené dnes) ešte stále drží ako pribitá (v dobrom :D) a necháva mihalnice krásne vytočené.

Pre túto recenziu nebudem robiť plusy a mínusy, aj keď by som to ešte mohla doplniť, myslím, že každý, kto čítal si v recenzii to svoje našiel a ak nie, tak sa jednoducho spýtajte :)

Zhrnutie

Z oboch produktov som doteraz nadšená, špirála so mnou v pohode vydržala takmer celé dva mesiace (ešte stále nie je mŕtva) a sérum takisto, aj keď som mala obavy, že ho miniem prirýchlo. Pomer kvality a ceny tu myslím rozoberať nemusím, Gosh je (podľa mňa) veľmi kvalitná značka, takže cena je myslím primeraná, aj keď to je možno troška viac peňazí, za výsledok mi to určite stálo. :) Špirála je úžasná, drží na očiach celý deň, mávam síce problémy s odličovaním, pretože ide ťažšie dolu, ale v tom nič zlé nevidím. Výsledky sa dostavili tak ako mali a ja som šťastná, že na seba nemusím patlať tony riasenky a používať klieštiky na mihalnice (od tých som si úplne odvykla, pretože s touto špirálou ich už dávno nepotrebujem :)).

Ja teda oba produkty hodnotím pozitívne, no vzhľadom na môj mizerný rozpočet, by som si ich znova zakúpila v nejakej akcii, ale ak by som mala tú možnosť si ich kúpiť opäť, neváhala by som. Pokiaľ máte rovnako "o ničom" mihalnice ako som mala ja, alebo s nimi nie ste spokojné, tak odporúčam. :)

Mimochodom, špirálu v akcii ste mohli vidieť v posledných líčeniach, tak ak chcete pozrite si niektoré video :)

8 komentárov :

  1. Na fotkách fakt nie je vidieť veľký rozdiel, ale keď píšeš že ti to pomohlo ;)
    Ja by som som no tom asi nesiahla. Kefka vyzerá fajn, ale ten štýl, akým "oblepí" mihalnice sa mi nepáči, prídu mi doosť zlepené :D
    Nechcem ťa uraziť, ale možno to tak pôsobí na tvojich redších mihalniciach, ale to zlepenie mi tam dosť vadí...A pritom by som to na túto kefku nepovedala!
    Ale sérum by som možno aj skúsila, teraz však nemám s mihalnicami problém, tak snáď neskôr...
    Hlavné je,že tebe pomohli-oba produkty! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak zlepené rozhodne neboli, keď som ich dokončila, je možné, že sa troška pomenili, alebo ten uhol ich robí "zlepenými" :D V každom prípade sa zlepeným mihalniciam vyhýbam od svojich trinástich odkedy som si prvýkrát dolepila mihalnice a odvtedy si vdžy dávam pozor, takže netuším ako to vidíš ty :D :)
      Mne vyhovujú oba produkty, ja som spokojná :)

      Odstrániť
  2. Aj ja si myslím že na tých fotkách zmenu nevidieť ale naživo je to určite iné...
    Riasenka podľa mňa priemerná ako aj iné a lacnejšie...
    Samozrejme ako písala ↑↑ je dôležité že TY si spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekné pekné :3 Tak takúto špirálu by som chcela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fakt sú dlhšie? Fotky možno tak neukážu ako skutočnosť lebo nevidím až taký zásadný rozdiel ale verím tvojim slovám ak to vravíš :D aaa mňa najviac zaujala skôr tá trvanlivosť riasenky, že drží ako pribitá :D + kartáčik - umelé sú moje :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na začiatku som tomu nejako neverila, keď si písala, že si si ju kúpila, ale vidím tam poriadny rozdiel!:) Chcem ju aj ja!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie rozdiely nie sú naozaj nejako extra viditeľné ale rozhodne dlhšie sú. Zabudla som sa zmieniť o tom, že mám veľmi svetlé konce mihalníc, a Alice nezvládne zaostriť na všetko. :) Ale som rada že aspoň niekto pozoruje detaily :) Kúpila by som si ju opäť, ale rozmýšľam, že teraz si od Goshu kúpim Catchy eyes :3

      Odstrániť
  6. Ten výsledok je celkom fajn,je vidieť ten rozdiel,ale neviem,ja by som si to asi nekúpila za takú cenu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...