sobota 27. apríla 2013

Pink & Coral "Barbie" look + mini diary


Nevie niekto, ako sem vložím video vo väčšom formáte, prosím? :)

Ahoj všetci :) Včera som sa trocha "hrala" s farbami a vzniklo z toho takéto ružovo-koralové líčenie. Som rada, že som to nakoniec natáčala, pretože iba to vyfotiť, by bola škoda. Teda bola som hodne nadšená z tých fake mihalníc, aj keď som ich neaplikovala moc dobre, ale čo už :D Na to vážne nie som odborník.

Dúfam, že sa vám video páči, pôvodne som k tomu chcela nahrať komentár, no blbne mi mikrofón, aj hlas, mám nejakú čudnú, bleskovú chorobu, jeden deň som v pohode, iba smrkám, druhý už chrčím, potom chvílu nemám hlas a teraz som z toho už jednou nohou vonku. Dúfam. Koniec koncov, aj v tomto videu trocha chrčím :D!

Teraz sa už idem chystať na hokej, po hokeji idem cvičiť a pôjdem spať k priateľovi :3 Už sa fakt teším. Na víkend bude toto asi všetko, pretože budem zase robiť torty, musím kódovať a je toho fakt veľa.

Krásny zvyšok víkendu! :) ♥


(Áno, tie mihalnice sú vážne epické! :D)

29 komentárov :

  1. Vyzeráš tam fakt krásne! Náhodou,mne sa zdá že si si ich nalepila dobre, ale tak ja tiež som sebou nikdy nie som spokojná.Líčenie je krásne, fakt tam na konci vyzeráš ako barbína xD
    Strašne sa mi páči tá tvoja linka...ako vždy-dokonalá!
    Chcela by som ťa poprosiť o značku a cenu tých nalepovacích mihalníc, bodla by aj recenzia na ne, ak by to nebola odo mňa veľmi odvážna požiadavka xD
    Každopádne ti to tam sekne,ako vždy, a teším sa na ďalšie videá!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie mihalnice mi doniesla Mel z Talianska, mala som ich v šuflíku dosť dlho, len mi ich bolo lúto obetovať :D Inak značku netuším, ale zohnať sa dajú všelijaké mihalnice, v d&m je ich veľa, cena od 3 do 5 eur, videla som už aj v H&Mku také prirodzenejšie :) A ďakujem moc moc moc za pochvalu, si strašne zlatá! :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Ďakujeem :) Mala som strašný "stres" z tých mihalníc, tak som happy, že to vyšlo! :) :D

      Odstrániť
  3. Krásna linka a zvolené farby. Na rande by som si to niekedy mohla urobiť ;D Alebo k nejakému outfitu na jar ! :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na jar sú to vážne super farby, tiež rozmýšlam že by som sa tak raz nalíčila niekam von, ale bez tých mihalníc určite :D Ďakujem! :))

      Odstrániť
    2. Prosím ťa, už ma to faticky netrápi -_-" Oni neurobili nič, len kritizovali, takže si myslím, že oni určite nemajú právo nám niečo hovoriť a smiať sa nám :)

      Aj ja hovorím : omg / omfg, lol, wtf, fuck apod. XD A to nie som "gambler" ! :D Ale samozrejme, väčšinou ak ma niečo naštve alebo fakt neviem, čo iné na danú vec povedať ;D

      Ježíš, veď ja napr. neviem ani tancovať :D Na parkete sa robíjam akože jak delo, ale kebyže sa vidím niekde na videu a pod., no proste, červené líca a podkopem sa pod zem :D Takže neviem, čo budem v tom klube robiť, okrem toho, že budem obdivovať niečie prsia, ktoré ja nikdy nebudem mať spolu s postavou a popíjania drahšieho koktejlu :D Neboj, určite sa niekedy odfotím :) Len tie moje mierne žlté zuby, och :D

      Odstrániť
  4. Krásne :) Myslím si že za pár mesiacov budeš v blogovom svete veľmi populárna pretože si veľmi sympatická :) Držím prsty
    lu3ka.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem moc, to mi doteraz nikto nepovedal :D Potešilo ma to :)!

      Odstrániť
  5. vypadá to brutálně!! obdivuji tě už jenom za to, jak jsi neskutečně šikovná v líčení:D já si třeba stíny vůbec nedávám protože bych to zmrvila a pak bych vypadala jako blbec:D ale tobě to fakt jde:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvalu líčenia, aj mojich "schopností" :D Aj keď si myslím, že existujú oveľa šikovnejšie baby, ktoré sa líčia omnoho lepšie. Treba skúšať, ja som sa to naučila iba pokusmi, no :))

      Odstrániť
  6. Mať tak tvoj talent! Je tam síce na mňa až moc ružovej, ale tebe to strašne svedčí! Proste krása, strašne si šikovná a mne príde, že si tie mihalnice nalepila dobre, ja by som ich nenalepila, lebo by som polepila celé oko :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už sa mi párkrát stalo, že som si zalepila oko :D Tu našťastie nie no :) Tiež je to na mňa moc ružové, ale tak chcela som experimentovať :D Ďakujem ;)

      Odstrániť
  7. naozaj krásne! a veľmi ti tento odtieň pristane!!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nádherné, toto ti pristane :-)

    http://liveinfoxworld.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ta linka je parádní. <3 Já ji vždycky už už mám a pak hrbolek a všechno je v tahu. A nebo když už, tak je nemám obě stejný. K vzteku.

    Na jednodušší způsob, jak vložit větší video jsem nepřišla, než to dělat přes html.
    Na youtube pod videem klikneš na sdílet → vložit → a zkopíruješ ten html kód. Pokud ti nebude vyhovovat velikost, tak si ji tam prostě nastavíš a kód se ti podle toho upraví.
    V blogu už jen při psaní článku přepneš do html, najdeš si, kam ho chceš vložit, ty je většinou míváš na začátku, a prostě tam kód zkopíruješ.
    A to je vlastně všechno. Tak hodně zdaru s videi a doufám, že jsem ti nějak pomohla. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem si úžasná! :) Úprimne mi to vôbec nenapadlo, a to HTML študujem, sakra :D Pomohla si mi moc, očividne mám vážne nedostatok mozgových buniek :D
      Na linky ešte plánujem natočiť osobitný tutoriál takže snáď ten pomôže zase tebe :)!

      Odstrániť
    2. Absolutně nemáš za co, kde můžu, tam pomůžu. :D Někdy věci člověku prostě nedojdou, o tom bych mohla povídat hodně dlouho. :D
      V normální dny jsem ráda, že si ráno udělám každý den můj rychlodrdol a vykonturuju aspoň víčka, když už hodně, tak i tváře. :D Ale ráda se něčemu přiučím.

      Odstrániť
  10. Krásne líčenie, milujem na tebe tie dokonalé linky, ktoré dokážeš vyčarovať *_* Teraz si to úplne "zabila" tými farbami-ružovou a korálovou. Vyzerá to naozaj úžasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem moc :) Tiež sa mi tá kombinácia páči, len je to príliš farebné :D Ale ide to k sebe no :)

      Odstrániť
  11. Ďalší príspevok kde sa moc nerozpíšem :D čo keby si niekedy nahrala video o hororoch, ktoré si videla? :D btw: to video, skús v html zmeniť tie údaje o veľkosti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ty si taká šikovná:)a aj peknááá joj:D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...