sobota 22. júna 2013

Fialové ostré dymové líčenie (video)


Ahoj :) Po dlhšej dobe (opäť) som tu s líčením a videom. Prvýkrát som nahrávala komentár s novým mikrofónom, tak snáď je to lepšie než ten minulý pokus pri očných linkách. Líčenie je docela podobné s jedným mojim predchádzajúcim líčením, no samozrejme, nie je to to isté :D Iba milujem fialové líčenia a vždy je mi ľúto ich odlíčiť.

Ako sa inak máte? Ako trávite tieto horúčavy? Ja sa musím priznať že posledné dni som sa bola iba kúpať a kúpať a kúpať. Testovala som nové plavky. Sú super a zvýrazňujú mi to moje neviditelné opálenie, takže som spokojná. Mám aj niekoľko kozmetických (pre mňa) noviniek doma, a niečo z oblečenia, takže určite spravím video ako niečo na spôsob nákupov alebo haul. :)

To je odo mňa zatiaľ všetko, ešte sa musím pochváliť - cca pred týždňom čo som rozbila ten môj chudák telefón (ešte viac ako bol, prasknutý displej ako hovado), tak včera bol v oprave a vrátil sa znovuzrodený. Pravdepodobne si zaobstarám nejaký fajný kryt, len aby som sa uistila, že už bude v pohode. Ani neviete aká som z toho happy. :D


27 komentárov :

  1. Ja sa cez tieto prázdniny asi naučím líčiť oči keď už mám konečne čas :D a ten štetec od s tými modrými štetinkami je senzačný! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja absolútne neviem, či budem mať čas, snáď áno. :D Essence blending brush? Je fajn, ale úprimne, už som mala dočinenia aj s lepším. Ešte musím šetriť :/

      Odstrániť
  2. Moc pěkné :-) fialová ti moc sluší!

    http://thestoryofginger.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky bych se chtěla umět takhle namalovat :). Hrozně se mi to líbí :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skús trénovať ;) Ono sa to dá zvládnuť, časom :D AJ keď to nie je vôbec nič ťažké no :)

      Odstrániť
  4. Si neskutočne šikovná, dokonalé líčenie, fialovú milujem !! :o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od teba si takúto pochvalu fakt cením ;)! Ďakujem :3

      Odstrániť
  5. Na video s nákupmi sa teším ! :3 Rada si pozerám videá s novými šatami iných, keď už ich nemám ja :D Horúčavy trávim doma minimálne oblečená a každých 5 minút niečo pijem -,-" Už ani jesť pomaly do mňa nejde, normálne taká nechuť o.o A s mobilom si teda dávaj pozor ! XD

    Líčenie parádne, fialová proste ♥ A páčia sa mi aj tvoje nechty :) Ináč ten zvuk .. to dodáš akože potom do videa nahrávku cez mikrofón v notebooku/PC alebo ako ? o.o To ma strašne zaujíma :O

    Na zajtrajšiu brigádu Ti držím palce a myslím, že aj ja sa pôjdem prv popýtať do FaxCopy u nás :D Veď tam ani tak nič nerobíš, či ? O.o :D A ja už som dnes pocvičila, no možno si dám niečo aj večer :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keby si vedela ako si ten mobil teraz strážim :D
      Ten zvuk, no to máš normálne v movie makeri takú možnosť "nahrať hovorený komentár", a nahrávaš buď cez mikrák v noťasi alebo cez ten čo si pripojíš. A potom si to normálne uložíš a hotovo :) Len mi to riadne žralo nervy už :D
      Drž mi palce, práve ma kamoška informovala, že budem skenovať nejakú 800 stranovú knihu, ktorá je písaná po nemecky. Všetko, len nie nemčinu. Prosím. :( :D Nuž neviem ti povedať ale čo tí ludia niekedy chcú po tebe tam tak to je vrchol :D Ja už cvičiť nestíham, strihám video o Fake tattoos :)

      Odstrániť
    2. Fúúha, čosí :O Fotiť knihu 800 stranovú ešte k tomu ? :O Ináč, to čo v tom FaxCopy sa vlastne robí ? xD Ja som si myslela, že to tam len pomáhaš ľuďom, čo s tým nevedia robiť aleob tak xD No tak, tam asi nepôjdem :D Možno len sa informovať,no :/ :)

      A ďakujem za odpoveď :3 To som nevedela, to o tom hovorenom komentári :O Ale tak, nerobím v tom, no raz možno začnem ! :)

      Odstrániť
  6. ááách.. ty jseš krásná :) a to líčení je vážně perfektní!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Opět naprosto bezchybné a dechberoucí líčení:3 Klobouk dolů! Já jsem byla na koupališti v úterý a pátek a už jsem taky nachytala trošku opálení ale jenom trochu:D Budu si teprve objednávat nové plavky tak se na ně moc těším ikdyž nevím jestli je v nejbližší době využiju protože příští týden mám být už chladno:/ Chudák telefon:D Ale jsem ráda že už ho máš ok:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) No ja som sa stihla opáliť slušne (na to že sa takmer nikdy neopalujem), snáď mi to aj vydrží :D Trošička chladnejšie by mohlo byť, ale nie moc o.o :)

      Odstrániť
  8. Skvělé video, máš strašně sympatický hlas :) Líčení se mi moc líbí, ale já jsem v tom takový poleno, že bych to nezvládla :D Moc mě nebaví se s tím takhle patla ta snažit se, jen černé linky jsou jednodušší. Můj životní výkon bylo líčení na maturitní ples.. vlastně bylo podobné, akorát víc do růžova a ještě jsem měla linky. No, ale až si někdy řeknu, že se budu opravdu snažit, zkusím to podle tvého videa :) Jo a moc ti to sluší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvalu :) Verím tomu že by si to zvládla :) Mne prídu linky ťažšie než toto, no asi preto, lebo na nich si dávam extra záležať :D! Keď to teda raz skúsiš, tak mi pošli výsledok ;D :)

      Odstrániť
    2. Já jsem si pořídila tekuté (fakt nechápu, neudělám rovnou linku tužkou! :D) a zjistila jsem, že mi to s tím jde skoro samo :)

      Odstrániť
    3. Ja som si s ceruzkami nikdy moc nerozumela aj keď to bola takmer prvá vec s ktorou som sa v kozmetike stretla :) Ja naopak tekuté absolútne nedokážem "ovládať" a vždy, vždy to preženiem, lebo sa mi nikdy nedaria. :/ Ale gélovky sú super :)

      Odstrániť
  9. Super video :) A ta fialova <3 So cute :3

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Som rada že som klikla na tvoj blog a pozrela si toto video, určite si pozriem aj ďalšie a dokopem sa k tomu vyskúšať také líčenia :) takže si mi dodala odvahu to vyskúšať, si šikovná a určite toč ďalšie videá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. vyzeráš super, ja si neviem spraviť dymové oči.:((

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ony sa dajú spraviť rôznymi spôsobmi, len na to treba trošku viac trpezlivosti :) a skúšať :)

      Odstrániť
  12. Opravdu moc povedené:-), ta fialová ti strašně sekne:-)
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý úprimný komentár, návštevu, vašu podporu a čitateľov. Neskutočne to pre mňa znamená ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...