sobota 9. marca 2013

Introduction

Keď už som to tu dala dokopy čo sa vzhľadu týka, tak je načase vám môj "začínajúci" blog trochu priblížiť.

Ako prvé by som vás krátko chcela zoznámiť so zameraním, obsahom alebo témami, ktorými budem prispievať. Pokiaľ ste ma navštevovali aj na mojom "starom" blogu, tak približne viete, čo vás bude čakať tu. Grafiku som takmer úplne vypustila, keďže na ňu nemám toľko času, koľko si vyžaduje a v škole mám toho po krk.
Stále však nechávam priestor pre moje fotopokusy s Alice, takže rubrika photography ostáva. Ostali nám fashion rubriky, kozmetika, recenzie (ktoré mi dúfam pôjdu) a pridala som "rubriku" exercise - spomínala som, že cvičím, takže sa s vami o to podelím.
V neposlednom rade ostávajú videá, ktoré snáď budem točiť častejšie. Ak sa mi podarí, môžete čakať aj video tutoriály, ale väčšinou tu budú tutoriály formou fotiek. Nebojte sa, nijaké z internetu sťahované to nebudú :)



Druhá vec v tomto článku je trošička priblížiť prípadným novým čitateľom aj moju osobu. Len pre istotu, lebo rátam s tým, že väčšinaz mojich návštevníkov už ma ako-tak pozná.
Som 17 ročné dievča z Bratislavy. Študujem na grafickej škole už druhý rok. Blogovať ma neprestalo baviť ani po štyroch rokoch, je to moje asi jediné hobby. Baví ma kresliť, tvoriť, písať a trocha zvláštnu záľubu som našla v tortách. Som nákupný maniak, strašne ma baví zaoberať sa štýlom a oblečením a vlastne všetkým čo patrí k tým "fashion veciam". Milujem fotenie, jedlo (som neuveriteľný žrút!), kozmetiku a všetko spoločné s líčením, rada cvičím, a ďalej už ani neviem čo ešte písať. Naopak neznášam, keď som mnou niekto manipuluje, alebo keď si o sebe niekto strašne veľa myslí. Nemám rada rajčinovú polievku (mám traumu ešte z detstva! :D), malý dotieravý hmyz, príliš veľa štipľavých vecí, keď sa zaseknem keď hovorím a neviem pokračovať inak než koktaním, a nemám rada bublinkové pitie. :D  Myslím že na začiatok by tento mega odstavec stačil, veď časom sa toho snáď dozviete viac :)

11 komentárov :

  1. Je fajne že si to tu dala takhle dokupy, krásnej design mimochodem.. no tak to se těším na ty exercise, pretože se konečně překecam niečo tiež dělat!!:) no tak sa dalej těším, a už si tě idem zapsat s týmto novým blogspotom, no tak at se ti tu daří!:)
    ------------------------------------------------------------
    Prepač, mala som nějaku zlu naladu, keby šly komentáře opravovat už by to tam nebolo... to som ráda!:)..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem za oznámenie, som rada, že si myslela na mňa. No, určite by som si to všimla ;) Inak strašne sa mi páči ako to tu máš a tiež sa chcem ospravedlniť, že som tiež veľmi nekomentovala a tak, pokúsim sa to zlepšiť, ale keď toho času niekedy fakt moc nie je :/
    Strašne sa teším na videá, recenzie a cvičenia, samozrejme aj na iné články ale na tieto hlavne :) Nech sa ti tu darí!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi sa teším, keďže som navštevovala aj tvoj minulý blog, viem, o čom to je ! :3 No teším sa proste a hlavne na rubriku exercise ;) Rozmýšľam, že zriadim niečo podobné :) Uvidím no :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tvoj blog som vždy rada navštevovala takže aj teraz ti ostanem verná :) idem si prepísať adresu a prajem dobrý začiatok a nech ťa tá chuť neprejde ani tu na blogspote!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, jasné že chcem byť naďalej s tebou v blogovom kontakte a ďakujem za pochvalu dessignu trápila som sa s ním ako krava tak hádam bolo prečo... Ale aj ty to tu máš pekne útulné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pani, děkuju za rozsáhlej komentář.. ano my prostě asi nevíme kde je ta hranice, a prostě jsme každá uplně jiná, když byla na základce a já na gymplu tak sme myslím byli víc v pohodě, když jsme se nevídaly ve škole, ale ted to zas připomíná základku..
    Jo vím jak to myslíš,myslím že jsem byla taky ta "slabší" co u nás dvojčat a společných kamarádů týče, hlavně když jsem odešla ze základky tak všem pořád ještě zůstala Hell, takže proto sem jim nijak nechyběla a ted je zatěžko i pozdravit. Ale ano ty telepatické schopnosti (:D) mám s ní taky!:D občas, hlavně co se třeba rodičů týče, a co se rodičů týče máme většinou i stejný názor na různé věci..
    Každopádně dneska ráno odjela na lyžák, když ona přijíždí já odjíždím, takže se vlastně neuvidíme dva týdny.. to bude zajímavý, nejdýl sme od sebe byli týden, právě kvuli lyžákům na různých školach, takže sem zvědavá, jak mě to "poznamená":D.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Lyanelle ? :D A nevieš mi poradiť, ako sa vôbec layout na web rozdeľuje ? :D To sú na to špeciálne programy alebo tak? :D Alebo nemáš nejaké stránky s tipmi ? XD Ďakujem vopred *:3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej no :D Pretože na Blog.cz je to ľahké rozdeliť, veď uznaj :D Lenže na Blogspot a podobné weby, fúú :/ Ako ja som pár príkladov videla ale no :D Neporozumela som moc ;D Hej čítala som niečo vo forme zdrojového súboru .PSD a tak ;D A videla som nejaké okno programu, kde bol ten lay pomocou tých čiar rozdelený a nejako nastavený :D Lenže ja nvm ani názov toho programu, joj ._. Nop nič, musím pátrať ďalej :/ :D Ale ďakujem no za pokus odpovedať mi na nepresnú otázku :D Aj o obrazových mapách som už čo-to čítala :D Počkaj, nájdem Ti stránku ..

      *po pár minútach hľadania v histórii* Tak, pozerala som si niečo také ;D (http://www.tutoriarts.cz/10-tipu-jak-svuj-design-pripravit-pro-kodovani-1181) ale no, musím študovať trošku viac, aby som to pochopila :D

      Odstrániť
  8. Vitaj na blogspote...:] Strašne sa mi páči ten vzhľad.:3

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ani aj nemusím rajčinovú polievku!Ale v detstve som ju milovala :/ Blééé... Som nevedela že si žrút xD
    Teším sa! Som rada za pridanie niečoho nového, aj nechanie toho starého ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jééj super napísané:)))):D a máme podobné záľuby:DDD

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...