utorok 30. apríla 2013

Ask me anything

Rozhodla som sa spraviť vám ďalšiu videoodpoveď, preto ak máte otázky, tak mi ich napíšte na ask.fm ;) Je to asi najlepšia cesta ako sa o mne dozvedieť, to čo vás zaujíma. :)

Ako sa inak máte? Ako strávite zajtrajšie voľno? Ja by som konečne chcela vytiahnuť bicykel, no neviem ako na tom bude hrdlo. Dnes som si bola konečne kúpiť kraťasy a som nadmieru spokojná :) Mám vecí trošku viac, chceli by ste tu článok typu New in alebo vlog o všetkom možnom + nákupy? :D

Už dlhšie rozmýšľam že natočím vlog, pretože poslednou dobou mám toho na srdci hodne, čo sa týka blogu, youtube a tak podobne. Proste zase raz nič z môjho súkromia, toho sa tu pravdepodobne nedočkáte :) Len som si nie istá, či by sa to všetko vmestilo do nejakého kratšieho článku, aby ste to náhodou zas všetci nedočítali až do konca :D Či ale točiť čisto kecacie video, neviem, či by vás to bavilo.

Vyjadrite sa k tomu, prosím :) Teším sa na všetky vaše otázky, odpoviem na všetky ;)!

11 komentárov :

  1. Júj toto videjko som videla už na YT-čku ! :3 Veľmi pekné písmo a pozadie, och ♥ Floral pattern milujem :3

    Ja na ask.fm alebo ako to je ani nechodím, takže asi tak :) A ani to nepotrebujem nejako :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne sa páči to pozadie :D Ja som si ho založila iba preto, lebo tam budú (ak nejaké budú) tie otázky prehladnejšie než napríklad na youtube alebo aj na blogu :D :)

      Odstrániť
  2. od teba by som si ten tag rada pozrela/ prečítala (podľa toho v akej forme by bol článok či video).. určite nie si až v toľkých veciach nemožná.. mať tak talent ako ty a robiť také skvelé líčenia, tak skáčem 2 metre minimálne!
    Čo to fakt? jo a podarilo sa ti to! niet začo :-*
    ---
    Momentálne mi nič nenapadá čo by som sa spýtala, ale ja by som určite new in alebo vlog brala, určite by to bolo také spestrenie :) a ten floral pattern vo videu je skvelý! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelý nápad, určite mám na teba pár otázok, tak idem na to;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem si asko radši nezaložila, když vidím všechny ty úžasný anonymní otázky a reakce u ostatních. Jinak tvoje videa zbožňuju, takže budu ráda za další. Určitě by se mi líbilo new in. Ve videu to vynikne mnohem líp než jen na fotkách. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je pravda, že ma tie ask-y niekedy desia, čo za ľudia sa tam ozývajú a snažia sa byť čo najviac odporní, preto som si to nezaložila a asi ani nezaložím :D
    Ale keď mi niečo napadne, určite sa niečo spýtam, len ono to chce trochu kopnutie od múzy :D Nech sa nepýtam veci typu"čo si mala na večeru?" a podobne :D.
    Hrdlo je na tom snáď fajn, aby si mohla natáčať a natáčať!
    Už aj ja by som rada vytiahla bicykel, aj som chcela v piatok, ale nejako sa to skomplikovalo, ja bicykel totižto nemám a k tomu druhému priateľovmu sme sa nemohli dostať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. 100x lepší než nějaký odkaz na blogu jen!

    Káťa (mumsaidicould)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ty si taká zlatááá :) to video sa mi úplne páči, to kvetinkové pozadie a hudba k tomu :) juuuj, paráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ten deň voľna mi veľmi prospel prišli ku mne kamaráti a tak sme ho strávili u nás pri vínku :) .. tiež som si nedávno kúpila kraťasky, článok s fotkami by bol skvelý možno by si mi dala nejakú tú inšpiráciu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ale jo takové video o nákupech bude fajn, jo v poslední době je tu hodně videí a mě to vůbec nevadí:).. tak jen tak dál a těším se na videa a videoodpověď ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Paráádička...dozvedela som sa dosť nové a dobré veci!
    No tak ja by som si prečítala článok,aj pozrela video,ale myslím že v tomto smere by ma viac potešilo video, aby si si mohla nové vecičky obkecať tak poriadne, aj si vyliať srdce :D
    No ja mám 2 kraťase, ale som baba,takže mi to nestačí xD
    Dúfam že to to tvoje hrdlo prežije...Moje neprežilo,takže tebe určite prežije...to musí! :D :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...