sobota 20. apríla 2013

Catrice Infinite Matt Make-up review

Ahoj, konečne prinášam jednu extra dlho sľubovanú recenziu a tá je na mejkap Catrice Infinite Matt.
Mejkap je dostupný v troch odtieňoch, ja vlastním najsvetlejší, 010 light beige.
Cena sa normálne pohybuje okolo 7 €, momentálne ho majú v D&M v akcii za polovičnú cenu,
a keby zrovna v tej mojej nebol vypredaný, určite by som si ho dokúpila! :D


Mejkap má hustejšiu konzistenciu, ktorá mne vyhovuje, kryje, zmatňuje a spĺňa všetky moje očakávania.
Krásne sa rozotiera, môžete ho aplikovať prstami alebo štetcom - či už ako ste zvyknuté.
Má jednoduchý dizajn, elegantné balenie (matné sklo) a pumpičku, s ktorou sa ľahko dávkuje množstvo, koľko chcete použiť.


 Krytie je stredné, poradí si so začervenaním, aj kruhmi pod očami, krásne zjednotí pleť a prispôsobí sa tónu pleti. Akné alebo vyrážky prekryje slabšie, no aj tak si myslím, že toto by mal mal za úlohu korektor a nie mejkap. Mne teda vyhovoval aj tak :)

Mejkap som použila iba na toto líčko, keďže tu myslím najlepšie uvidíte kryciu schopnosť.
Zmatňuje úžasne, ani po niekoľkých hodinách bez fixovania som sa neleskla, ale som zvyknutá použiť aj púder, takže je to na vás. Finiš má matný, nie príliš "prírodný", ale aj tak nevytvára nijaký umelý efekt (samozrejme, to závisí od množstva). Dá sa krásne vrstviť a nevytvorí vám mapy.

Čo sa týka výdrže, je veľmi dobrá, samozrejme závisí to od podmienok.
Nevydrží síce spomínaných 18 hodín, no ktorý mejkap vydrží toľko koľko mu píšu na obale?
Aj po 10-12 hodinách ešte stále vyzerá dobre, čo som rátala od rána (od siedmej) približne do
večera, potom sa jeho úžasné účinky pomaličky vytrácajú.



Ako jediné malé mínus u mňa boli šupinky, ktoré sa mi občas spravili, keď som nenaniesla pod mejkap hydratačný krém alebo bázu - no pleť nepotrebujem až tak zmatňovať, takže by som povedala,
že nie je vhodný pre suchšiu pleť (samozrejme, kto so suchou pleťou by kupoval zmatňujúci mejkap?). 
Ja mám zmiešanú až normálnu, sakramentsky citlivú pleť a s hydratačným krémom mi vyhovoval
Pokiaľ som použila ešte aj bázu, výsledok bol absolútne dokonalý!

Tento mejkap môžem určite len odporučiť, pokiaľ máte zmiešanú alebo citlivú pleť ako ja, sadne vám úžasne. Pomer ceny a kvality je tu super, myslím že tých maximálne 7 euro "obetovať" za tento produkt nikomu neuškodí :)

+ krásne krytie
+ výdrž
+ cena
+ zmatnenie!
+ neotláča sa

- šupinky, pokiaľ nie je pleť dostatočne hydratovaná

Máte s týmto mejkapom skúsenosti? Vyhovuje vám? :)

8 komentárov :

  1. Ja mám práve ten problém, že mne sa čupinky robia a áno práve vtedy, keď nepoužijem hydratačný krém:D Ale celkovo make-up až tak často nepoužívam, ja sa zvyknem tvárou obtierať o priateľa a stalo sa mi, že som mu raz zababrala bielu mikinu, čo ma neskutočne mrzelo, ale ja sa skrátka rada tulím :D Tomu sa asi nevyhnem, čo už :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tento mám aj ja,kupila som si ho v spominanom výpredaji,ale mali uz len najtmavsi odtien,ale na leto bude fajn :) aj som ho uz testovala,moc sa mi pozdava,kedze mam skor mastnejsi ksicht

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento som ešte nemala, ale pri poslednej návšteve som nad ním rozmýšlala, nakoniec som si zobrala jeden od Rimmel-u. Ale aj tento vyzerá dobre:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neviem, či som vôbec niekedy mala niečo od Catrice, asi ani nie. Osobne som momentálne skôr na BBčka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No popsala si to fakt skvěle, vlastně ted celkem hledám že bych koupila nějakej jinej make-up no tak díky za tip, pokud ho najdu ještě ve slevě budu uvažovat o koupi, myslím že už jsem ho někde viděla a přemejšlela o něm , takže super ted vím přesně kterej :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jeden čas som používala presne tento len tmavší odtieň a bol veľmi dobry :) len neviem prečo ho už teraz u nas v obchodoch nemajú ..

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Si pamätám ako si prvýkrát písala o tomto make-upe na starom bloku ako si bola z neho nadšená... vtom čase mi došiel make-up a som si povedala, že keď niekto je z toho tak nadšený, tak to nebude zlé... takže som si ho kúpila... a súhlasím so všetkým čo si v tomto článku napísala, je absolutne skvelý si teraz mám z oriflamu make-up, ale keď mi dojde, tak sa k tomuto hodlám vrátiť, lebo je skvelý! inak veľmi dobrá recenzia, mohli by tu byť častejšie, lebo ti to fakticky ide :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Taky ho mám, dokonce i stejný odstín a byť to bude znít hloupě, tak až díky tomuto článku jsem dnes objevila, že má pumpičku, nechápu, jak to, že jsem si toho nevšimla dřív :DD.
    Ale jinak jsem z ním také vcelku spokojená, až na to, že ho musím nanést celkem málo, jinak na mě působí opravdu oranžově a i když si do dám málo a mám culík, tak je tak o půl odstínu tmavší, než on. Mám dost světlou pleť a asi na ni nikdy ideální barevný make-up neseženu, byť tento je světlý dost.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...