sobota 16. marca 2013

Exercise plan - 18. - 24.3.

Ahoj :) Chcem začať viac cvičiť, a preto som sa rozhodla spraviť si taký plán, alebo zoznam vecí, ktoré chcem cvičiť nasledujúci týždeň. Dajme tomu že sa budem snažiť si takéto články písať každý týždeň, a budem to vážne prísne dodržiavať. Doteraz som cvičila iba zopár cvikov, ktoré som videla vo videách od Blogilates - určite ste už o nej počuli :) - a potom také tie základné/klasické veci.  
V článku nájdete aj zopár vecí, ktoré chcem dodržať, alebo zmeniť, tak mi držte palce :)

Chcem dodržiavať:
- pitný režim - minimálne 2 litre vody denne
- začať raňajkovať
- chodiť spať o hodinu skôr
- pred a po cvičení sa najesť
- začať chodiť po schodoch (bývam na siedmom)
- dodržať 1-dňové prestávky medzi cvičením ako oddych


Cez tento týždeň chcem cvičiť z týcho videí, je dosť jedno v akom poradí, každé si dám na iný deň a k tomu ako bonus určite strečing + niečo z toho čo som cvičila doteraz :)







6 komentárov :

  1. Pekný plán :) Ja som vyskúšala väčšinu cvičení od nej, ale zrovna tieto mi moc neprídu pre mňa zaujímavé ^^~ Každopádne už mám na blogu rozpísaný článok s jej workoutmy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. viem že to nemá nič spoločné s článkom, ale ja sa len chcem spýtať, prečo ľudia bez blogu nemôžu ísť na tvoj blog? :P chodila som tam rada a teraz si to zablokovala neviem prečo :/

      Odstrániť
    2. Máš šťastie, že som tu "vteperila" odpoveď pre Lyanellin komentár, ináč by som si to ani nevšimla :D

      To "overenie" sa netýka len ľudí, ktorí nemajú blog. Toto zabezpečenie sa týka ľudí všetkých. Ak by si chcela a chceš čítať môj blog, musím Ti povoliť prístup ja, ináč sa tam nedostaneš ;)

      V profile mám síce napísané, že mi musíte poslať aj blog, ale ľudí, ktorých poznám už dlhšie apod. som si potvrdila bez tohto kroku :)

      Preto, lebo prostredníctvom blogu môžem zistiť, že kto asi sa na mojom blogu pohybuje ^^~ Aj s tým súvisí to, že som si to takto blokla ;) Ak by sme si písali nejako aj pomimo alebo tak, nemám problém Ťa potvrdiť, ale keďže absolútne nič o Tebe neviem, nepôjde to. A okrem toho, v profile Blogger mám e-mail, takže si mi tento dotaz mohla poslať tam ;)

      Odstrániť
  2. Aj ja to dodržiavam, pretože vlažná či trošku viac chladnejšia voda urobí mojím vlasom dobre a taktiež ma akoby "prebudí" :) Ale keď sa mi po sprchovaní nechce prehodiť sprchu, rýchlo si "pomokrím" vlasy aj teplejšou ;D (pomokrím = ma nenapadlo to pravé slovo ! :D Navlhčím, tak ! :D)

    Neboj, určite to dorastie rýchlo ^^~ I keď, čítala som, že trochu to môže trvať no :/ Ale neboj, raz to dorastie ! ;D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak to sú pekné plány! je super žiť zdravo aj keď ja sa tým pochváliť nemôžem :D ale tebe držím palce!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak to ti držím palce, ja by som niečo také nevydržala ;) K tomu mne treba viac pribrať než schudnúť:D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...